Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
filmekreceptre   2020. 08. 06.

legújabb vélemény

#cukortabletta

A film elsőre csak egy tini film, ami poros amerikai kisvárosi légkörben játszódik. Maggie, a városi viselkedésével, kinézetével és érdekes sztorikkal hamar népszerű lesz. A bepisilős lánnyal nem mutatkozhat, ezért csak titokban lehet a barátnője. Miután szárnyai alá vette Iris-t, az szebben kezd öltözni, szembe mer szállni az anyjával és egy fiú is feltűnik. Egy ponton a hamupipőkés történet átalakul valami mássá, az első csók, két összesimuló meztelen test, egy rosszkor az ablakon bekukkantó barátnő és elszabadulnak az indulatok. Az eddig mosolygó, legfeljebb összesuttogó kisvárosiak, kapát, kaszát, ütőt ragadnak és lincshangulat alakul ki. Nem valami pörgős film, olyan mint a kisváros, ahol játszódik. De egyszer nézhető.

 
juliS   2020. 01. 02.

Örök aktualitású témát dolgoz fel nagyszerű módon. A színek, a zene, a remek operatőri munka tényleg meghozta az eredményét, a végeredmény egy érzelmes film lett az igaz barátságról, önmagunk megtalálásáról... és igen, kicsit klisés és szirupos, inkább csak az erre vevő nézőknek ajánlanám.


 
jaszon   2019. 08. 19.

Na, jó ez a film engem teljesen a padlóra küldött, annyira szívfacsaró és persze felemelő egyszerre. Igazi alkotásnak mondanám, amit szerintem mindenkinenek látnia kell!

 
despy   2019. 08. 15.

Azt gondoltam, hogy pusztán a képi világa és a hangulata miatt is érdemes lesz megnézni, de a sztori is igazán remekül megkonstruált. Nem mondanám kifejezetten annyira életszerűnek, mint amilyennek próbálja bemutatni magát, de ettől függetlenül nagyon meg tudott érinteni.

 
Toncsi   2019. 06. 03.

Egy újabb film, aminél bedőltem a pozitív értékeléseknek. Számomra óriási csalódást okozott az érdekes téma ellenére is. Bizonyára megtalálja a nézőközönségét, de nekem túlságosan érdektelen az egész.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.