Izgalmas volt és érdekes. Voltak benne klisék és kiszámítható dolgok de ennek ellenére tetszett és várom a folytatást. Dylan O'Brian nagyon jól játszik ebben a filmben is. Viszi a hátán a filmet.
Nagyon elvont film, nem várt fordulatokkal... Nagyon várom a következő részét és könyvben is el akarom olvasni !:)
Hát sajnos ez a film nagyon nagy csalódás nekem. Végig untuk. Hasonló kategóriájú filmek közül sokkal jobbak is vannak. Itt valahogy nem nyerték el a szimpátiámat a színészek, nem tudtam beleélni magam, így nagyon izgulni se értük...nem érdekelt, hogy mi lesz velük. Gyengus.
Érdekes film, egyszer nézős, de azért a folytatásra kíváncsi vagyok. Azért a történet nem volt annyira logikus nekem, hogy akkor most miért is kellett ez az egész útvesztő. Nem tudom, hogy a könyv ezt jobban tisztázza-e. A film csavarral zárul, ami f... Több
Szerintem nagyon élvezhető film, fiatal és tehetséges színészekkel. A sztori érdekes és jól el lett találva, az egész szituáció újszerű és izgalmas. Kíváncsian várom a készülőben lévő második részt is.
A rendező és szereplők egy dolog, a könyv világsikere másik, az pedig harmadik és nem utolsó sorban fontos, hogy a film meg sem közelíti a könyv színvonalát, élményét. :(
Érdekes, nem szokványos sztori. Végig izgalmas, nekem nagyon tetszett. A végén, amikor kiderült, hogy mi a helyzet, nem adott igazi magyarázatot, inkább még több kérdést vetett fel. Nagyon várom a második részt!
Teljesen középkategóriás film. Előzetesek alapján kicsit többet vártam volna tőle. Kezd túl sok lenne ebből a young-adult dologból, már nem tudnak mit kiatlálni, szerencsére ez még mindig a viszonylag jól sikerült darabok közé tartozik.
A labirintus és a plakátok annyira szépen meg lettek csinálva, hogy azt tanítani kellene. Igazából ez adja az egész hangulatát. Szóval számomra a legjobb "szereplő" a labirintus volt és annak geometriája. Az alaptörténet nem volt rossz, a vége nem lett túl jó, de hát egy folytatásos film megköveteli az ilyen zárást.
Pozitív csalódás volt. Azt hittem, hogy agyatlan tini sci-fi lesz... és hát végül is valamilyen szinten az is volt, de lekötött, végig izgalmas volt.