Ezek a sztárok soha többé nem fognak újra együtt dolgozni

Mint minden szakma esetében, ahol emberek dolgoznak együtt, a színészek és színésznők sem mindig jönnek ki jól a munkatársaikkal.

A képernyőn a legjobb barátoknak tűnhetnek, de amikor a forgatás befejeződik, kedvenc duónk néha egyszerűen nem tud működni. Talán a nagy költségvetésű filmek forgatásán való munka stresszes környezetének köszönhető, vagy csak arról van szó, hogy bizonyos személyiségek jobban passzolnak, míg mások kavésbé. Bármi is legyen az ok, Hollywood néhány kedvence már odáig jutott, hogy megfogadták, soha többé nem dolgoznak együtt, miután összevesztek.

Lássunk néhány színészt és színésznőt, akik már nem hajlandóak együtt dolgozni, és azokat a kevésbé ismert forgatási és forgatáson kívüli "drámákat", amelyek miatt megromlott a kapcsolatuk.

#9

71 Charlie angyalai  (2000)

(16) (6)

akció | kaland | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Charlie, a titokzatos férfi és gyönyörű angyalai – Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu) – a legveszélyesebb küldetést is végre tudják hajtani.... több»

Bill Murray és Lucy Liu a Charlie angyalai 2000-es adaptációjában osztoztak a képernyőn. A film három elit nyomozót követ, akik megfoghatatlan, láthatatlan főnökük, Charlie alatt dolgoznak, harcolnak a bűnözés ellen és védik meg az ártatlan civileket a gonosztól. A John Bosley asszisztenst alakító Bill és az Alex Munday angyalt játszó Lucy azonban összevesztek a forgatáson, ami mindkét színészben savanyú szájízt hagyott. Lucy szerint Bill sértegetni kezdte őt, miután a forgatókönyv átírása miatt frusztrált volt. A lány erre válaszul leszólta a férfit, és onnantól kezdve összevesztek. Liu még odáig is elment, hogy "megbocsáthatatlannak és elfogadhatatlannak" nevezte a kirohanását.
#8

89 24  (2001)

(11) (8)

akció | dráma | krimi | thriller

Disney+

Minden egyes évad mindössze 24 óra eresményeit tárja a nézők elé, a valós időben zajló epizódok egy órát ölelnek fel. A széria főszerepében Kiefer Sutherlandet láthatjuk,... több»

A 24 volt az a sikeres akciódús tévésorozat, amelyben Kiefer Sutherland Jack Bauer ügynököt alakította, aki az Egyesült Államokat védte a terrortámadásoktól. A sorozat egyedülálló volt abban, hogy egy évad 24 órán keresztül játszódott. Amikor azonban Freddie Prinze Jr. csatlakozott a szereplőgárdához, nem túl kedves dolgokat mondott a társáról. Prinze azt állította, hogy a produkcióban töltött idő minden pillanatát utálta: "A '24'-et csináltam, szörnyű volt... Kiefer volt a legprofesszionálisabb fickó a világon." Kiefer soha nem kommentálta nyilvánosan a viszályt, bár nehéz elhinni, hogy Freddie válogatott szavai nem voltak hatással a sztárra.
#7

69 Űrszekerek  (1979)

(3) (61)

kaland | misztikus | sci-fi

SkyShowtime

Az üggyel-bajjal kijavított öreg csillagcirkálónak, az Enterprise-nak Kirk parancsnoksága alatt meg kell állítania egy energiafelhõt, nehogy összeütközzön a Földdel. A baj... több»

