Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

The Monster (2016)

The Monster
Filmadatlap
 
13
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Zoe Kazan
Zoe Kazan
Zoe Kazan
Scott Speedman
Zoe Kazan
Zoe Kazan
Bryan Bertino
Zoe Kazan

Videók (1)

 
Kóborló   2019. 12. 21.

legújabb vélemény

0
Szörnyek márpedig igenis léteznek

A 2015-ben készült The Monster a címével ellentétben nem kimondottan egy tipikus szörnyfilm. Nehéz megítélni, hogy a rendezője és egyben forgatókönyvírója, Bryan Bertino, akit a haza filmnézők elsősorban a 2008-as, The Strangers (Hívatlanok) című fil... teljes kritika»

 
TribeBubu   2017. 07. 26.

2

Kicsit pörgősebb filmre számítottam, de egyáltalán nem találtam olyan rossznak, mint az IMDb felhasználói. Ritka elegye egy szívszorító (és kissé elcsépelt) drámának és egy régimódi horrornak. Ha nem is tetszik sokaknak ez az ötvözet és a vontatott t... több»

 
respect the movies   2018. 06. 12.

1

Szerintem egy egész jó kis film volt! Mindenképp érdemes előjáróban azt leszögezni, hogy aki ezt a filmet az előzetese megtekintése alapján fogja választani szórakozásának alanyaként, hát, lehet hogy csalódni fog! Jómagam már elég régóta nem foglalko... több»

 
dulkap   2017. 01. 04.

1

Közepes szocio-drámába oltott horror vagy horrorba oltott dráma. Lehet, hogy az egész szörny valami metafora akart lenni, de nekem ez nem jött át. Inkább volt egy következetlen kamara-horror, amibe időhúzó jelleggel (vagy hogy többnek tűnjön) beletettek nagyon mély részeket.

 
Alphik   2016. 10. 09.

0

Engem valahogy nem nyűgözött le, megvannak a maga erősségei, de szerintem simán kihagyható. Átlagos horror, semmi különösebb.

 

Scott Speedman már a második alkalommal szerepel Bryan Bertino filmben. Először a 2008-as Hívatlanokban kapott főszerepet, itt pedig egy rövid kis szerepe volt csupán.

(Kóborló )
 

Kathy szerepére eredetileg Elisabeth Moss-t szerették volna leszerződtetni.

(Kóborló )