Nagyon édes kis film, nagyon jó története van és a karakterek is jól ki vannak találva.vicces és szórakoztató. Mindenkinek Ajánlanám aki kedveli az animációs filmeket:)
Nagyon aranyos, és megható film. A robotokat remekül rajzolták meg, a történet pedig izgalmas és viccces.
Kevés az olyan film, ami színtiszta jókedvet hagy a nézőben. WALL-E után a legritkább érzés jelenik meg az emberben, mégpedig, hogy épp most találkozott egy valódi időtálló klasszikussal.
Nekem nem tetszett. Vontatott volt és számomra unalmas. Egyszer is elég volt végignézni, nem kérek belőle többet. Dehát ízlések és pofonok :)
Egy robot, aki elkezd érezni. Nagyon szeretem ezt a filmet. Egy kisrobot, aki próbálja lakhatóvá tenni a Földet, miközben abban reménykedik,hogy talán holnap már nem lesz egyedül. Nagyszerű alkotás a Pixartól. Humoros,kedves, őszinte. Szerintem örök klasszikus marad.
Igen ilyen egy igazi animációs film! Gyerekeknek élvezhető , gyönyörű képi világgal ,felnőtteknek pedig elgondolkodtató háttérsztorival.. Az egész családot szórakoztató film. egyik kedvenc
A maga nemében páratlan és egyedülálló! Legalábbis szerintem. Bár a mese inkább felnőtteknek szól, szerintem még a kicsik is tudják élvezni. Legalábbis a lányomnak nagyon tetszik. Meglepő, hogy az alkotók mennyi érzelmet vászonra tudták vinni két rob... Több
Egy aranyos mese, rengeteg mondanivalóval. Megható és magával ragadó. A WALL-E egy remek példa arra,h szavak nélkül is kifejezhetjük az érzelmeinket. Mindenkinek ajánlom.
A Pixar ért az animációs mesék készítéséhez, ennek ellenére ez a mese nem tetszett. Nem kötött le, pedig az elképzelés jónak tűnt. Én valami szórakoztatóbbra számítottam.