Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Willard (2003)

Willard
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Owotonor   2019. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Ez egy nagyon pihentagyú és elvont film a maga pozitív értelmében, szeretem az ilyen típusú filmeket így ez is tetszett.

 
SuperBoi   2015. 07. 21.

0

Ez egy közepesen kivitelezett pszicho horror arról, hogy milyen hatással lehet egy édesanya a fia életére. Az operatőri munka, a zene és a színészi játék mind megfelelő ahhoz, hogy a film élvezetes legyen, mégis összességében hiányzik valami, amitől több lehetne egy felejthető filmtől.


 
VérAlex   2015. 05. 27.

0

Szépen leforgatott álom, vagy talán inkább rémálom. A legjobban a nyitójelenet fogott meg, de említésre méltó még az erős színészi játék és a film utánozhatatlan hangulata.

 
Bulki   2014. 12. 22.

0

A neurotikus és homofób Willard egy öreg házban él idős édesanyjával és egy csomó patkánnyal, akikkel meghitt kapcsolatot ápol, közülük is a legjobban a Szókratész nevű patkányt szereti. Eléggé abszurd kezdés, ami érdekessé teszi a filmet, de sajnos ... több»

Galéria (12)

Crispin Glover
Crispin Glover
Crispin Glover
Crispin Glover

Videók (1)

 
Mindenképpen érdemes ezzel is megismerkedni, hiszen a főszereplő érettebb alakítást nyújt, mint az eredeti film esetében. Illetve, ahogy már kiemeltem, a thriller-hatás jóval erősebb a patkányok idomítottsága és a zenei, operatőri koprodukciónak köszönhetően. 8/10 több»