Vuk

Vuk

2022.03.28 harnas1207

Fekete István művei mai szemmel már nagyon furcsák, de én kalapot emelek előttük. Bár az idősebb korosztálynak szóló regényeit jobban szerettem, ez a mese is teljesen megérdemli az 5 csillagot. Könyveiben olyan közeget mutat be, amit a mai gyerekek n... Több

2023.04.30 drg0602

Zseniális alkotás!

Kedvenc magyar animációs mesém, amely időtálló alkotás! Eszméletlenül jó történet, vicces jelenetekkel teli, aranyos kis animációs mesefilm. Gyermek voltam amikor elsőre láttam, akkor nagyon tetszett, most a mai nap sikerült megnéznem újból, véleményem semmit nem változott, aranyos, olykor vicces jelenetekben bővelkedő alkotásnak tartóm. Többször nézős mesefilm, amely máig napig elbűvöl. Értékelés: 10/10

2017.03.06 Hedy0809

Kedves mese, nem elhanyagolható tanulsággal! Gyerekkorom egyik kedvence és a dalt valószínűleg én sem felejtem el soha! :)

2018.07.09 Norbi

Az egyik legszebb mese amit valaha láttam. Őszinte, nyílt és természetes, minden felesleges cicomát kerül.Nem célja a hírnév és hogy sokan nézzék meg. Az ilyen mesék lesznek mindig a legjobbak.

2016.01.17 beero88

Az egyik legnagyobb magyar mese. Személy szerint ez az egyik kedvencem volt annak idején. Nagyon érzékletesen ábrázolja az embert és azt hogy milyen összetartás van a kis rókák között.

2016.08.29 Szivárvány1

Nagyon szeretem a régi magyar rajzfilmeket is és a Vukot is. Szerintem minden magyar gyerek annó látta már ezt a rajzfilmet. Igazi kultuszfilmünkké vált a Vuk. A zenéje szinte beleégett az agyamba annyit néztük a családommal gyerekként. Jó emlék. Ajánlom.

2016.10.04 Fahéjgolyó

Egyik kedvenc kötelező olvasmányom volt általánosban. Már a könyv is tartalmazott képeket, így a filmbeli ábrázolás nem volt újdonság. Nagyon aranyos mese, aminek sokkal komolyabb értelme is van, mint amit elsőre be tud fogadni a néző. Persze gyermek... Több

2020.02.22 diumiu

Mint ahogy sokaknak, természetesen nekem is az egyik legmeghatározóbb mesém gyerekkoromból, amelyen felnőttem. A történet, a kivitelezés, a zene és természetesen a szinkronhangok szuper jól el vannak találva. Örök klasszikus, akár a könyv akár a film... Több

2015.06.17 Dodi

"Vadászom, Utamból, Kotródj!"Nagyon jó mese, tanulságos és szerethető karakterek találhatóak benne!

2019.04.06 MidoD7

Kész kínlódás volt, mire a végére értem ennek a filmnek. Nagy nehezen sikerült egyszer végignézni, de nem okozott nagy meglepetést. Csalódás volt, nem ajánlom.

2019.05.21 petraszab

Bennem mély nyomot nem hagyott ez a mese. Sok állat, természet, meg egy kicsit idegesítő kis róka.

2018.03.07 kevelin

Az egyik legjobb magyar mese, ami valaha létezett és a film sem lett semmivel rosszabb- Nagyon szerettem gyerekkoromba. Egy ideje nem néztem meg újra de abszolút minden gyereknek kötelező

2017.01.17 Gigi

Remélem, hogy a mai kor gyermekei is legalább olyan csodálattal képesek nézni ezeket a klasszikus meséket, mint mi annak idején. Zseniális mesefilm volt a maga idejében, és azt gondolom, hogy máig nem veszített az értékeiből.

2015.04.26 Bizsu82

Nagyon aranyos mese, az egyik legjobb a magyar mesék közül. Édesek a karakterek és nagyon megható, érzelmes mese is. Kedvenceim között volt gyerekkoromban, a zenéjét is imádtuk.