Az első évad zseniális, két remek színész hatalmas alakításával, elképesztő érdekes karakterekkel és feszült, fülledt légkörrel. Nagybetűs ZSENIALITÁS!
A sorozatfüggőség kezdete. Mindent visz, rendezős, zene, alakítás, nálam egyértelműen minden idők legjobbja. Hatalmas széria, aki nem látta, mindenképp pótolja, eredeti hanggal!
Az első évad elképesztő. Az atmoszféra végig nyomasztó és depresszív. Matty fiú és Harrelson nagyszerű párost alkotnak. Minden passzol, minden tökéletes! A második évadot mindenki kerülje. Nem marad le semmiről. Egyszerűen pocsék. Tegyünk úgy mintha ... Több
Én nagyon szenvedtem vele. MM zseniális volt, és ezzel el is mondtunk mindent. Lassú volt, vontatott, idegesítő. Az a szomorú, hogy sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.
Hihetetlenül jó sorozat, Matthew McConaughey fantasztikus alakításával. Sokáig nem tud az ember szabadulni a hatása alól, mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem bánják, ha megviseli őket az élmény.
Hasonló sorozatok
Szintén nagyon elmés sorozat! Minden percét nagy odafigyeléssel kell nézni.. Hatalmas sorozat. Remélem majd a második évad is hozza ezt a hatást!
Életem legjobb sorozata, és csak plusz, hogy ilyen rövidke. Nem is kellett volna tovább húzni-nyúzni. A lehető legjobb szereposztás, erős történet..és egyszerűen kikapcsolhatatlan. Nézed és nézed, a részek úgy következnek egymás után, hogy észre sem ... Több
Hivatalosan is a kedvenc sorozatom lett, bár szerintem ezt úgy érdemes végignézni, hogy kivesz az ember egy nap szabadságot, és az összes részt megnézi egymás után! Lebilincselő, volt, hogy hajnal 3-ig néztem, mert nem bírtam ki másnapig. Matthew McC... Több
Nagy erős sorozat, nagyon erős színészekkel! Aki teheti kétszer fusson neki minden résznek! Színészek kifogástalanok.. Most készül a második évad, igaz más szereplőkkel.. De az is jó lesz én úgy gondolom!
Nagyon kemény sorozat. Kell hozzá lelkierő, de megéri megnézni, mert remek darab. A stílusa, a hangulata megfogja az embert. A színészi alakítások megdöbbentően jók, pár nap alatt végignézi az ember.
Bomba!!! Erős sorozat volt, az első perctől az utolsóig lekötött.. mindig vártam az új reszt :) kötelező darab, iszonyú erős alakításokkal ;)