2019.08.19   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A  Jó srácok   minden tekintetben hatalmas sikert aratott a mozikban, a Universal vígjátéka nem csak a nézőket, de a kritikusokat is meggyőzte. Elhasalt az  Angry Birds 2 - A film, Cate Blanchett új mozija pedig a top10-ben sincs. 

A Jó srácok meghódította a mozikat, nagyot buktak a dühös madarak

Könnyedén húzta be a bevételi toplista első helyét a  Jó srácok   című korhatáros vígjáték, mely 21 millióval kezdte meg mozis szereplését. A filmet kimondottan jól fogadta közönség, de a kritikusok körében is magabiztos sikert aratott, erről árulkodik a RottenTomatoes 89 százalékos értékelése is. Ilyen kezdés után bőven 50 milliót hozhat a film csak az Államokban, ez pedig előrevetítheti az esetleges folytatást is, melynek bejelentésére nem hinnénk, hogy sokat kell még várnunk. 

Továbbra is szépen hoz a Universal konyhájára a  Halálos iramban: Hobbs és Shaw, mely 14,1 milliójával ezúttal a második helyet szerezte meg, és hazájában már 133 milliónál jár, összbevételei pedig lassan megközelítik a fél milliárd dollárt. 

Továbbra is dobogós az öt hete bemutatott  Az oroszlánkirály, mely 1.4 milliárddal már a Disney valaha készült legsikeresebb animációs filmje, és csak a Marvel illetve a Star Wars franchise-ok legerősebben teljesítő filmjeit nem sikerült leköröznie. 

Hiába a pozitív kritikák, bukott a Sony animációs filmje, az  Angry Birds 2 - A film, mely csak 10,5 millióval kezdte meg mozis szereplését. Ahhoz képest, hogy az első rész ugyanennyi idő alatt 38 milliót hozott, ez hatalmas csalódás. 

Elmaradt a várakozásoktól a  47 méter mélyen 2  című cápás horror is, mely csak 9 milliót hozott az Entertainment Studios által jósolt 15 millió helyett,  Cate Blanchett  új filmje, a  Hová tűntél, Bernadette? pedig a top10-be sem fért be.

A bevételi lista első tíz helyezettjének pontos bevételeit az egyes filmek előzeteseivel idelent tudod megnézni. 

#10

86 Ebgondolat  (2019)

dráma | romantikus | sportfilm

A kutyarajongók családtagként tekintenek kedvencükre, meggyőződésük, hogy a kutya megérti a körülötte zajló folyamatokat, érti az emberi beszédet, van saját véleménye és... több»

$4,403,000    
#9

dráma | vígjáték | zenés

1987-ben egy tinédzser Bruce Springsteen zenéjén keresztül próbálja megérteni saját családját, illetve próbál felnőtté válni. több»

$4,450,000    
#8

dráma | vígjáték

Nem könnyű az állástalan színészek élete a hatvanas évek végén. Hollywood kíméletlenül átalakult; új vezetők, korábban ismeretlen elvárások, s mindezek fejébe már a nők... több»

$7,600,000    
#7

családi | kaland

Dóra számára nem idegen a kockázat és a veszedelem, hiszen gyerekkorát a vadon megismerésével töltötte. A középiskola azonban őt is új kihívások elé állítja. Kalandor... több»

$8,500,000    
#6

dráma | horror | kaland

A 2017-es 47 méter mélyen folytatásában öt turista búvárkalandra indul egy víz alatti városba, azonban csakhamar kénytelenek rádöbbenni, hogy a mélységben nincsenek... több»

$9,000,000    
#5

horror | misztikus | thriller

A 60-es évek végi Amerika nagy változás előtt áll, ebből azonban nem sokat tapasztalnak Mill Valley városának lakói, akik életére hosszú évtizedek óta súlyként nehezedik a... több»

$10,050,000    
#4

animáció | családi | kaland

A nagy csapat újra készen áll a harcra. Szükségük is lesz minden bátorságukra, hiszen a szigetet Zeta, egy közeli szigeten egymagában élő lila madár fenyegeti támadással. Az... több»

$10,500,000    
#3

animáció | családi | dráma

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»

$11,900,000    
#2

akció | kaland

Luke Hobbs az amerikai Diplomata Biztonsági szolgálat főnöke, Deckard Shaw pedig egykori brit elit kommandós - és veszettül utálják egymást. Ám most mégis közösen kell... több»

$14,140,000    
#1

80 Jó srácok  (2019)

kaland | vígjáték

Hogy néz ki egy kiskamasz csapnivaló napja? Indításként egy olyan partira várják őt, amin minden a csókolózásról szól, viszont kellő tapasztalat híján elfogja a... több»

$21,000,000