Ez MOST a 10 legnépszerűbb film a hazai nézők körében

Mit néz jelenleg a magyar filmrajongók többsége? Mire kíváncsiak mostanában a leginkább a hazai nézők? E kérdésre egész jó választ lehet kapni csupán abból is, hogy itt a Mafabon melyik film adatlapjára kattintanak a legtöbben. Ezt az érdekes információt mi meg is osztjuk veletek, hátha ihletet ad, hogy mit nézzetek meg legközelebb a moziban vagy otthon valamely streaming szolgáltatónál. Íme az elmúlt héten a legtöbbször megkeresett filmek itt, a Mafabon.

#10

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Nem sokkal azután járunk, hogy Űrdongó megérkezett a Földre. A fenevadak korának története ez, amelyben az autobotok és az álcák leszármazottai, azaz a Maximálok és a... több»

A remekül indult, de aztán szép lassan elég mélyre csúszott franchise most visszatér. A film mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. A jövő nyáron mozikba kerülő film első előzetese a napokban debütált, ez fel is csigázta a nézőket: 5479-en nyitották meg az adatlapját az elmúlt héten.
#9

78 Utóhatás  (2021)

(5) (1)

dráma

HBO Max

Egy iskolai trauma következtében Vada élete teljesen a feje tetejére állt, kapcsolata a barátaival és családjával pedig valószínűleg örökre megváltozik. több»

A film a középiskolás lány, Vada mindennapjait mutatja be, ahogyan megpróbálja feldolgozni az iskolában történt tragédia által okozott érzelmi traumát. A családjával és barátaival való kapcsolata és a világról alkotott képe örökre megváltozik. A HBO Maxon futó drámára is sokan voltak kíváncsiak, az adatlapját 6623-szor nyitották meg az elmúlt héten.
#8

78 Vérapó  (2022)

(13) (17)

akció | krimi | thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor szenteste egy csapat zsoldos betör egy gazdag család birtokára, és túszul ejti minyannyiukat, egy váratlan ellenféllel találják szembe magukat. A Télapó ugyanis a házban... több»

Nem épp a klasszikus karácsonyi mese a kedves Mikulásról. A mozikban futó filmben egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent… A mozikban megnézhető film adatlapját 9081-en nyitották meg az elmúlt héten.
#7

72 A menü  (2022)

(32) (26)

horror | vígjáték

Mozikban | Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal pár egy csendes kis szigetre utazik, hogy egy fantasztikus gasztronómiai élményben vegyen rész, a főszakács azonban tartogat néhány meglepetést számukra. Mark... több»

A fiatal pár, Margot és Tyler egy kis szigetre érkeznek, hogy egy exkluzív étteremben vacsorázzanak; a séf fényűző menüt állított össze, ami tartogat néhány váratlan meglepetést. A mozikban már megtekinthető thriller adatlapját az elmúlt héten 9409-es nyitották meg.
#6

57 Noel naplója  (2022)

(5) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy férfi karácsonykor hazatér, hogy rendezze elhidegült édesanyja hagyatékát. Ott egy naplóra bukkan, amely a múltjának titkait rejtheti, és egy gyönyörű fiatal nőre, aki... több»

Karácsonyi sztori egy elmebeteg anyáról és az eltűnt apáról, no meg a szerelemről. A Netflix filmjére is rengetegen kíváncsiak, az elmúlt héten 10 430-an nyitották meg az adatlapját.
#5

59 A nevem bosszú  (2022)

(4)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Miután régi ellenségei megölik a családját, egy volt maffiózó és lánya Milánóba menekül, ahol elrejtőznek, miközben bosszút forralnak. több»

Egy klasszikus bosszútörténet egy lányról, akinek meggyilkolták az anyját. Éveket tölt azzal, hogy felkészüljön, végül bosszúja mindent elsöpör. A Netflix filmjének adatlapját  11 394-en nyitották meg az elmúlt héten.
#4

66 Troll  (2022)

(22) (4)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

A Dovre-hegység mélyén valami gigantikus lény ébred fel ezer évnyi fogság után. A lény mindent elpusztít, ami az útjába kerül, és Oslo felé közeledik. több»

A norvég katasztrófafilmben egy több ezer éves álmából ébredt gigantikus lény indul meg Osló felé, út közben pedig mindent elpusztít maga körül. A Netflixen futó film nagyon jó kritikákat kapott és a nézők is kíváncsiak rá: 14 806-an nyitották meg az adatlapját az elmúlt héten.
#3

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A tehetős és kiváltságos családból származó Connie már nem szerelmes a férjébe. Amikor találkozik Oliverrel, a birtok vadőrével, titkos találkozásaik szexuális ébredéshez vezetnek. Connie döntés elé kényszerül: kövesse a szívét, vagy térjen vissza férjéhez, és töltse be a szerepet, amelyet a társadalom elvár tőle. A Netflixen megtekinthető film adatlapját 15 796 alkalommal nyitották meg az elmúlt héten.
#2

67 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

Hamarosan a mozikba kerül a félig-meddig valós eseményeken alapuló film, amelynek előzetese múlt héten debütált. Egy drogcsempész repülője lezuhan az erdőben, a kábítószert pedig egy fekete medve falja fel. A szertől teljesen megvadult állat ámokfutásba kezd a környéken. A film adatlapját 16 114 alkalommal nyitották meg az elmúlt héten.
#1

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Csizmás azzal kénytelen szembesülni, hogy a számos kaland sajnos megtette a hatását még macskaévekben is. Hősünk kilenc életéből nyolcat már felélt, így nem maradt sok... több»

Már a mozikban a legújabb Shrek spin off. Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. A film adatlapját 18 048 alkalommal nyitották meg az elmúlt héten.