Viharsziget

Shutter Island

2015.06.12 fancsi094

A könyvet szinte szóról szóra követi, ez csupán egy meglepő dolog volt, mert a filmet láttam először, ennek fényében akkora bravúrra azért nem volt szükség az alkotók részéről. Ettől függetlenül eszes, feszültségekkel teli thriller, bár kissé kiszámítható a háttérsztori (a párom szinte azonnal kitalálta).

2016.10.02 Lost Silver Book

Átlagosan jó film. Egyszer lehet megnézni, mert a film csattanója után már nincs mit újra megnézni rajta. Komor a hangulata, amit ad egyrészt a szigeten való "bezártság" érzete és maga a közeg, ahol játszódik a történet, azaz az elmegyógyintézet, ami... Több

2017.07.17 Zsuzsy

Összetett, színvonalas film, ami igazán hat a nézőre. Agyalós, és elgondolkoztató. A megnézése után még hetekig a hatása alatt voltam. Profi alakítás, profi szereplők!

2016.10.06 niky86

Kedvenc filmem Martin Scorsese rendezésében. Olyan színészeket vonultat fel a filmjében, akik már önmagukban garantálják a tökéletes filmet, akkor is, ha egy szó sem hagyja el a szájukat. Nem tudom megunni, időről időre újból megnézem.

2015.08.07 Aranyhal

Valójában érdekes film, érdekfeszítő történet remek szereplőkkel. A film mindvégig lekötött, nem unalmas egy pillanatig sem. Igényes filmek kedvelőinek biztosan tetszeni fog.

2015.06.23 ElfRider

Nem lehet könnyen feldolgozni ezt a filmet. Nagyon oda kell koncentrálni, hogy követni tudjuk. A végén nem kis meglepetés ért, amikor kiderül, mi is az igazság, hogy valójában miről szól a film. Tetszett!

2016.04.11 BallEr

Ez olyan ritkafajta film, amiben pozitívan kellett csalódjak lévén, hogy nem vártam tőle sokat, sőt szinte semmi jót nem vártam. Ennek ellenére úgy vágott állon a meglepetés, ahogy azt elképzelni se tudtam. Fantasztikus lett.

2017.03.24 georgri

Izgalmakból és akciódús, fordulatos cselekményből bőven kijut annak, aki megnézi a Viharszigetet. Sok váratlan fordulat akad benne, ami miatt nekem az egyik kedvenc filmem.

2016.12.15 Potoczkie

Nagyon izgalmas és fordulatos thriller, melynek különősen tetszett a kiszámíthatatlansága, jók voltak a váratlan fordulatok benne. Akár többször is megnézhető, élvezetes film kitűnő színészekkel.

2016.07.22 K.bogi

Nagyon akciódús és feszültségekkel teli thriller lett ez a film. Tényleg mindenképpen látni kell mert a fordulatokat egyszerűen nem lehet leírni. A képi világ, a nyomasztó fullasztó sötét fellegek mind látványban, mind pedig történetben egyszerűen lehengerlő. Leonardo egyik legjobb színészi alakítása ez.

2017.11.22 Imlah

Szerintem DiCaprio egyik legjobb filmje ez. Izgalmas és szórakoztató. Vannak benne fordulatok és megfogja a nézőjét. Végig élveztem a filmet, egy percet sem unatkoztam rajta.

2016.10.21 kernernoemi

Izgalmas thriller , a szereplők lenyűgözőek és a történet is jól felépített , jók a fordulatok és végig lehet izgulni a filmen. A befejezése kicsit összecsapott de összességében nagyon jó film. Érdemes megnézni.

2016.07.27 Homer

Homályos egy film lett ez. Én személy szerint nem is igazán értettem, hogy mit akartak belőle kihozni. Sötét, depresszív és nagyon nem az én stílusom. De mindezek ellenére megnéztem a színészek miatt. Ő bennük nem is csalódtam, de ebben a történetben igen.

2015.06.30 BuBu

Lebilincselő film! Nagyszerűre sikeredett, elgondolkodtató, fordulatos történet. A látványa nagyon jó lett, ez kell ehhez a filmhez. A színészek pedig kiválóak, Leonardo DiCaprio itt is bizonyít!