2019.12.21 Amora

Először,az előzetest láttam...nem tetszett.Gondoltam ez lesz a legrosszabb film,nem tudom miért. Miután megnéztem a filmet,imádtam.Nagyon érdekes volt így betekinteni Joker-életébe,hogy miért lett ilyen stb...A hang- és fényhatások zseniálisak,jól átadták a hangulatot. Simán többszöri nézésbe kategórizálnám.

2019.11.19 Norbert19771201

Kritika

Az igazat valva, nagyobb a füstje mint a lángja. Agyon reklámozott ,túl felfújt. Személyszerint mem nagy durranás, de ez az én véleményem. Sokkal jobbat vártam.

2019.11.22 vedgab@

Pszichológiai film

A Joker filmet imádtam brutális volt,horror,kemeny,megható volt a története.A színész nagyon jól átadta azt a fajta pszichopatat akit én ismerek a kepregenybol.

2020.02.15 Csuba

Főszerepet nagyon jól alakítja Phoenix a fil m is nézhetö de nagy csodát ne várjatok töle.

2019.10.28 tickitmaster

nagyon jó film, az a nevetés hátborzongató :)

2019.10.13 Péter Németh

Az egyik legjobb film amit valaha láttam.

A Joker film szinte tökéletesen elkészített mestermű. A zene, a képi világ és a hangulata is nagyon passzol a karakterhez. Phoenix zseniális alakítása teszi páratlanná a filmet.

2019.10.20 joker

“I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it's a comedy.”

Mestermű. Háromszor láttam ebből egyszer eredeti nyelven. Megérintett a történet. Szinte fájt minden egyes ütés és rúgás amit Arthur kapott. Hiába játszódik a 80-as években a mai társadalom problémáira is felhivja a figyelmet. Az utolsó jelenetek hidegrázosak. A zene gyönyörű. Joaquin Phoenix pedig minden kis rezdulese zseniális. Tetszett hogy Robert De Niro ebben a filmben a Komédia királya című alkotással szemben a "rossz" oldalon állt. Fájt látni, ahogy megalazza Arthurt a komikusi próbálkozásai alatt, ami főként a betegsége miatt vált olyanná amilyenné....

2019.10.15 Magyar László

Az év filmje!

Sőt, nem az év hanem az évtized filmje! Imádtam minden percét, tökéletes mestermű! Háromoszor néztük meg és még mindig beleborzongok a abba ami a végén történt a stúdióban.

2020.01.04 Gru207

Nagyon tetszett! Remek film.

2019.10.22 Medved Regina

Szuper film volt imádtam