A 11 legrosszabb Netflix-sorozat, amit messziről kerülj el!

A Netflixre gyártott (aka Netflix original) műsorok általában nagy dicséretet kapnak. Az óriásvállalat 2013-ban a Kártyavár című műsorral lépett be saját gyártású anyagaival is a piacra, és azóta több sorozat is a kritikusok kedvence lett, köztük a Master of None - Majdnem elég jó, a Jessica Jones és a GLOW is (Utóbbit különösen ajánljuk figyelmetekbe, zseniális darab!!!). Ezek mellett A korona és a Stranger Things is kapott néhány jelentős Emmy-jelölést.

De minél több műsort készít a a streaming szolgáltató, annál több bukása is van. Természetes, hogy a kritikusok (és a rajongók) szerint nem minden Netflix eredeti sorozat jó. Mivel nem szeretnénk, ha értékes szabadidődet egy rossz sorozat nézésére pazarolnád, a Rotten Tomatoes kritikáinak segítségével összeállítottunk egy listát a legrosszabb értékelésű Netflix-műsorokról. Szerencsére az alábbi listán akadnak olyan eredeti netflixes produkciók is, melyek itthonról nem is nézhetők. Mi azt ajánljuk, hogy ne is próbáljátok a nyomukra bukkanni.

#11

80 Marco Polo  (2014)

(2)

dráma | kaland | történelmi

Netflix

Az események helyszíne a Távol-Kelet. Kubla kán hatalmas birodalmát tágítja: szeretné beolvasztani Kínát is. Udvarába kerül egy olasz kereskedőcsalád fia, Marco Polo, aki... több»

A fiatal felfedező, Marco Polo kalandjait örökíti meg ez a dráma, amely Kublai kán mongol vezetővel való kapcsolatát is feltárja. A rajongók 93 százalékot adtak a sorozatnak, amit részben Magyarországon forgattak (!!), így annál is szomorúbb, hogy a kritikusok csak 24 százalékra értékelték. Talán nem a látványon állt vagy bukott a dolog... ;)
#10

69 Hemlock Grove  (2013)

(1)

horror | misztikus | thriller

A sorozat központjában rejtélyes gyilkosságok állnak. Ezek felderítésében egy különös nyomozópáros segédkezik: egy vérfarkas (Peter) és egy, a még önmaga számára sem... több»

A kritikusok 38, míg a közönség 70 százalékosra értékelte a sorozatot, ami egy pennsylvaniai acélvárosban zajló eseményekről szól, ahol egy fiatal lány meggyilkolásának két gyanúsítottja elindul, hogy maguk találják meg a gyilkost.
#9

75 Disjointed  (2017)

vígjáték

Netflix

A sorozat története szerint egy talpraesett középkorú nő, egy édesanya komoly marihuána bizniszt vezet három fia segítségével. több»

A füves aktivista Ruth Whitefeather Feldman egy orvosi marihuána gyógyszertárat vezet, miközben hűséges pácienseit arra bátorítja, hogy lazítsanak és élvezzék az életet... Imádjuk Kathy Bates-et, de ez a sorozat mindössze 13 százalékos "sikert" aratott a kritikusok és 69 százaléknyit a közönség körében.
#8

62 Gypsy  (2017)

dráma | thriller

Netflix

A sorozat középpontjában Jean Holloway áll, a sikeres pszichoterapeuta, aki egyre jobban elmerül páciensei életében. több»

Egy terapeuta nyugtalanító kapcsolatokat alakít ki a pácienseihez kapcsolódó emberekkel. Bár Naomi Watts alapvetően mindig mindenben jó, és a közönség 86 százalékot adott sorozatának, a kritikusok ugyanúgy csupán 24 százalékkal "jutalmazták", mint a Marco Polot...
#7

72 Flaked  (2016)

dráma | vígjáték

Netflix

Miután Chip, az önjelölt életvezetési guru ráhajt haverja barátnőjére, úgy dönt,megpróbálja helyes mederbe terelni életét, és leszokni az alkoholról. A férfi megpróbálja... több»

