A legjobb NBC vígjáték sorozatok a 2000-es évekből a ranker.com alapján

#10

69 Will és Grace  (1998)

(3) (4)

romantikus | vígjáték

A lakberendező Grace barátjával történt szakítása után ideiglenesen meleg barátjához, Willhez költözik. Az átmeneti együtt lakásból hosszú ideig tartó lakótársi viszony... több»

#9

vígjáték

Idegen lények egy csoportját küldik a Földre, hogy családnak kiadva magukat tapasztalatokat szerezzenek és jelentéseket küldjenek a Naptól számított harmadik bolygóról. több»

#7

82 A nevem Earl  (2007)

(6)

vígjáték

Earl egy lakókocsiparkban él feleségével, két gyerekével és öccsével. Egy napon rámosolyog a szerencse, nyer százezer dollárt, azonban fél perccel később elgázolja egy autó.... több»

#6

politikai | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Városfejlesztési osztály története egy a városban éktelenkedő gödör hasznosításáról szól. Bár a helyzet elsőre nevetségesnek tűnik, a feladat egyáltalán nem egyszerű... több»

#5

77 A stúdió  (2006)

(2) (9)

vígjáték

Jack Donaghy, miután megkapja a stúdió programigazgatójának pozícióját, azonnal változtatásokat eszközöl. A reformok az egyik show producerének, Liz Lemon vállaira is nagy... több»

#4

85 Dokik  (2001)

(34) (40)

dráma | vígjáték

Disney+

Dr. John 'J.D.' Dorian alig várta, hogy munkába állhasson, úgy érzi, négy év tanulás után mindenre felkészült, ami egy kórházban érheti. A medikusnak azonban be kell látnia,... több»

#3

67 A dumagép  (1993)

(2) (6)

vígjáték

SkyShowtime

Frasier Crane, a nagydumás bostoni pszichológus egy nap  Seattle-ben kap állást a KACL rádiónál. Az új munkahely furcsa mód közelebb hozza őt családjához, sőt, talán már... több»

#2

90 A hivatal  (2005)

(7) (41)

szatíra | vígjáték

Netflix | HBO Max

Az áldokumnetumfilm-sorozat egy irodaszereket forgalmazó cég mindennapjaiban enged bepillantást. Főszereplői a mindenkinél mindent jobban tudó főnök, az eminenes helyettese, a... több»

#1

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»