Azt hittem öröm kedvenc lesz Nina, de ahogy a végső évadokhoz eljutunk annál ellenszenvesebbé vált a folyamatos nyivákolásával. A sztori jól kezdődött, szerethető sorozat, de Ian nélkül nem nézném ennyire lelkesen.
Egynek elmegy, de eléggé elhúzzák a dolgokat, meg már mindenki valami természetfeletti lény az picit sok.
A hosszas rajongást felváltotta bizonyos szereplők iránt a unpátia. Az utolsó évadok kezdenek idegesítőek lenni. Ott olyan problémákat megoldanak, ami az első pár évadban lehetetlen lett volna.
Szórakoztató, főleg, ha az ember az első évadokat és az utána következő sorozatot is megnézi a trilógiából.
A vámpíros filmek/sorozatok közül szerintem végre sikerült egy normálisat csinálni, bár így a hatodik évad után azt tudom mondani, hogy túl sokáig húzták. Engem a sok feltámadás különösen idegesít, amikor valaki már ezerszer meghalt, mindig kitalálnak valami módot, hogy vissza tudják hozni.
Ugyan nem szeretem a vérfarkasos/vámpíros/boszorkányos/ stb...filmeket....de ez most nagyon nagy kedvencem:) Izgalmas és fordulatos, nem a megbotránkoztatásról szól, ahol csak a vér folyik...jó sztori:)
Hasonló sorozatok
A sorozatot még az elején imádtam, mielőtt megjelent volna magyar felirattal már előtte megnéztem, de ez a legutóbbi évad SZÖRNYŰ
A vámpíros sorozatok közül a legjobbak közé tenném mert minden része szórakoztató és ötletes a sztorija. A színészi karakterek is találóak es meggyőzőek.
Alapjáraton nem szeretem a drámákat, de ez a sorozat a drámát vegyíti a fantasyval és misztikummal. Már másodjára nézem újra az elejétől, aki szereti a vámpírokat, farkasokat és boszorkányokat annak garantálom hogy tetszeni fog.
Szuper sorozat. Bár néha idegesítő hogy mennyire gyerekesen oldanak meg néhány helyzetet, de ettől eltekintve én imádom. Stefan sosem volt a szívem csücske, mindig inkább Damon ért voltam oda. Néha abbahagytam de mindig tovább néztem vagy éppen újrakezdtem. Én ezt sosem tudom megunni