Nekem általában bejönnek az ilyen látványos akciófilmek, de voltak részek amik nem tetszettek. Összességében aki látványt akar az nézze meg mindenképpen mert szerintem ennél a filmnél erre mennek a készítők.
Én a mozikban láttam tavaly ezt a filmet,és nem bántam meg,hogy kiadtam rá a pénzt.Szerintem látványos,izgalmas és akciódús volt.Mindenképp ajánlom,mert aki szerette az előző részeit az ezt is szeretni fogja.
Nem tudom minek kell ennyi részt csinálni a szériából, már a 2. sem volt jó, ami jó ezekben a filmekben az a látványorgia, de nagyon el van túlozva a film, kicsit már sok.
A Dinobotok és az Autobotok szuperek a filmben, ezekért max pont, viszont nem tetszett a filmben a sok reklám és a poénok sem voltak jók, úgyhogy ezért a levonás. Az utolsó 30 perc sajnos elég sokat rontott a filmen, kár érte.
Szerintem ez a film már nem kellett volna. Ez tipikusan az az eset, hogy itt van egy talicska pénz, csináljunk belőle több pénzt. Sajnos eléggé unalmas lett ez a film, tele van klisékkel, nem annyira bújtatott reklámokkal és vontatott jelenetekkel. S... Több
Michael Bay LOL :D Mikor fognak végre ráunni erre a témára? Valószínűleg soha, mert rengeteg pénzt hoz a stúdiónak, ami legalább annyira szomorú, mint amennyire kétségbeejtő. Ezek a filmek nem szólnak másról, csak látványos robbanásokról, meg jó csaj... Több
ezt a bugyutaságot nem igen lehet véleményezni se. Az első részben még volt egy kis fantázia és sárm a főszereplők miatt, de mára már ez elillant sajnos. Érthetetlen hogy egy jó alaptörténetet miért vágnak tönkre újra és újra a készítők.
Szerintem ez a film, továbbra is hozta amit kell, ami elvárható tőle. Bőven akadt benne akció és a karakterek is szimpatikusak voltak. A látvány sem volt utolsó szempont.
Transformers menő. Jó hogy nem tipikusan folytatódik tovább. Mások a szeplők is ettől is jobbak. Ütős. Tetszenek a helyszínek. A kitalált dolgok is egymással összehangban vannak.
Baromira utáltam,hogy lecserélték a női szereplőt ugye Megan Fox.Miért?Nincs bajom ezzel a szőkeséggel se,de mire megszoksz egy párost azon kapom magam a film elején,hogy más a nő.Amúgy jó,szeretem az összes részt.
Szerintem sajnos ez a leggyengébb rész a Transformers filmek közül. Látványos és izgalmas, de Megan Fox nélkül már nem az igazi, meg amúgy is kicsit erőltetettnek tűnik. Optimus fővezér hangját nagyon szeretem!
Nem fogok róla túl nagy elemzést írni, bár tudnék. Számomra iszonyú borzalmas élmény volt a film, az előzőek sem voltak nagy kedvencem a nyálas hülyegyerek miatt, aki jól ültette át a valódi énjét abba a karakterbe. De hogy ne kanyarodjunk el nagyon,... Több