Vámpírnaplók

The Vampire Diaries

2016.06.17 Panna

Egynek elmegy, de eléggé elhúzzák a dolgokat, meg már mindenki valami természetfeletti lény az picit sok.

2015.12.28 Luxury

A hosszas rajongást felváltotta bizonyos szereplők iránt a unpátia. Az utolsó évadok kezdenek idegesítőek lenni. Ott olyan problémákat megoldanak, ami az első pár évadban lehetetlen lett volna.

2015.08.29 avocados

A vámpíros filmek/sorozatok közül szerintem végre sikerült egy normálisat csinálni, bár így a hatodik évad után azt tudom mondani, hogy túl sokáig húzták. Engem a sok feltámadás különösen idegesít, amikor valaki már ezerszer meghalt, mindig kitalálnak valami módot, hogy vissza tudják hozni.

2017.09.08 Zsóka

Ugyan nem szeretem a vérfarkasos/vámpíros/boszorkányos/ stb...filmeket....de ez most nagyon nagy kedvencem:) Izgalmas és fordulatos, nem a megbotránkoztatásról szól, ahol csak a vér folyik...jó sztori:)

2017.05.22 NLHF

A többi hozzászólóval ellentétben, nekem éppen az első néhány évad volt kicsit unalmas.A 6. évad a kedvenc. És csak örülni tudtam neki, mikor Elena karakterét kiírták a sorozatból. Szerintem összességében egy nagyon jó sorozat.

2015.02.16 pilla92

A sorozatot még az elején imádtam, mielőtt megjelent volna magyar felirattal már előtte megnéztem, de ez a legutóbbi évad SZÖRNYŰ

2015.12.09 Zsu99

A vámpíros sorozatok közül a legjobbak közé tenném mert minden része szórakoztató és ötletes a sztorija. A színészi karakterek is találóak es meggyőzőek.

2017.11.28 bukottangyal

Megunhatatlan sorozat. Szerelmi háromszög, barátság, misztikus lények. Mindenkinek ajánlani tudom.

2020.02.09 Róbert Gyenes

Alapjáraton nem szeretem a drámákat, de ez a sorozat a drámát vegyíti a fantasyval és misztikummal. Már másodjára nézem újra az elejétől, aki szereti a vámpírokat, farkasokat és boszorkányokat annak garantálom hogy tetszeni fog.

2015.01.27 Cintia

Egyáltalán nem unalmas, nagyon sok és váratlan fordulat van benne. Nagyon szeretem ezt a sorozatot.

2017.02.24 borii

Szuper sorozat. Bár néha idegesítő hogy mennyire gyerekesen oldanak meg néhány helyzetet, de ettől eltekintve én imádom. Stefan sosem volt a szívem csücske, mindig inkább Damon ért voltam oda. Néha abbahagytam de mindig tovább néztem vagy éppen újrakezdtem. Én ezt sosem tudom megunni

2015.01.28 Diana

Óriási fan voltam, de így a 6. évadhoz közeledve annyira ellenszenvessé vált nekem Elena, hogy egyszerűen kiborít. Katherine és Damon karaktere a kedvencem. A csajtól sok fortélyt lehet tanulni :))

2015.02.05 manoarc

Én nagyon szeretem az effajta sorozatokat, tudom, hogy mindenki Elena és Damon párti, de én Stefan fan vagyok :) Nekem 10/10 ;)

2015.01.26 Ata

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Bár évadonként vannak benne furcsa dolgok. Pl ami az első évadban világmegváltó probléma volt, az a legújabb évadokban könnyen megoldható semmiség :)