Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Vámpírnaplók (2009)

The Vampire Diaries
Filmadatlap
 
147
Szereplők
51
Vélemények
47
Képek
2
Videók

Vélemények: Vámpírnaplók (2009)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 04. 18.

Túl hosszúra lett nyújtva a sorozat. Szerintem csak veszített a nézettségéből az évadok során. Valahogy már egy idő után telítődik az ember feje ettől a sok zagyvaságtól, amit az elején még bír, de egy idő után sok. Én így voltam vele.

 
Deku   2017. 08. 22.

Nálam ez a sorozat nagyon erősen hasonlított a Twilight filmekre ami szintén nem tetszett. Ez is inkább ilyen tini sorozat és nagyon nem tetszik a vámpírlét eme megközelítése.


 
GedyPapa   2017. 05. 08.

Az első évadokat néztem és tetszett is, azonban egyre csak laposodott és bár próbálták feltuningolni, de nem volt sikeres a próbálkozásuk. Így marad a 3 csillag.

 
Diesel   2018. 02. 12.

Nagyon tetszett a történet. Voltak olyan évadok amelyek kicsit gyengébbek voltak, de összességében szerintem egy szerethető jó kis sorozat. Szerintem teljesen jó volt, hogy ennyi évad volt így egy átlátható képet kaptunk a Salvatore testvérek történetéről, illetve a Mystic falls város történelméről. Van benne szerelem, önzetlenség, testvéri szeretet, kitartás, törődés, barátság igazából minden. Ami engem felháborított az az utolsó évad lezárása. Szomorú és egyben boldog befejezést kapott ennek ellenére egy az egyben egy elkapkodott "Legyünk túl rajta minél hamarabb" érzést váltott ki belőlem. Véleményem szerint egy méltóbb befejezést megérdemelt volna a sorozat, de még egy újabb évadot is elbírt volna. :)

 
puffancshercegnő   2016. 09. 18.

A vége felé kezd kicsit erőltetett lenni, és próbálják túlbonyolítani a cselekményt, hogy ezzel is tovább húzhassák. Az első pár évad a legjobb benne, akkor még egészen eredeti volt, és a az eredeti szereplők jól hozták az alakításukkal a karaktereiket.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Jól és valamennyire újszerű sorozat volt, tetszett a kezdése és a két fivér viszálya. Az évados során ellaposodott a történet unalmassá vált és a főszereplők is inkább hátrahagyták a sorit.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Jaj kit is szeressek? A jó tesót vagy a rossz tesót? Ez a hullámzás eléggé unalmas és sok volt a sorozatban. Meg a végére már mindenki valami nem emberi lett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Nagyon jó sorozat, imádom, mert minden részbe történik valami és nem lehet megjósolni a dolgok kimenetelét. Néha picit sok a szerelmi háromszög, de ki lehet bírni.

 
Dodi   2015. 01. 30.

Nagyon jó sorozat. Izgalmas, fordulatos! Damon karaktere pedig a legjobb!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Klasszikus tinisorozat, amit szerintem így vagy úgy már mindenki ismer. Nina Dobrev miatt kezdtem el nézni régen és nem bántam meg, bár az évadok olykor hullámzó tempójúak és teljesítményűek. Elena és Damon fan vagyok úgyhogy ez a sorozat kötelező darab.

 
VvV   2018. 11. 02.

Izgalmas vámpíros-romantikus sorozat. Az évadok előremenetelével bonyolódnak a szálak. Sok szereplője van és mindenki egy karakter.

 
Lonka   2017. 07. 23.

Amíg kibontakozott a sorozat azoka részek nagyon tetszettek, meg a múlt történései. Hogyan születettek a a naplók, ki mit csinált évszázadokkal ezelőtt.

 
Timcsi   2016. 06. 21.

Picit elszaladt a sorozattal a ló és már nem tud lekötni, pedig korábban nagyon bírtam. Nekem sok Elena-féle karakter.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Olyan berántós sorozat. Nézed és függőséget okoz, még egy részt, ez lesz az utolsó. A részekben mindig történt valami, a szerelmi szál is izgalmasan alakult.

 
petraszab   2019. 04. 14.

A siker titka, hogy végy sok kedvelhető karakter és mindenki talál maga számára szimpatikus szereplőt. A történet lendületes minden részben történik valami.

 
authorgirlll   2018. 02. 18.

Ez a sorozat volt régen a kedvencem és csak azért hagytam abba a nézését mert a karakterekben már nem láttam potenciált. Én a végletekig abszolút Delenás vagyok ezért is tetszett a vége.

 
trixxy   2015. 10. 28.

