Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

UFO (2018)

UFO
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
2
Videók
UFO

Galéria (7)

Gillian Anderson
Alex Sharp
Alex Sharp
Gillian Anderson
Alex Sharp
David Strathairn
Gillian Anderson
Alex Sharp

Videók (2)

 
uniterra Nézhetetlen  2022. 01. 02.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első 10 percben gondoltam, lesz majd valami. A közepétől már sejtettem, tán a végén lesz valami. Azt írja az IMDb, hogy dráma, volt egy jelenet, mikor a katonaság, vagy mi, elfogja a srácot, majd hamarosan elengedi őt a helyi totumfaktum. Hát nem... több»

 
stomachh   2018. 09. 23.

0

Ugyesen ossze van rakva, unalomuzonek jo, de nem egy emlekezetes alkotas.

 
Elkoo   2018. 09. 22.

0

Az igazat megvallva csalódás volt számomra ez a film.Sokkal többet vártam volna el Gilliam Anderson-tól. Mindenesetre egy unalmasabb estén simán nézhető. Annyit fűznék még hozzá, hogy a tartalomjegyzék nem stimmel ahogy az előttem hozzászóló már említette.

 
FGyula   2019. 03. 03.

0
Ufo ?

Egy újabb dögunalmas film amit kár volt leforgatni.

 
Csősz Gábor   2018. 09. 22.

1

Ööööö... Ti láttátok ezt a filmet? Csak mert a leírás nagyon nem stimmel... Amúgy nem rossz kis agyalós film!

 
szksz   2018. 12. 23.

0
Egyik kutya, másik egy híján 20

Én is többet vártam lényegesen ettől a filmtől. Összességében egyetértek az eddigi hozzászólókkal. Tudományos helyett inkább tudományoskodó, fantasztikus helyett inkább kicsit hatásvadász lett. Mindezek ellenére egyszer megnézhető volt ...de csak egyszer.

 
dmikk   2018. 10. 08.

0

A film alapból érdekesen indul, és akkor szerintem itt vége is... Azt mondanám, csak Gillian Anderson viszonylag tűrhető és érdekes karaktere miatt 2/5. Szinte a film elejétől látható, hogy itt a film végén vagy lesz egy csattanó, vagy úgy ér véget, ... több»

 
Tudományosan nem lehet belekötni a filmbe, mert a maga területén zseniális, amennyi értéket közvetít, de hiába „Scully” és Natalie, szórakoztatásból megbukik, így nincs szívem az IMDb-s 6 pontot megadni neki. Kifejezetten csak kipihenten és némi tudományos előszéllel vágjatok bele! több»
 
Összességében egy szerethető, kellemes kikapcsolódást nyújtó sci-fi, amely a matematika iránt fogékony nézőknek különösen tetszeni fog. több»