A modern (hetvenes évek +) amerikai gengszterfilmek egyik alapműve, csodálatos alkotás. Néhol vontatottnak éreztem kicsit, de ennek biztosan csak a nagyon hosszú játékidőhöz van köze.
Volt ereje a filmnek, hogy lekösse a figyelmem és elbűvöljön. Elképesztő volt, hogy ennyire magába tudott szippantani, márpedig megteszi minden gondolkodás nélkül.
Robert de Niro miatt néztem meg a filmet. nagyon jól sikerült szerintem a legjobb filmek közé sorolható! Nagyon jól visszaadja az amerikaki életet. Ezt látni kell minden filmrajongónak
Robert De Niro egyik igazi klasszikusa. Verekszik a mostani akció krimikkel. Igéányesen összerakott, öszzetett film, amiben vannak fordulatok és tud adni újdonságot.
Nagyszerű gengsztertörténet és annak ellenére hogy nagyon hosszú film nem untatott, sőt maradandó élményt nyújtott megfogtak a karakterek és maga a történet. Érdemes megnézni mert nagyon szórakoztató jó kikapcsolódást.
Volt már jobb film is ennél, de szerencsére nem ez a legrosszabb így nem okozott gondot végig nézni és még kicsit élvezni is. Szerintem kedvelhető azok számára, akiknek erre áll rá az agyuk egyből.
Szörnyű és borzalmas. Ezt adnám címnek rögtön. Egyáltalán nem találták el a filmet, az alapok jók lettek volna azonban valahogy mégse tudták úgy kivitelezni, ahogy azt illett volna ehhez a filmhez. Sajnos számomra így erősen bukta
Talán azért vagyok elfogult, mert előbb a könyvet olvastam, és már az lenyűgözött. Nem ismerek még egy olyan filmet, amely ennyire visszaadja a regényt. A szereposztás páratlan, a korhűség leírhatatlan. Ha a Keresztapa nem létezne, mindenképp ez a mű lenne a maffiafilmek királya.
Jó film alapmű a gengszterfilmek közül, történet arról , hogyan lesznek egyszerű utcagyerekekből alvilági nagy emberek, persze nem éppen egy sikertörténet és happy end ,de a film szerintem magáért beszél, izgalmas annak ellenére, hogy 4 órás.
Pár éve barátnőmmel elhatároztuk, hogy végigmegyünk a nagy klasszikusokon, előszedtünk egy listát, és haladtunk sorban. Az addig rendben van, hogy az állam leesett, hogy milyen filmek készültek az elmúlt száz évben, de ennél a filmnél már rákérdeztem: hol vannak ma már az ilyen kaliberű alkotások?
Az egyik legjobb gengszterfilm, amit valaha készítettek, simán megállja a helyét a Keresztapa filmek mellett, sőt! Sajnálom, hogy nem moziban láthattam, de az élmény így is csillagos ötös.