Trancsírák

Tucker and Dale vs Evil

2017.10.23 SzFa

Egészen élezetes, vicces, habár amikor beúgrik a srác a géppe az nekem durva volt. Valóban vígjáték és horror egyben. A sztoria nagyon jó, egyedi. Tudna működni még egy pár rész belőle.

2024.05.03 CsakEgyCsajszi

Nagyon jó film lett! Tragikomédia talán? :D Viccesen mutatták be a haláleseteket, melyek tök véletlenül következtek be, egy alapból véletlen helyzet miatt. Az egész film a véletlenre épült. Nekem nagyon tetszett, nagyon jó a színészi alakítás is! Ajánlom erősen!

2016.06.12 hell.l

Ez egy nagyon jól sikerült horror paródia. A film elejétől a végéig leköti a néző figyelmét. A durva horrorjelenetek jól kiegészülnek a humoros jelenetekkel. Nagyon jó lett.

2016.05.24 AlBundy

Némi (jó sok...) vérrel fűszerezett komédia, a véletlenek, és félreértések végtelen sorozatáról. Nagyon jó, a műfaj kedvelőinek kötelező darab.

2016.05.05 raczdavidzsolt

Durva rész, mikor a faaprítóba kerül a gyerek! De átélhető! Tetszett!

2024.11.04 csJózsef

Kellemes kis vasárnapi vicces film. Jó szereplőgárda.

2016.06.04 tamas84

Imádtam ezt a filmet, hatalmas poénok vannak benne, és Tucker és Dale a legszeretnivalóbb figurák, akiket vígjátékban valaha láttam. Jó, lehet, hogy túlzok, de akkor is nagyon-nagyon vicces a film és tök jól parodizálja ennek a műfajnak a sajátosságait, abszolút érdemes megnézni, jó kis esti mozi.

2016.10.07 cinderella

Imádtam ezt a filmet. Nagyon eltalálták az egészet, a legjobb a horror-vígjáték kategóriában. Nem vitás, beteg az egész úgy ahogy van, de pont attól olyan jó. Nagyon jókat lehet rajta nevetni. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a véres poénokat.

2015.06.16 superxaba

Már az előzetest nézve is sejtettem, hogy szenzációs film lesz és beigazolódott: évek óta nem röhögtem annyit filmen mint ezen. Kötelező darab a vígjáték-kedvelőknek!

2015.06.30 BuBu

Tökéletes horror paródia.Sokáig tartott még rászántam magam,hogy megnézzem.(nem jött be a borító) ,de nem bántam meg. Aki kedveli az ilyen típusú filmeket ajánlom a Haláli hullák hajnalát.

2015.05.13 Szeky

Imádtam ezt a filmet! Úgy ültem le elé, hogy most megnézek egy elképesztő jó horror filmet, aztán az első halálesetnél fogtam a fejem, hogy MI VAN?! Furán kezdődik, elég komor a hangulata, aztán utána már nem tudtam komolyan venni. Szerintem ez inkáb... Több

2015.10.02 hawaiipizza

Tömény fekete humor. Imádom!

2019.12.01 freeman

Király film

2015.05.30 zoll-e89

Imádtam a filmet. Eléggé beteg poénokkal van teletűzdelve de szerencsére nálam ez pontosan, hogy telitalálat volt. Kellően kifigurázták a horrorfilmekben megszokott jeleneteket. Nagyon élvezhető volt a végéig, ajánlani tudom.