Igen, Uram, igen

Igen, Uram, igen

Yes, God, Yes

A 16 éves Alice odaadó, hithű katolikus lány. Amikor kezdi felfedezni saját testét, és egy beszélgetést követően úgy dönt, megpróbál maszturbálni, az élete megtelik bűntudattal. Próbálja elfojtani a vágyait, szégyenérzete azonban egyre csak növekszik.

Rendező: Karen Maine
Forgatókönyvíró: Karen Maine
Premier: 2019.03.08.

2025.06.16 Schumy1

Jó történet, jó kivitelezés. Kicsit tükröt tart felénk: "bort iszunk, vizet prédikálunk". Nem vagyok jártas a témában (vallás), de ez a film is azt sugallja, hogy engedjük már el, hogy a maszturbáció bűn.

2024.08.25 Ahoj poplacsek

10/10 – A téma érzékenysége miatt alulpontozott

Ez az alig egy és negyed órás film akkora görbe tükröt tart a vallási álszentség elé, hogy az sokaknak kiveri a biztosítékot (van olyan filmes portál is Magyarországon, ahol nemes egyszerűséggel ezt az egy filmet átugrották a főszereplő és a rendező életművében, mintha nem létezne), így a pontszám kicsit félrevezető. Én személy szerint állati szórakoztatónak találtam. De vigyázat: bigott keresztényeknek erősen ellenjavallt!

2022.07.18 grufa

Talán egy kicsit túl komolyan veszi önmagát a film, ez volt az érzésem vele kapcsolatban. Máskülönben nagyon érdekes téma, csak éppen merész módon "tálalva". Mindenképpen érdemes megnézni!

2022.07.15 romcul

Nem mondom, hogy rossz volt, de az biztos, hogy sokkal többet vártam tőle. Az előzetes és a kritikák is ígéretesebbek voltak, mint maga a film, amiben ugyan volt fantázia, de inkább egy kiaknázatlan lehetőségnek éreztem. Egyszer nézhető, de ha kihagyod, nem vesztesz sokat.