Mivel nem szeretek mindig várni a következő részre egy hetet, ezért csak a teljes évad befejezése után ülök neki megnézni bármilyen sorozatot. Az első 2 évad megfogott, vártam a következőket, örültem mikor szezon nyitás volt.. Az utána következő évadokba valahogy mindig belefutottam, ha már ott voltak megnéztem. A legutóbbinál viszont elő kellett vennem az előző évad végét, mert konkrétan nem emlékeztem, hogy mi is volt benne, honnan is folytatódik.. Ez már jelent valamit, már nem köt le, nem érdekel a folytatás... Azt hiszem, hogy szépen megköszönöm az eddigieket és meghagyom az elvetemült rajongóknak ..:)

 
bukottangyal   2017. 11. 28.

Megunhatatlan sorozat. Szerelmi háromszög, barátság, misztikus lények. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
Bogi   2016. 04. 27.

Jesszus, tinédzserként mennyit néztem ezt a sorit. Mára már persze ez sem ugyanaz. Szerintem a kőkori rajongótáborból már mindenki elkaszálta ezt a sorozatot... Dögunalom mára. A történetszálak csak ismétlik és ismétlik egymást. Egy eredeti karakter sem maradt mára a sorozatban. Persze Nina Dobrev szép és tehetséges, de már ő sem tudta elvinni a hátán az egész lyukas storyt, nem véletlenül hagyta ott ő is a sorit. De ennek ellenézre 1-2 évadot mindenképpen érdemes megnézni. Jó laza kis szórakozás, csak nem kell tőle sokat várni.

 
Luxury   2015. 12. 28.

A hosszas rajongást felváltotta bizonyos szereplők iránt a unpátia. Az utolsó évadok kezdenek idegesítőek lenni. Ott olyan problémákat megoldanak, ami az első pár évadban lehetetlen lett volna.

 
malnaturmix   2016. 10. 26.

Nem tudják abbahagyni a készítők, már a főszereplők is megúnták. Nem tudom miért nem csinálnak neki egy ütős véget azt kész.

 
Cirmici   2016. 01. 13.

Azt hittem öröm kedvenc lesz Nina, de ahogy a végső évadokhoz eljutunk annál ellenszenvesebbé vált a folyamatos nyivákolásával. A sztori jól kezdődött, szerethető sorozat, de Ian nélkül nem nézném ennyire lelkesen.

 
Panna   2016. 06. 17.

Egynek elmegy, de eléggé elhúzzák a dolgokat, meg már mindenki valami természetfeletti lény az picit sok.

 
HannaK   2016. 09. 17.

Kezdetben szerettem, de nagyon el lett húzva és annak ellenére nem sok minden történik benne.

 
avocados   2015. 08. 29.

A vámpíros filmek/sorozatok közül szerintem végre sikerült egy normálisat csinálni, bár így a hatodik évad után azt tudom mondani, hogy túl sokáig húzták. Engem a sok feltámadás különösen idegesít, amikor valaki már ezerszer meghalt, mindig kitalálnak valami módot, hogy vissza tudják hozni.

 
NLHF   2017. 05. 22.

A többi hozzászólóval ellentétben, nekem éppen az első néhány évad volt kicsit unalmas.A 6. évad a kedvenc. És csak örülni tudtam neki, mikor Elena karakterét kiírták a sorozatból. Szerintem összességében egy nagyon jó sorozat.

 
Zsóka   2017. 09. 08.

Ugyan nem szeretem a vérfarkasos/vámpíros/boszorkányos/ stb...filmeket....de ez most nagyon nagy kedvencem:) Izgalmas és fordulatos, nem a megbotránkoztatásról szól, ahol csak a vér folyik...jó sztori:)

 
Zsu99   2015. 12. 09.

A vámpíros sorozatok közül a legjobbak közé tenném mert minden része szórakoztató és ötletes a sztorija. A színészi karakterek is találóak es meggyőzőek.

 
pilla92   2015. 02. 16.

A sorozatot még az elején imádtam, mielőtt megjelent volna magyar felirattal már előtte megnéztem, de ez a legutóbbi évad SZÖRNYŰ

 
borii   2017. 02. 24.

Szuper sorozat. Bár néha idegesítő hogy mennyire gyerekesen oldanak meg néhány helyzetet, de ettől eltekintve én imádom. Stefan sosem volt a szívem csücske, mindig inkább Damon ért voltam oda. Néha abbahagytam de mindig tovább néztem vagy éppen újrakezdtem. Én ezt sosem tudom megunni

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.