2019.06.25   szerző: hp   hozzászólások: 1

A horror műfajának rajongóinak aligha lesz okuk panaszra a következő hónapokban. Stephen King-adaptációk, az Örökség rendezőjének új filmje, a Démonok között franchise legújabb epizódja, egy kultikus zombi vígjáték folytatása, Jim Jarmusch új produkciója és Guillermo del Toro horrorja még idén a mozikban. Vágjunk bele!

TOPLISTA: 12 horror, amit még idén látni fogsz (2019)

Az idei horror termés kapcsán nem sok okunk van panaszra, de a java még csak most jön. A Stephen King rajongók már láthatták idén A kedvencek temetőjét, de ez még korántsem minden, érkezik ugyanis az Az - 2. fejezet és a Ragyogás folytatása, az Álom doktor. Az eredeti stábbal tér vissza a vásznakra az Zombieland 2, és az Annabelle 3-mal tovább bővül a James Wan által megálmodott Démonok között franchise.

Guillermo del Toro sem tétlenkedik idén, és bár a rendezést nem vállalta, szigorú felügyelete alatt készült el a Lidérces mesék éjszakája, melyhez épp múlt héten futott be az első magyar szinkronos előzetes.

Érkezik még az Örökség rendezőjének új horrorja, a Fehér éjszakák, Jim Jarmusch zombifilmje, a The Dead Don't Die, a Ready or Not és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy időközben Chucky is ismét meghódította a mozikat az új Gyerekjáték filmben.

Az alábbi listán 12 olyan horrort mutatunk, melyek még idén láthatóak lesznek a hazai mozikban. Ti melyiket várjátok a legjobban?

 

#12

78 Gyerekjáték  (2019)

horror

2019-ben visszatér a mozivászonra a rémálomba illő vérszomjas gyerekjáték.  Miután egy egyedülálló fiatal édesanya, Karen (Aubrey Plaza) egy high-tech babával ajándékozza... több»

#11
#10

NA Aki bújt  (2019)

horror | misztikus | thriller

A film egy fiatal menyasszonyról (Samara Weaving) szól, aki miután feleségül megy vőlegényéhez (Mark O'Brien), egy gazdag, különc család (Adam Brody, Henry Czerny, Andie... több»

#8

NA Fehér éjszakák  (2019)

dráma | horror | misztikus

Dani és Christian évek óta együtt vannak, ám a fiú úgy érzi, ideje lenne lezárni a kapcsolatukat. Egy váratlan tragédia következtében végül úgy dönt, nem ez a... több»

#7

NA Préda  (2019)

akció | horror | kaland

Egy fiatal nő kétségeesetten küzd, hogy megmentse apját, azonban a városukban pusztító hurrikán beszorítja őket a házukba. Miközben odakint vad tornádó tombol, ők ketten az... több»

#6

NA The Dead Don't Die  (2019)

fantasy | horror | vígjáték

Centerville csendes kis település egészen addig, míg lakói mindennapjait fel nem forgatják a temetőből özönlő zombihordák. több»

#5

NA Álom doktor  (2019)

horror

Danny Torrence felnőtt. A Szépkilátás Hotelben átélt traumák azóta is kísértik az Ewan McGregor által megszemélyesített Danny-t. Alkoholhoz nyúl, hogy elnyomja belső... több»

#4

63 Annabelle 3  (2019)

horror | misztikus | thriller

Ed és Lorraine Warren spirituális életútja során rengeteg ereklyét gyűjtött, mind a gonosszal van fertőzve. Ezek közül a legádázabb a hírhedt Annabelle baba. Véres... több»

#3

horror

A 60-es évek végi Amerika nagy változás előtt áll, ebből azonban nem sokat tapasztalnak Mill Valley városának lakói, akik életére hosszú évtizedek óta súlyként nehezedik a... több»

#2

NA Zombieland 2  (2019)

akció | horror | vígjáték

Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock az Államok szíve felé veszik az irányt, miközben a korábbiaknál sokkal fejlettebb zombik seregével kell felvenniük a harcot. A... több»

#1

NA Az - 2. fejezet  (2019)

horror | thriller

A Vesztesek Klubja tisztában van vele, hogy hiába sikerült legyűrniük a hátborzongató Pennywise bohócot, az ördögi lényt nem lehet megsemmisíteni. A klub tagjai időközben... több»