Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
35
Képek
9
Videók
 
HercegPeter   2019. 01. 22.

Ez a ház, ez a sztori sokkal többet érdemelt volna. Egy olyan dolog, ami valóban létezik sokkal hátborzongatóbb lehet, mint amiről eleve tudjuk, hogy csak kitalált történet. Az, hogy fognak egy híres színészt - ez esetben Helen Mirrent - általában nem tesz jóvá egy filmet. Pedig minden adott volt egy jó filmhez. Sajnos ez csak egy középszerű horrornak sikerült. Nem különösebben ijesztő, ugyanazok a dolgok vannak benne, mint a többi hasonló alkotásban, amiből mostanában amúgy is elég sok van. Egyszer meg lehet nézni, de sajnos több lehetett volna belőle.

 
HETEDIK   2018. 07. 29.
Nem mutat újat a műfajban a Szellemek háza

Sajnos manapság nagyon kevés minőségi horror készül, főleg ezen a szellemes vonalon. Utoljára Wan tudott friss vért pumpálni ebbe a műfajba a Démonok között első részével, de hát azért tudjuk, James Wan egy zseni. Anno megalkotta az egyik legnagyobb horror ikont, Jigsaw-t és letette az asztalra a legjobb Halálos iramban részt is. Mivel láttam az igényes szereplőgárdát és az egész pofás előzetest, tettem vele egy próbát, pedig már rég néztem meg szellemes filmet, pont azért mert futószalagon jönnek ki a gyérebbnél gyérebb munkák. Nos, sajnos ez a film sem tud újat mutatni és beáll az egyszerű ijesztgetések népes táborába, amit persze megtoldanak jó nagy hangeffektekkel, hogy legalább meg is ... több»


 
alexxx   2018. 03. 16.

Hát, ez a film egy totális mellényúlás, amit leginkább Helen Mirren miatt sajnálok. Valahogy nem akar összeállni, nem tudja fenntartani a figyelmet, és még lassú is. Nagyon nagy kár érte, őszintén szólva sokkal többet vártam tőle.

 
BoBamburg   2018. 07. 27.

Az a baj a filmmel, hogy maga az alaptörténet egész érdekes és ki lehetett volna hozni belőle egy tényleg jó és okos horrort. Ehelyett kaptunk egy teljesen buta és gagyi horrort, ami se nem izgalmas se nem ijesztő. Bár akinek a Walking Dead vagy a démonok közt jelenti a horror csúcsát, azoknak lehet bejön. Egyszer bőven elég volt végig nézni.

 
erahurka   2018. 08. 21.

Az első óra totál átlagos, van pár székről lefordulós jump scare, de amúgy félelmetesnek se nagyon félelmetes. Az utolsó 20-30 perc viszont egész jó, bár az sem az ijesztések miatt. Egynek elmegy, de egy kreatívabb rendező még ebből a forgatókönyvből is többet ki tudott volna hozni.

Helen Mirren
Sarah Snook
Jason Clarke
Sarah Snook
Jason Clarke
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Jason Clarke
Helen Mirren
Sarah Snook
Jason Clarke
Sarah Snook
Sarah Snook
Helen Mirren
Sarah Snook
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Helen Mirren
Jason Clarke
Sarah Snook
Helen Mirren
Jason Clarke
Jason Clarke
Jason Clarke
Helen Mirren
Helen Mirren
 
A Szellemek háza egy újabb felesleges horror a futószalagról, de legalább helyreállt vele az egyensúly Hollywoodban, és elkészült a fegyverlobbista reklámnak is beillő Bosszúvágy ellenfilmje, ami a fegyvertartásban és -gyártásban látja a legfélelmetesebb szörnyet – és egyformán pocsék mind a kettő. 40/100 több»
 
A cselekmény összességében szép lezárást kap, ami önmagában értékelendő, hiszen az alkotók a szellemjárta ház legendáján kívül megkísérelnek emberi sorsokat és tragédiákat is átadni a nézőknek, így csempészve mélységet a történetbe, amivel mégis képesek voltak egy koherens és egész történetet megvalósítani. Ennek ellenére a Szellemek háza nem ijesztő és nem is maradandó alkotás. 50/100 több»
 
A Szellemek háza című filmet szigorúan csak azoknak merem ajánlani, akik beérek évi 1-2 horrorfilmmel, így az ingerküszöbük is meglehetősen alacsony. A tapasztalt mozilátogatók ellenben rettentően unni fogják, hiába raktak meg főszereplőnek egy színészlegendát. 4/10 több»
 

Helen Mirren egy interjúban elárulta a Winchester-kastélyban található berendezések meghaladták a maguk korát. Sarah Winchester kiépített egy olyan rendszert, amelyen keresztül jelezni tudta az alkalmazottainak, hogy éppen melyik szobában tartózkodik, valamint automata öntözőrendszer működött a télikertben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Travel Channel Szellemvadászok című műsor stábja két ízben is forgatott a kastélyban.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az eredeti Winchester-kastély (amely ma már igazi turista célpont) 40 lépcsőházzal rendelkezik, amelyek közül sok sehová sem vezet, valamint 467 ajtó van benne, ezek közül van ami falra nyit.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.