A Star Trek minden idők egyik legsikeresebb sci-fi sorozatát részben William Shatner és George Takei alakításának köszönhetjük, akik James T. Kirk admirálist és Hikaru Sulut játszották. A színészek számos filmben és tévésorozatban szerepeltek együtt, a USS Enterprise legénységének tagjaiként. George Takei azonban a forgatáson "primadonnának" nevezte színésztársát, ami kihatott a többi szereplő között kialakult bajtársiasságra is. Shatner viselkedése még évtizedekkel később is egyértelműen negatív nyomot hagyott társában.
#6

dráma | romantikus | sportfilm

Disney+

A tradicionális hajóépítő családból származó Jake Huard, édesanyja halálos ágya mellett ígéretet tesz, hogy bejut az Annapolisi Tengerészeti Akadémiára. A küzdelmes... több»

Az Annapolis egy 2006-os film, amelyben James Franco és Tyrese Gibson is szerepelt. A történet az Egyesült Államok Haditengerészeti Akadémiájának egyik újoncát követi, aki végigjárja az első évét, és megtanul alkalmazkodni az élethez egy rendkívül szelektív és tekintélyes intézményben. Franco, aki egykor intenzív method actingjéről volt ismert, mintha egy kicsit túlságosan is beleélte volna magát a karakterébe, amikor a végső bokszjelenetet gyakorolta a társával. Gibson elárulta, hogy "soha nem szakadt ki a karakteréből", és "teljes erőbedobással ütötte [őt]". Az élmény végül feszült viszonyt eredményezett a két színész között.
#5

71 Penge: Szentháromság  (2004)

(13) (15)

akció | horror | sci-fi | thriller

Netflix

Penge (Wesley Snipes) minden idők egyik legsikeresebb vámpírvadásza, de úgy tűnik, egyedül már nem képes felvenni a harcot a sötétség ellen. Ráadásul az FBI is üldözi,... több»

Ryan Reynolds és Wesley Snipes a 2004-es Penge: Szentháromság című akciófilm főszereplői voltak. A filmben az emberek a vámpírok ellen küzdenek, ahol az embereknek azért kell harcolniuk, hogy megakadályozzák a vámpírokat abban, hogy pusztítást végezzenek az emberiségen, és azon kell dolgozniuk, hogy helyreállítsák a békét a csoportok között. Reynolds és Snipes egyaránt főszerepet vállalt, együtt harcolnak, hogy véget vessenek a gonosz vámpírcsapat tombolásának. Azonban ők ketten nem voltak annyira oda egymásért, amikor a kamerák leálltak. Snipes a hírek szerint rendkívül nehezen tudott együtt dolgozni, és volt néhány válogatott szava a színésztársaihoz; állítólag Reynoldsot "az a Cracker" néven emlegette, és úgy tűnt, hogy amikor csak tudta, kerülte. Maga a film nem aratott akkora sikert, mint amekkorát eredetileg terveztek, részben a főszereplők közötti kémia egyértelmű hiánya miatt.
#4

65 Kaliforniába jöttem  (1990)

(4) (4)

vígjáték

HBO Max

A Kaliforniába jöttem című sorozat főhőse Will, aki szülei javaslatára Philadelphiából Kaliforniába utazik nagynénjéhez és nagybátyjához. A család három, majd négy... több»

A The Fresh Prince of Bel-Air/Kaliforniába jöttem a '90-es évek sikeres vígjátéka, amely olyan sztárokat juttatott az A-listára, mint Will Smith. Janet Hubert játszotta Viv nénit a sitcom első három évadában, míg Will Smith saját maga kitalált változatát, a nő unokaöccsét. A 4. évadban azonban Janetet leváltották, amit Will Smith az egója és a rossz hozzáállása miatt tett. Will Smith egy 1993-as rádióinterjúban hírhedten leszólta a színésznőt a viselkedéséért, és elárulta, hogy Hubert "taknyos orrú punknak" nevezte őt. Hubert úgy reagált az állításokra, hogy "ego-mániásnak" nevezte Simth-t, és megfogadta, hogy soha nem fog újraegyesülésben szerepelni. Bár végül közel 30 évvel később visszatért egy újraegyesítésre, ők ketten azóta sem dolgoztak együtt szakmailag, és kétségesnek tűnik, hogy valaha is fognak.
#3

