Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
43%

A látogatók (2017)

The Recall
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
4
Videók

Galéria (12)

Wesley Snipes
RJ Mitte
Wesley Snipes
Wesley Snipes
Wesley Snipes
RJ Mitte
Wesley Snipes
Wesley Snipes
Wesley Snipes
RJ Mitte
RJ Mitte
Wesley Snipes
RJ Mitte

Videók (4)

 
HercegPeter   2019. 03. 03.

legújabb vélemény

0

A sztori igencsak kezdetleges. A srácok gyakran logikátlanul cselekszenek. A horror kategóriába nem tartozik bele. Inkább mondanám egy gyengébb sci-fi thrillernek. Nyitva hagyták a film végét egy estleges folytatás miatt, de valószínűleg az első rész... több»

 
HE7EDIK   2017. 06. 17.

1

Szegény Snipes, jelenleg itt tart....bűn rossz zs kategóriás scifiparódia, néhol hajaz a Világok harcára néhány nevenincs tinivel és az egykor szebb napokat látott Pengével, aki már a Blade 3 óta B, C, D és Zs filmekhez adja nevét. Persze tett is érte, hogy most itt tart az álomgyárban....

 
Diesel   2018. 02. 14.

0

Tipikus történet átlagos tinik átlagos klisékkel. Viszont a történet nem olyan rossz ebből többet is ki lehetett volna hozni. Wesley Snipes ebben a filmben nem volt rossz, hozta a Snipes formát nem is értem hogy hogy tudják néhányan egy lapon említen... több»

 
erahurka   2018. 08. 21.

0

Valami egyszerű hentelést vártam Wesley Snipes-tól, de sajnos alig szerepelt, ha meg igen, akkor ilyen műmájer keménykedést kellett tolnia, nem igazán állt jól neki. A többi annyira rossz volt hogy leírni sem érdemes, ne nézzétek meg.

 
csokee38   2018. 03. 31.

0

Nem azt mondom, hogy a film rossz. Várjunk csak, inkább pontosan ezt mondom. Paródiának szánták akkor elég tűrhető, de ha komolyan gondolták letörném a kezét annak aki a forgatókönyvet írta vagy pénzt adott erre a filmre. Wesley Snipesnak lehet elfog... több»

 
Mia1982   2017. 10. 05.

0

Végignéztem, de nem egy nagy durranás. W.S-t érdekes volt újra a vásznon látni, talán a Blade volt az utolsó, amit tőle láttam.

 
rohamcsiga   2018. 01. 24.

0

Tegnap este nézte meg, így még friss az élmény.... szerintem jó kis esti mozi volt, a történet jó, a szereplőket is eltalálták, végre nem túlsztárolt egyedek játszottak benne. Snipes-t nagyon jó volt újra képernyőn látni. De most komolyan az effektek... több»

 
Őszintén szólva, negyed óra után kezdtem keresgélni a film műfaji besorolását illetően, hátha ezt valaki egyfajta paródiának szánta, de sajnos nem. Sci-fi-nek minősíthetetlen, horrornak röhejes, viccnek gyenge. Senki ne menjen a közelébe.
Értékelés: 1/10 több»