V mint vérbosszú

V for Vendetta

2019.12.09 uniterra

Vendetta

Egy rendkivul jo film. Van mondanivaloja, meghozza nehez sulyu. Rendkivul jo tortenet fuzes, eros karakterek, kivalo szineszi jatekok. Szinhus semmi zsir. Elso osztalyu operatori munkaval tarsitva. Lebilincselo. Nem pupakoknak valo.

2023.11.07 neki

Van, hogy minden évben megnézem, mindig aktuális a mondanivalója.

2021.07.28 stewie_griffin_2005

Szerintem Natalie legjobb filmje a Star Warsok mellett, másodjára láttam, és jobban tetszett, mint elsőnek (meg is kellett néznem megint, mert már alig emlékeztem rá, mivel elég összetett a cselekménye). Natalie Portman kb. mindenben is jó, itt is jó... Több

2018.03.21 hackerjulcsi

Kultuszfilm, aminek a mai napig is lehet érezni a hatását. Becsületről, bosszúról és szerelemről szól, ami mindig is foglalkoztatta az embereket - szerintem pont ezért és a kivitelezés minőségétől lehetett ekkora siker ez a film.

2017.06.21 Olivér Rózsa

Nem semmi film. Rengeteg mondanivalója van és kemény társadalmi kritikával rendelkezik. Egyedül az nem tetszett benne hogy az egész film sötét hangulatú.

2015.05.26 zsanett0820

Remek kis film ez. Hiába a jövőben játszódik, sok dolog összeegyeztethető a jelennel és a múltban történtekkel is. Megnézése mindenképp gondolkodásra készteti a nézőt, és valószínűleg ez is volt a fő cél, nem a kellemes időtöltés - legalábbis én így ... Több

2019.01.31 lauralaura

Őszintén, maga a film nagyon rossz, sok volt benne a giccs. DE viszont néhol olyan jól ragad meg egy-egy fontos és aktuális kérdést, hogy nagyon sajnálom, hogy abba torkollott ami.

2016.01.13 esfworld

Na ez egy igazi klasszikus és nagyon elgondolkodtató film. Többször is meg kell nézni, hogy teljesen képbe legyünk a filmmel. Nagyon sok mondanivalója van és jó a történet is.

2016.04.30 Leoni

Nagyon erőteljes film volt számomra, teljesen magába szippantott a történet.

2015.02.10 Lord British

Nagyon sokan ajánlották a filmet mielőtt rászántam magam és megnéztem. Pozitívan csalódtam, mert azt hittem, ez is egy újabb buta képregényadaptáció lesz, de szerencsére tévedtem. Rendkívül mély mondanivalóval és társadalomkritikával bír a film, amel... Több

2015.06.06 VenuszProjekt

Szerettem nagyon ezt a filmet. Tetszett, miként Natalie Portman karaktere alakult. Az egész sztori jól össze volt rakva, izgalmas és elgondolkodtató volt, nekem végig lekötötte a figyelmemet. Ajánlom mindenkinek, nem hinném, hogy csalódást fog okozni! :)

2015.10.20 Blindspot

Nekem nagyon bejövős ez az egész stílus, amit képvisel a film. Nem voltam sose olyan akit vonzottak volna az ilyen témák azonban ez a film megszerettette velem. Aminek nagyon örülök. Fantasztikus, amit kreáltak. Bátran nézd meg, ha jól akarsz szórakozni!

2015.06.11 veszi.peter

Nagyon jó film, bár nem olvastam a könyvet (képregényt), de szeretném azóta is, egyelőre nem volt rá időm. A filmet megnéztem, és imádtam. Az álarcos igazságszolgáltaltó, aki felemeli a hangját az elnyomottak iránt és nem fél kiállni, szembeszállni a rendszerrrel.

2016.05.07 anita9215

Nagy csalódást okozott ez a film, leginkább azért mert lehet túl sokat vártam el tőle. Adtak egy noname sztorit emellé ráadásnak a karakterek sem kapták el azt a csúcs hatást.