A kritikusok pontszáma: 42 százalék, míg a közönségé 84 százalék lett. Egy Chip nevű önjelölt ''guru'' belezúg legjobb barátja vágyának tárgyába. Hm...a közönség szerette...Te adnál neki egy esélyt?
#6

74 Girlboss  (2017)

vígjáték

Netflix

Sophia egy anarchista különc, aki szenvedélyesen vonzódik a divathoz, minden álma, hogy sikeres üzletasszony legyen. Ahogyan vállalkozása növekszik, folyamatosan tanul meg... több»

A vígjátékban egy kivülálló, szerencsétlenkedő lány felfedezi, hogy szenvedélye a divat, és divatbirodalmat épít. A kritikusok szerint: 32 százalékot ért az alkotás, a közönség 66 százalékot adott neki.    
#5

63 Marvel Vasököl  (2017)

(6)

akció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi

Disney+

A milliárdos Danny Rand (Finn Jones) több évnyi önkéntes száműzetés után visszatér New Yorkba, hogy szembenézzen a múltjával, és tovább vigye családja örökségét.... több»

A milliárdos Danny Rand (Finn Jones) évek óta tartó eltűnése után visszatér New Yorkba, és megpróbál újra kapcsolatba kerülni a múltjával és családi örökségével. A New Yorkot megrontó bűnözők ellen harcol kung-fu mesteri tudásával és a tüzes Vasököl félelmetes erejének megidézésének képességével... hát... Finn Jones nem lett hitelesebb, sem jobb színész a Trónok harca óta, és valahogy a Vasököl sem az a Marvel hős, akiért akár a közönség, akár a kritikusok rajongtak volna... A kritikusok pontszáma: 17 százalék, a közönség pontszáma: 78 százalék.
#4

dráma | vígjáték

Netflix

Egy csapatnyi, közel negyven éves jó cimbora még a Harvardon kötött életre szóló barátságot. Ethan, Lisa, Sam, Nick és Max sajátos kapcsolatban állnak egymással, a nosztalgia,... több»

A vígjáték egy csapat 40-es éveikben járó főiskolás barát életét követi nyomon. A kritikusok 22 százalékot szavaztak meg a bohóckodásnak.
#3

68 Még mindig Bír-lak  (2016)

(3) (2)

családi | vígjáték

Netflix

A Fuller House című filmsorozat egy nőről, D.J. Tanner-Fullerről szól, aki özvegy és három gyermek édesanyja. Amikor a dolgok kezdenek számára kezelhetetlené válni,... több»

Kritikusok pontszáma: 32, közönség pontszáma: 73 százalék. / A nemrég megözvegyült D.J. Tanner-Fuller segítséget kap nővérétől, Stephanie-tól és legjobb barátnőjétől, Kimmy-től, amikor a nők beköltöznek a családjukkal, hogy segítsenek D.J.-nek felnevelni a gyerekeit ebben a spin-off sorozatban.
#2

64 Chelsea  (2016)

vígjáték

Netflix

Chelsea Handler hírességekkel, akadémikusokkal és különböző szakértőkkel beszélget talkshow-jában. több»

A komikus Chelsea Handler beutazza a világot, és híres vendégekkel ül le beszélgetni olyan témákról, mint a nemzetközi kultúrák; alternatív életmód; oktatás; egészség; sport; szülői szerepvállalás; politika; és még sok másról. A közönség 67 százalékra, míg a kritikusok mindössze 27 százalékra értékelték a show-t.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A sorozat Miranda Signs furcsa és meghökkentő történetét mutatja be. Miranda egy abszolút tehetségtelen sztár, aki nem szenved hiányt önbizalomban. Úgy gondolja, hogy híresnek... több»

A kritikusok pontszáma: 47 százalék, míg a közönség pontszáma: 67 százalék volt... A vígjáték, amely egy tehetségtelen, de feltörekvő sztárra és furcsa családjára összpontosít... ebből a típusból láttunkmár ezerszer jobbat.