2016.10.30   olvasottság: <1000x   szerző: mamiéstöti2   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A legvicesebb HBO show-k a ranker.com alapján

#10

vígjáték

Ali G interjúkat készít különböző szakemberekkel és közszereplőkkel, akik munkájukkal a kábitószerfogyasztás visszaszorításáért küzdenek az Egyesült Államokban és Nagy... több»

Forgatókönyvíró: Anthony Hines, Evan Goldberg
Szereplők: Sacha Baron Cohen
#9

musical | szatíra | vígjáték

Bret és Jemaine hatalmas zenei karrier reményében költözött New Yorkba. Azonban semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezték, hiszen egy fura és kissé eszement rajongón, egy... több»

#8

vígjáték

2. évad: Egy amerikai középiskola életébe nyújt bepillantást az HBO sorozata. Az új évadban folytatódik a viharos tanév, ami sok változást hoz Gamby és Russell számára.... több»

#7

vígjáték

4. évad: A Szilícium-völgyi high-tech aranyláz idején a programozó Richard a barátaival próbál érvényesülni a nagyragadozók világában. Mike Judge szokásos tiszteletlen... több»

#6

vígjáték

A Félig üres című vígjátéksorozat központi figurája Larry David, akinek mindene megvan, amire ember csak vágyhat: szép otthon, türelmes feleség, szakmai siker, hűséges... több»

#5
#4

vígjáték

Az HBO nagysikerű, többszörös díjnyertes szériájának főszereplője Tracey Ullman, aki minden egyes részben más-más ember bőrébe bújva járja körül az aktuális témákat.

#3

dráma | vígjáték

Andy és Maggie mindig arról álmodott, hogy egyszer híres lesz és lábai előtt hever majd az egész világ. Szorgalmasan járnak meghallgatásokra és reménykednek, hátha valaki... több»

#2

87 Az alelnök  (2012)

politikai | vígjáték

Az egykori szenátor, Selina Meyer elvállalja az alelnöki tisztet, azonban az állás nagyon más, mint amilyennek korábban elképzelte. Meyer szeretne jó munkát végezni, és nyomot... több»

#1

dráma | sportfilm | vígjáték

A 19 éves Kenny Powersnek mindene megvolt. Egy sikeres baseball mérkőzést követően, melyben ő segítette hozzá csapatát a győzelemhez, valóságos sztár lesz belőle. Elhalmozzák... több»