A 2010-es évek legjobb NBC vígjátéksorozatai a ranker.com alapján

#10

vígjáték

Dr. George Coleman kiváló állatorvos, aki imádja munkáját és pácienseiért, a bajba jutott állatokért is rajong. Nem szívleli viszont gazdáikat. Különös helyzetbe kerül,... több»

#9

vígjáték

Jerrod Carmichael komikus cseppet sem hagyományos életébe leshetünk be: terapeutája által kezelt barátnője és erősen nagyképű családja már a fedélzeten szívja a vérért...

#7

vígjáték

A sorozat történeteinek alapját Michael J. Fox valódi élete ihlette és inspirálta. több»

#6

vígjáték

SkyShowtime | TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

A Superstore című sorozat egy áruház alkalmazottainak életét mutatja be. több»

#5

78 Balfékek  (2009)

(9) (13)

szatíra | vígjáték

Miután Jeff Wingert érvénytelen diplomája miatt felfüggesztik állásából, az ügyvédnek vissza kell ülnie az iskolapadba. Beiratkozik a Greendale Communictiy Főiskolára, ahol új... több»

#4

69 Csoportban marad  (2012)

(1)

vígjáték

A Csoportban marad című vígjátéksorozatban Ryan King sportműsorvezetőt arra kényszeríti főnöke, hogy járjon csoportterápiára, mivel a férfi kissé megzuhant felesége... több»

#3

politikai | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Városfejlesztési osztály története egy a városban éktelenkedő gödör hasznosításáról szól. Bár a helyzet elsőre nevetségesnek tűnik, a feladat egyáltalán nem egyszerű... több»

#2

90 A hivatal  (2005)

(7) (41)

szatíra | vígjáték

Netflix | HBO Max

Az áldokumnetumfilm-sorozat egy irodaszereket forgalmazó cég mindennapjaiban enged bepillantást. Főszereplői a mindenkinél mindent jobban tudó főnök, az eminenes helyettese, a... több»

#1

77 A stúdió  (2006)

(2) (9)

vígjáték

Jack Donaghy, miután megkapja a stúdió programigazgatójának pozícióját, azonnal változtatásokat eszközöl. A reformok az egyik show producerének, Liz Lemon vállaira is nagy... több»