A közelmúltban ért véget a Westworld második szezonja, mely, ha lehet, még tovább mélyítette és az első évadban megismert világot. A sorozat színészei között akad jópár, más szériákból és mozifilmekből ismert sztár, de sokukat a hazai nézők a sorozatból ismerhették meg. Ezúttal arra gondoltunk, hogy új listánkban bemutatjuk, hogyan néznek ki a széria sztárja civilben. Ti néztétek a második szezont?   

#13
Shannon Woodward

Shannon Woodward

szül. 1984. 12. 17. (39 éves)
Phoenix, Arizona, Amerikai Egyesült Államok
Shannon Marie Woodward 1984. december 17-én született az arizónai Phoenix-ben, az USA területén. Gyermekkorában családja Boca Ratonba költözött, így Shannon itt nőtt fel. A helyi Olympic Heights Community High Schoolban érettségizett, s itt ismerkedett meg a színészmesterséggel közelebbről. Karrierjének beindulása a Nickelodeon... több»
#12
Luke Hemsworth

Luke Hemsworth

szül. 1980. 11. 05. (43 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Luke Hemsworth 1980. november 5-én született Melbourne-ben, Victoria államban, Ausztráliában. Színész és producer, ismert a Thor: Ragnarök (2017), a Westworld (2016) és a Thor: A sötét világ (2013) című filmekből. Feleségével 2007. december 15. óta házasok. Négy gyermekük van.
#11
Tessa Thompson

Tessa Thompson

szül. 1983. 10. 03. (40 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
 Fiatalkorát szülővárosában és Brooklynban töltötte. Szülei révén panamai, mexikói és európai felmenőkkel rendelkezik. A Santa Monica High Schoolban érettségizett, ezután a Santa Monica College-ben folytatta tanulmányait kulturális antropológia szakon. Színészi pályáját a színpadon kezdte egy los angeles-i színjátszó... több»
#10
Ben Barnes

Ben Barnes

szül. 1981. 08. 20. (42 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Benjamin Thomas „Ben” Barnes 1981-ben született Londonban. Két fiúiskolában végezte el középiskolai tanulmányait: Homefield Preparatory School Suttonban és King's College School Wimbledonban, ezután a Kingston Egyetemre ment, ahol angol irodalom és dráma szakon szerezte meg BA diplomáját. A karrierjét musical színházban kezdte, még... több»
#9
Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

szül. 1937. 12. 31. (86 éves)
Margam, Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Egyesült Királyság
Anthony Hopkins 1937-ben született Wales-ben. Saját bevallása szerint Richard Burton hatására kezdte kezdett színészkedni. Az internátusban hanyagolta a tanulmányait, jobban vonzotta a szabad alkotás öröme. 1957-ben szerezte meg színészi végzettségét a Királyi Színiakadémián, ezüst fokozattal. Két éves sorkatonai szolgálat után,... több»
#8
Jeffrey Wright

Jeffrey Wright

szül. 1965. 12. 07. (58 éves)
Washington, D.C., Amerikai Egyesült Államok
Jeffrey Wright Washingtonban született 1965. december 7-én. Édesapja fia születése után nem sokkal elhunyt, édesanyja ügyvéd volt. Tanulmányait a St. Albans Schoolban végezte, majd az Amherst College-ben szerzett diplomát politikatudományból. A New York-i Egyetemet két hónap után otthagyta, hogy színjátszást tanulhasson Először... több»
#6
Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

szül. 1975. 08. 22. (48 éves)
Petri³polis, Rio de Janeiro, Brazília
Rodrigo Junqueira Reis Santoro 1975. augusztus 22-én született Rio de Janeiro-ban, Brazíliában. Édesanyja, Maria José dos Ris portugál nemzetiségű előadóművész, míg édesapja, Francesco Santoro, olasz származású mérnök. Már gyerekként is érdekelte a színjátszás - karácsonykor és húsvétkor bábjátékot mutatott be... több»
#5
James Marsden

James Marsden

szül. 1973. 09. 18. (50 éves)
Stillwater - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
James Paul Marsden 1973. szeptember 18-án született Stillwaterben, OKlahomában, az USA-ban. Édesanyja, Kathleen (szül. Scholtz) élelmezési szakértőként dolgozik, míg édesapja, James Luther Marsden professzor a Kansasi Egyetemen. Angol, skót, német és francia gyökerekkel rendelkezik. Két húga (Jennifer, Elizabeth) és két fiútestvére... több»
#4
Ed Harris

Ed Harris

szül. 1950. 11. 28. (73 éves)
Tenafly, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Ed Harris a Columbia Egyetem folytatta tanulmányait, ahol egy ideig úgy tűnt, hogy sikeres futball karrier áll előtte, azonban végül mégis a színészet felé fordult, és a California Instutite of the Arts falai között szerzett diplomát. Ezt követően színházi színészként helyezkedett el, és feltűnt több Shakespeare és Tennessee... több»
#3
Jimmi Simpson

Jimmi Simpson

szül. 1975. 11. 21. (48 éves)
Hackettstown - New Jersey - Amerikai Egyesült Államok
James Raymond Simpson amerikai színész, aki 1975 november 21-én született a New Jersey állambeli Hackettstownban, egy háromgyerekes szülő legifjabb gyermekeként. Miután a Bloomsburg Egyetemen diplomázott, négy szezonra leszerződött fellépőként a Massachusetts Williamstown-i Színházi Fesztiválra. Simpson 2001-ben találkozott először... több»
#2
Thandie Newton

Thandie Newton

szül. 1972. 11. 06. (51 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Thandiwe Newton 1972. november 6-án született Londonban. Édesanyja zimbabwei származású, édesapja angol. Középiskolásként táncolni tanult, majd az érettségit követően a Cambridge-i Dawning College hallgatója lett, ahol szociológiát és antropológiát hallgatott. Első filmszerepét még 16 évesen kapta – ez volt a John Duigan... több»
#1
Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood

szül. 1987. 09. 07. (36 éves)
Raleigh, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Evan Rachel Wood 1987. szeptember 7-én született az egyesült államokbeli Raleigh-ben. Édesapja egy helyi színház, a Theatre in the Park vezetője, emellett énekes és színész is egyben, édesanyja szintén rendező illetve színész. Szüleivel együtt lépett fel már pár hónapos korától kezdődően. 1994-ben a televíziók képernyőin... több»