Vámpírnaplók

The Vampire Diaries

2018.07.30 dannab24

Nekem ez a kedvenc sorozatom. Nagyon leköt a történet és a karakterek is szinpatikusak. Egyszerűen imádtam! Mindenkinek ajánlom.

2015.03.26 Viki6

Minden évadját hűségesen követtem, mindig imádtam azt őszt, mert tudtam, hogy kezdődik a legújabb évad. Alapjában véve szerintem nagyon jó a történet, egyáltalán nem tinis, hanem attól komolyabb, rengeteg viccel, drámával. Ami nekem feltűnt, hogy az ... Több

2015.02.04 Hamsti

Az egyik kedvenc vámpír sorozatom. Nekem tetszik az effajta megközelítés a vámpírok terén. Miért is ne lehetnének ilyen jófejek, sármosak, és érzelmesek? Van benne minden, izgalom, dráma és még humor is. :)5*

2015.01.26 Sindyke

Megjelenése óta követem a sorozatot. Imádom. Ian a kedvencem a sorozatban. Azt hittem, hogy bugyuta vámpíros sorozat, de szimpatikusak voltak a színészek, ezért megnézte egymás után 4-5 részt, ezután nem tudtam abbahagyni :)

2015.04.01 Dorka1994

Az eleje nagyon jó volt a sorozatnak, de a mostani részek már nagyon el vannak nyújtva :( Kár érte, pedig volt benne potenciál bőven. Azért arra jó, hogy elüsd vele az időt.

2017.12.02 süti1999

Végignéztem mind a 8 évadát. Szerintem, ez egy igen jó sorozat. A a 3.-4.-5. évad kicsit erőltetett lett(gondolok itt pl. a sok hasonmásra, néha már az ember nem tudja eldönteni, hogy ki- kicsoda.) De összességében nekem tetszett és csak ajánlani tudom.

2015.09.08 piZZola

Nem egy korszakalkotó sorozat, de az Alkonyatra konkrétan köröket ver minden tekintetben (színészi alakítások, történetvezetés, hangulat stb). Persze egy csomó dolog ismerős lehet, vannak bőven sablonok is, ez még mindig a tömeggyártott produkciók jobbik fajtája. Nagyon nem lehet melléfogni vele.

2015.02.08 thanky

Egy picit lagymatag, tini sorozat, de jó szórakozást tud nyújtani egy-egy fárasztó nap után. Kellemes időtöltés!

2015.10.20 trinagl

Nem hozott lázba a Vámpírnaplók, valahogy az egész koncepciót unalmasnak találtam. Pedig bírom én a vámpír tematikát, de ez a sorozat Buffytól fényévekre van, de még a True Bloodtól is messze-messze elmarad. Nem is tudom kinek ajánlhatnám, egyedül az... Több

2018.09.05 szabó.petra

Kezdetben nagyon jó sorozat. Imádnivaló karakterek, csodás történet. Azonban az 5. évadtól a rendezőkkel gondok voltak, és ezt a nézők is megérzik a sorozaton. Onnantól lapos lett a sorozat. Kiszámítható. Elvesztette a varázsát. Már nem vártam annyir... Több

2015.02.20 radnotirita

Imádom! Egy részt se hagynék ki! Nagyszerű, izgalmas, feszültséggel teli sorozat. Engem nagyon leköt,

2017.09.08 petra013

A legjobb sorozatok közé lehet sorolni a mai kínálatokból. A színészek remekül hozzák a karakterektől elvártakat, a látványvilág kimagasló, a sztori izgalmas és megfogja az embert. Ha elkezded nézni nem bírod abbahagyni. Mindig megtalálod benne azt a szereplőt akivel azonosulni tudsz.

2015.04.30 llaaura12

Az igazság, hogy a 2. évadnál tovább nem nagyon néztem, de ez a két évad szerintem jó volt. Barátnőm mesélte, hogy szerinte elrontották az egészet a sok hasonmással. De ettől függetlenül egyszer majd tovább nézem. :)

2017.01.14 pgsd

Eleinte furcsa volt a főszereplő nélkül, de pár rész után rájöttem, hogy annyira nem hiányzik belőle. De azért remélem még egy részben vissza tér Elena, bár néha nagyon kis teszetosza volt. :D Nekem Kai és Claus a két kedvenc szereplőm, ők nagyon hiányoznak. Jelenleg Enzo viszi a prímet.