Az útvesztő

The Maze Runner

2019.02.15 szintiaa5

Imádtam

Személy szerint sokkal többre értékelem ezt a filmet 6,8-nál. Nagyon tetszett, jó a szereposztás, jó a sztori, mi kell még?:D

2015.01.22 Zsupi

Nem bántam meg, hogy megnéztem, volt benne pár nem kiszámítható csavar, de összességében mégis azt mondanám, hogy többet ki lehetett volna hozni a történetből. A látvány OK, a színészek szintén rendben vannak. Néha a történet ellaposodik, aztán megin... Több

2016.02.14 vellt

Hmm.... Hát azt kell hogy mondjam nekem kifejezetten tetszett... Nagyon elgondolkodtató.. aki ugyszintén szereti az ilyen filmeket azok nem fognak rajta unatkozni, mindenkinek ajánlom, zeniális film! :)

2015.04.17 Lynn

Imádom. Az egyik kedvenc filmem, nagyon szerethető és könnyen lehet egyesülni a szereplőkkel a történet egyedi.

2015.02.17 Zeusz lánya

nagyon tetszett, feliratosban is élveztem! (nem bírtam kivárni a szinkront). Izgalmas, várom a második részt! ;)

2015.02.08 Gemini

Moziban volt szerencsém, ami élményben mindenképp hozzátett, de van egy olyan figyelemlekötő képessége a filmnek, hogy otthon a szobában meg nézve is ugyanazt a hatást éri el. Végig izgalmas, számomra nagyon nagy élményt nyújtott.