Viharsziget

Shutter Island

2015.10.27 fcbnandi

Sajnos nem láttam moziban, de a Dicaprio filmeket mindig is imádtam. Főleg ebben a műfajban. Nagyon jó hangulata van a filmnek. Én alapból bírom az ilyen "elmebeteges" filmeket. Valamelyik nap előveszem és ismét megnézem.

2016.10.10 Hablaty

Remek film, imádtam. A története zseniális. Nagyon egyedi és kihagyhatatlan.

2015.07.26 one1970

Nagyon jó film! Egyszerűen kiváló, ahogy meg tudja tartani a néző figyelmét és a feszültséget. A fordulatok nagyon jók, kiválóan van felépítve az egész film!

2024.09.25 padar8821

Eszméletlen jó film, ahol Leonardo DiCaprio megmutatja, hogy milyen jó színész is valójában. Meglepő fordulatokkal teli film.

2015.10.07 AE1205SB

Ez egy kiváló, fantasztikus film. Az elejétől a végéig lekötött, a nézés közben végig gyártottam magamban az összeesküvés elméleteket... Ritkán látni mostanában ilyen jó filmet! A vége... azon teljesen belehaltam, csak néztem...

2015.11.02 [email protected]

Misztikus thriller kategóriában talán a legjobb film amit láttam. Nagyon megfogó, érzelmileg is hat az emberre. Végig borzongató, izgalmas, amilyennek egy igazi thrillernek kell lennie.

2016.02.10 norbi0102

Nem csalódtam most sem. Nagyon megdöbbentem mikor kiderült miről is van szó valójában és a végkifejletért pedig még egy plusz pont járt! Nagyon ajánlom!

2015.06.22 Tomi

Egy nagyon izgalmas és néhol ijesztő thriller. Leonardo DiCaprio szerintem egy nagyszerű színész és itt is megmutatta hogy tehetségét. Mark Ruffalo is szintén jó volt. A stílus rajongóinak ajánlom figyelmébe.

2015.06.30 padfoot8925

Nagyon jó film! Az első perctől az utolsóig nagyon izgalmas, pergő cselekménnyel, DiCaprio - szerintem - egyik legnagyobb alakítása. Csillagos ötös. Imádtam!

2024.12.05 Attilius

Igazi thriller/misztikum kategória. Óriási fordulattal a végén.

2015.01.28 a.edit63

Izgalmas film, hihetetlen fordulatokkal! Leonardo alakítása kiváló (itt is!).

2015.07.14 prongs2001

Nincs még egy ilyen film az biztos. A maga nemében kiváló alkotás. Elképesztő a látvány és úgy kompletten az egész csodálatos. Engem teljesen elbűvölt így nem is volt kérdéses, hogy jól szórakoztam.

2015.06.15 smith

Nagyon szeretem az ilyen stílusú filmeket. Végig nagyon sejtelmes, és a legvégén olyan csattanó van , amire a film közben nem igazán gondoltam. Szívesen néznék még hasonlókat, de ritka az ilyen.

2019.02.06 vyctoria79

Megnéztem, mert szeretem a lélektani, misztikus filmeket. Hát, mit mondjak - két hónap múlva a tartalmára sem emlékeztem, annyira felejthető. DiCaprio kissé mellényúlt amikor elvállalta ezt a szerepet. Tipikusan a "talán egyszer meg lehet nézni" kate... Több