Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók
UFO
 
Hakker   2018. 10. 08.

A téma érdekes volt, de azon kívül semmi extra, sokkal többet ki lehetett volna hozni a filmből és speciel nem az akció jelenetekre gondoltam. Egyszer érdemes megnézni.

 
stomachh   2018. 09. 23.

Ugyesen ossze van rakva, unalomuzonek jo, de nem egy emlekezetes alkotas.


 
Csősz Gábor   2018. 09. 22.

Ööööö... Ti láttátok ezt a filmet? Csak mert a leírás nagyon nem stimmel... Amúgy nem rossz kis agyalós film!

 
Elkoo   2018. 09. 22.

Az igazat megvallva csalódás volt számomra ez a film.Sokkal többet vártam volna el Gilliam Anderson-tól. Mindenesetre egy unalmasabb estén simán nézhető. Annyit fűznék még hozzá, hogy a tartalomjegyzék nem stimmel ahogy az előttem hozzászóló már említette.

 
dmikk   2018. 10. 08.

A film alapból érdekesen indul, és akkor szerintem itt vége is... Azt mondanám, csak Gillian Anderson viszonylag tűrhető és érdekes karaktere miatt 2/5. Szinte a film elejétől látható, hogy itt a film végén vagy lesz egy csattanó, vagy úgy ér véget, hogy nincs vége... Az általános iskola 6. osztályában tanított aránypár ily módon történő kidomborítása egy egyetemi zseninél teljesen nevetséges volt, tekintve, hogy azért gondolom az FBI-nál sem hülyék dolgoznak. Tovább rombolta a képet, hogy a film végig arról szól, hogy felfedje az igazságot, de egy ekkora géniusz a mai világban nem jutott el odáig, hogy ezt véghezvigye, sőt... Annyi mondok én nem vagyok zseni, de bizony ilyen idős koromban Natalie-ra több időt fordítottam volna! Talán jobb lett volna a film is, ha a rendező inkább ezt a vonalat viszi tovább! :D

Gillian Anderson
Alex Sharp
Alex Sharp
Gillian Anderson
Alex Sharp
David Strathairn
Gillian Anderson
Alex Sharp
 
Összességében egy szerethető, kellemes kikapcsolódást nyújtó sci-fi, amely a matematika iránt fogékony nézőknek különösen tetszeni fog. több»
 
Tudományosan nem lehet belekötni a filmbe, mert a maga területén zseniális, amennyi értéket közvetít, de hiába „Scully” és Natalie, szórakoztatásból megbukik, így nincs szívem az IMDb-s 6 pontot megadni neki. Kifejezetten csak kipihenten és némi tudományos előszéllel vágjatok bele! több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.