88% 1915 szavazat

WALL·E

WALL·E

2015.03.31 edoka

A Pixar talán eddig legjobban eltalált filmja ami kicsiket és felnőtteket is leköt egyszerre. A mondanivalója rettentően fontos a mai világban ami sajnos közelít a mesében lévőhöz.

2015.03.29 jégvirág

Nagyon sok jót hallottam róla, ezért néztem meg. Számomra viszont unalmas volt és nem tetszett. Nem tudom, mások mit ettek rajta, de nekem hiányzott, hogy a karakterek élőbbek legyenek, így kicsit lassúnak tűnt.

2015.01.28 Sritech

Az egyik legaranyosabb animációs film amit láttam. A karakterek nagyon szépen felépítettek, és nagyon jó a történet.

2015.01.28 Kristófka

Mindig hülyeségnek tartottam a robotos meséket de ezt mikor megnéztem nagyon meghatott és megfogott. Jó mese, nem unalmas.

2015.01.24 SzB14

Nagyon aranyos a kis robot, vicces kis aranyos film. Bármikor meg tudnám újra nézni. :)

2019.06.03 gyjudit

Imádnivaló történet, ami szinte szavak nélkül ragadja magával az embert. Nem akciófilm és kell hozzá egy sajátos hangulat, de nem is lehetnék boldogabb, hogy megnézhettem.

2015.02.19 petrad1

nagyon aranyos film!Egy nagy adag társadalomkritikával fűszerezve. Animációs film, nemcsak gyerekeknek.

2015.02.17 dora298

Valamelyik nap néztem meg, igazán jó és cuki egy mese! :) A gyerekek biztos élveznék! :)

2015.02.10 Katie75

Wall-E, Eva, Küldetés és Növény.Mennyi-mennyi érzelem,nagy mese rajongók vagyunk,nem kell mindig beszélni.

2014.12.20 Domino

Kicsit érdekes, amikor a Pixar a maga közkedvelt szereplőivel, jól megírt poénjaival, túláradó cukiságával, és fantasztikus képeivel egy kicsit kilép a saját komfortzónájából, és mélységet ad a történetének. Azt hiszem a film után mindenkinek megkönnyebbül egy kicsit a lelke a való világ cinizmusától.

2015.03.29 kissnora39

Kedves kis mese! Nekem tetszett Wall-e története, okos, tartalmas film, jóféle humorral és mondanivalóval!

2015.02.08 mimo

Hát ez egy kedves kis mese, a Pixar egyik legjobbja: szívhez szóló és látványra is gyönyörű. Bár szerintem kicsit túlzás ez a jövőkép, de semmiképp nem lehet rossz döntés megnézni!:)

2015.07.15 Ewee

Moziban láttam és nagyszerű látványélményt nyújtott. Tartalma nagyon elgondolkoztató kis túlzással de szépen ábrázolja a jelen és a jövő problémáját. Annyira izgalmasnak nem mondanám de mindenképp megnézném újra igaz nem biztos, hogy moziban..

2015.03.14 dorci298

Hm láttam már egy jó párszor ezt a mesét :) és tényleg nagyon tetszett :) a gyerekeknek is biztos tetszene :) Egyébként tanulságos, van mondanivalója is, szóval az idősebb korosztály számára is tartogat meglepetéseket.