A legvicesebb HBO show-k a ranker.com alapján

#10

83 Da Ali G Show  (2000)

(3)

vígjáték

Ali G interjúkat készít különböző szakemberekkel és közszereplőkkel, akik munkájukkal a kábitószerfogyasztás visszaszorításáért küzdenek az Egyesült Államokban és Nagy... több»


Szereplők: Sacha Baron Cohen
#9

musical | szatíra | vígjáték | zenés

HBO Max

Bret és Jemaine hatalmas zenei karrier reményében költözött New Yorkba. Azonban semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezték, hiszen egy fura és kissé eszement rajongón, egy... több»

#8

vígjáték

HBO Max

2. évad: Egy amerikai középiskola életébe nyújt bepillantást az HBO sorozata. Az új évadban folytatódik a viharos tanév, ami sok változást hoz Gamby és Russell számára.... több»

#7

85 Szilícium-völgy  (2014)

(15) (10)

vígjáték

HBO Max

4. évad: A Szilícium-völgyi high-tech aranyláz idején a programozó Richard a barátaival próbál érvényesülni a nagyragadozók világában. Mike Judge szokásos tiszteletlen... több»

#6

63 Félig üres  (2000)

(9) (11)

vígjáték

HBO Max

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»

#4

vígjáték

Az HBO nagysikerű, többszörös díjnyertes szériájának főszereplője Tracey Ullman, aki minden egyes részben más-más ember bőrébe bújva járja körül az aktuális témákat.

#3

74 Futottak még...  (2005)

(2) (2)

dráma | vígjáték

HBO Max

Andy és Maggie mindig arról álmodott, hogy egyszer híres lesz és lábai előtt hever majd az egész világ. Szorgalmasan járnak meghallgatásokra és reménykednek, hátha valaki... több»

#2

85 Az alelnök  (2012)

(5) (5)

politikai | vígjáték

HBO Max

Az egykori szenátor, Selina Meyer elvállalja az alelnöki tisztet, azonban az állás nagyon más, mint amilyennek korábban elképzelte. Meyer szeretne jó munkát végezni, és nyomot... több»

#1

dráma | sportfilm | vígjáték

HBO Max

A 19 éves Kenny Powersnek mindene megvolt. Egy sikeres baseball mérkőzést követően, melyben ő segítette hozzá csapatát a győzelemhez, valóságos sztár lesz belőle. Elhalmozzák... több»