74 Szex és New York  (2008)

(25) (8)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

Folytatódnak a négy New York-i barátnő kalandjai. Carrie boldogan él együtt Biggel, megtalálják álmaik lakását, és az esküvő napját is kitűzik. Ám a nagy napon Big... több»

Ez a két főszereplő hölgy segített a Szex és New York hatalmas sikerét elérni mind a televízióban, mind a filmekben. Sarah Jessica Parker játszotta a főszereplő Carrie Bradshaw-t, míg Kim Cattrall a legjobb barátnőjét, Samantha Jonest. Ők ketten nagyon különböző, de egymást kiegészítő személyiséggel rendelkeztek, ami lehetővé tette számukra, hogy egymásra támaszkodjanak. Mégis, évekkel a sorozat debütálása után Kim Cattrall nyilvánosan szidta SJP-t, mondván, hogy kegyetlen volt vele a forgatáson, ami szöges ellentétben állt a képernyőn látott interakcióikkal. Bár Sarah Jessica Parker cáfolta ezeket az állításokat, az ezt követő megjegyzések és interakciók egyértelműen szakadékot teremtettek a színésznők közt. Ennek eredményeképpen Kim Cattrall nem szerepelt a népszerű sorozat 2017-es újraegyesülésében és 2022-es rebootjában, SJP pedig azt nyilatkozta, hogy úgy érezték, "kényelmesen továbblépnek nélküle".
#2

51 A zűr bajjal jár  (1994)

(2) (2)

akció | romantikus | vígjáték

Peter Brackett és Sabrina Peterson rivális újságírók, akik egy félresiklott vonat ügyének kapcsán összefognak és egyesítik erejüket. több»

Bár Julia Roberts és Nick Nolte szerelmespárt játszanak az 1994-es filmben, a képernyőn kívüli kapcsolatuk sokkal zűrösebbnek tűnt. A történet két egymással versengő újságírót követ, akik végül megtanulnak együtt dolgozni, és felfedeznek egy titkos összeesküvést, amely örökre megváltoztatja az életüket. Névtelen források, akik jelen voltak, amikor együtt dolgoztak, arról számoltak be, hogy a színészel gyakran egymás idegeire mentek, ami minden bizonnyal a képernyőn is megmutatkozott, hiszen sok néző kritizálta a főszereplők közötti kémia hiányát. Bár a pletykák már a forgatás kezdete óta kavarogtak kettejükről, az egyetlen alkalom, amikor Julia Roberts nyilvánosan nyilatkozott a kapcsolatukról, az volt, amikor Nickre úgy utalt, mint "elbűvölő és... egyben teljesen undorító". Azóta nem dolgoztak közös projekten.
#1

akció | kaland | thriller

Netflix

Miután Brian és Toretto kiszabadította Domot, folyamatosan menekülniük kell a hatóságok elől. Szabadságuk elnyerése érdekében elvállaják az utolsó balhét Rio de Janeiróban,... több»

Külsőre Dwayne "The Rock" Johnson és Vin Diesel látszólag egyformák. Mindkettőjüket izmos testalkatukról és hasonló kopasz fejükről ismerik. Amikor azonban a 2011-es Fast Five/Halálos iramban 5 filmben elkezdtek együtt dolgozni, egy mára már hírhedtté vált viszályba keveredtek. A Szikla az Instagramon több millió követőjének posztolta, hogy megelégelte néhány konkrét férfi kosztársait: "A férfi színésztársaim más tészta... néhányan úgyis túl gyáva sz*r ahhoz, hogy bármit is tegyenek." A rajongók hamarosan kitalálták, hogy Vin Dieselre, a franchise férfi főszereplőjére célzott; a két színész nyilvánosan vagdalkozott, és Johnson végül úgy döntött, hogy nem tér vissza a franchise-ba az F9-ben.