Vámpírnaplók

The Vampire Diaries

2019.08.12 Keve Stromájer

Ezt a sorozatot nagyon sokáig néztem és a story nagyon magával ragadott. Bár egy kicsit hosszú volt és a végén már nem volt annyira érdekes de szerintem érdemes megnézni.

2019.05.31 Ms. Akárki

Klasszikus tinisorozat, amit szerintem így vagy úgy már mindenki ismer. Nina Dobrev miatt kezdtem el nézni régen és nem bántam meg, bár az évadok olykor hullámzó tempójúak és teljesítményűek. Elena és Damon fan vagyok úgyhogy ez a sorozat kötelező darab.

2019.04.14 petraszab

A siker titka, hogy végy sok kedvelhető karakter és mindenki talál maga számára szimpatikus szereplőt. A történet lendületes minden részben történik valami.

2018.11.02 VvV

Izgalmas vámpíros-romantikus sorozat. Az évadok előremenetelével bonyolódnak a szálak. Sok szereplője van és mindenki egy karakter.

2018.09.05 szabó.petra

Kezdetben nagyon jó sorozat. Imádnivaló karakterek, csodás történet. Azonban az 5. évadtól a rendezőkkel gondok voltak, és ezt a nézők is megérzik a sorozaton. Onnantól lapos lett a sorozat. Kiszámítható. Elvesztette a varázsát. Már nem vártam annyir... Több

2018.07.30 dannab24

Nekem ez a kedvenc sorozatom. Nagyon leköt a történet és a karakterek is szinpatikusak. Egyszerűen imádtam! Mindenkinek ajánlom.

2018.04.24 Csabáné Kopcsik

Igaz túl hosszúra sikerült a sorozat! Lényegében nem rossz!

2018.04.20 TomÁcs

Jaj kit is szeressek? A jó tesót vagy a rossz tesót? Ez a hullámzás eléggé unalmas és sok volt a sorozatban. Meg a végére már mindenki valami nem emberi lett.

2018.02.18 authorgirlll

Ez a sorozat volt régen a kedvencem és csak azért hagytam abba a nézését mert a karakterekben már nem láttam potenciált. Én a végletekig abszolút Delenás vagyok ezért is tetszett a vége.

2018.02.12 Diesel

Nagyon tetszett a történet. Voltak olyan évadok amelyek kicsit gyengébbek voltak, de összességében szerintem egy szerethető jó kis sorozat. Szerintem teljesen jó volt, hogy ennyi évad volt így egy átlátható képet kaptunk a Salvatore testvérek történe... Több

2017.12.24 Schmidt Karina

Nekem hihetetlenül tetszik. Már harmadszorra nézem újra.Ha megnézek egy részt, akkor nem bírom megállni, hogy ne kattintsak következő részre.

2017.12.09 Greeta

Olyan berántós sorozat. Nézed és függőséget okoz, még egy részt, ez lesz az utolsó. A részekben mindig történt valami, a szerelmi szál is izgalmasan alakult.

2017.12.02 süti1999

Végignéztem mind a 8 évadát. Szerintem, ez egy igen jó sorozat. A a 3.-4.-5. évad kicsit erőltetett lett(gondolok itt pl. a sok hasonmásra, néha már az ember nem tudja eldönteni, hogy ki- kicsoda.) De összességében nekem tetszett és csak ajánlani tudom.

2017.11.28 bukottangyal

Megunhatatlan sorozat. Szerelmi háromszög, barátság, misztikus lények. Mindenkinek ajánlani tudom.