Végtelen útvesztő

Escape Room

2019.02.08 BoBamburg

Nem egy formabontó alkotás, de pörgős, izgalmas és szórakoztató. Erre a filmre használtam fel az itt nyert mozijegyem (amiért utólag is nagy köszi ;) ) és nem bántam meg, igazából jobb is lett mint amire számítottam. Persze óriási elvárásokkal nem sz... Több

2019.10.26 VvV

Én szerettem ezt a filmet, szerettem, hogy nem egy tucat romantikus történet. Végig történt benne valami.

2024.03.24 Ultron

Szórakoztató karakterek és csapdák

Jó kis szabadulószobás film, mely elsősorban a karakterek és a csapdahelyzetek miatt működik olyan jól. Egyszerre kapunk rejtélyeket a legfőbb szereplők előélete kapcsán és sorsukat illetően, illetve magukról a trükkökről és arról a rejtélyes társaságról vagy szervezetről is, akik mindezt megteremtették (és kívülről nézik). Némelyik csapda egészen jól kitalált, és egészen a zárásig nem tudhatjuk, mi lesz. Nekem bejött az egész, így az értékelésem egyértelműen négy csillag, százalékban pedig 75 százalék.

2019.08.14 Lonka

Szerintem nagyon egyben volt a film, nekem bejött. Nem lett azért túl bonyolítva a története.

2019.08.07 Greeta

Látványra remekül megcsinálták a filmet. A történetében talán lehetett volna több csavar, átverés, megtévesztés, de szerintem így is egy jó filmet hoztak össze a készítők.

2020.01.23 Di Canio

Nem rossz film, aki szereti a szabadulós filmeket annak tetszeni fog. Ha összerakod a Fűrészt a Kockával akkor ezt kapod, semmi meglepetés nincs benne.

2019.01.20 Timcsi

Annak örülök, hogy nagyjából mindenre kaptunk választ és a befejezése is korrekt lett. A története élvezhető és látványos.

2019.01.16 Bizsu82

Nem rossz film, de újdonságot nem adott. Sablonos, sok hasonló filmet láttam már. Egyszeri nézésre elmegy de ne várjatok sokat tőle. Kissé kiszámítható.

2019.04.20 petraszab

A mai oly divatos szabadulószobás alaptörténetből indul ki, amely keverve van egy kis izgalommal. Teljesen rendben volt a története, én élveztem.

2019.02.02 kevelin

nekem nagyon tetszett a film. 2 éve volt egy hasonló szabaduloszobas film de ez annál. Sokkal sokkal. izgalmasabb és elvezhetobb volt. Nagyon tetszették a megvalositasok a szobák a sztori.

2019.01.06 Csillagpor

Szokásos történet egész jó kis csavarral

Klasszikus kis elgondolkodtatóbb ijesztgetős film. A végső csavar miatt volt érdemes számomra megnézni. Kicsit olyan volt ezt nézni, mintha a Kockát és a fűrészt összevegyítették volna egy kis ma divatos Szabadulószoba témával. Pont a főszereplő csajszi nem volt túl jó, de a mellékszereplők mind kiválóak voltak.

2021.06.16 Rea387147

Imádom

Nagyon imádom. A következő kedvenc horrorfilmem. Nagyon tetszik, ahogy a film nem a jump scare-ekkel van tele töltve, hanem inkább a pszichés horrorra, és a néző sakkban tartását helyezi az előtérbe, kisebb-nagyobb sikerrel. Mindenkinek tudom ajánlani a filmet. Már alig várom a második részét.

2020.09.22 belavagyok

Most jutottam el odáig, hogy megnézzem a filmet. Kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban, mert maga az ötlet még jó is lehetett volna, de kicsit erőltetett volt.

2024.05.07 CsakEgyCsajszi

Nem voltak benne unalmas, vontatott részek, végig pörgős volt. Izgalmasak voltak a karakterek is, nagyon jól kitalálták a szobákat is, minden mindennel is összefüggött, izgalmas film. Tetszett, ajánlom.