Gyászhír: Elhunyt a Szex és New York és A nagy svindli sztárja, Willie Garson

57 éves korában rákban elhunyt Willie Garson, tudatta a világgal a színész fia, Nathen Garson.

“Nagyon szeretlek apu” - írta Nathan az Instagramon. “Nyugodj békében, rendkívül hálás vagyok, hogy megosztottad velem a kalandjaidat, és annyi mindent értél el. Nagyon büszke vagyok rád.”

A színészről kollégája, Titus Welliver is megemlékezett.

“Nincsenek szavak, szeretlek, drága testvérem. Kevesebbek lettünk.”

Willie Garson emléke előtt az HBO és HBO Max képviselői is tisztelegtek.

“Willie az életben és a képernyőn is egy odaadó barát és egy ragyogó fénypont volt mindenki életében. Az HBO panteonjának egyik legkedveltebb karakterét alkotta meg, huszonöt évig volt a családunk tagja. Mély sajnálattal értesültünk a haláláról, és őszinte részvétünket fejezzük ki a családjának illetve a szeretteinek.”

Willie Garson 1964. február 20-án született Highland Parkban. A ‘80-as, ‘90-es években számos kisebb, de figyelemreméltó szerepben tűnt fel. Láthattuk a Családi kötelékekben, Quantum Leap - Az időutazóban, a Monk - Flúgos nyomozóban, az Ally McBealben és a Jóbarátokban is. 1996-ban élete nagy lehetőségét kapta meg, amikor három éven át alakíthatta Henry Coffieldet az NYPD Blue-ban.

A hazai nézők többsége a Szex és New Yorkból ismerhette meg, melyben a Sarah Jessica Parker által alakított karakter legjobb barátját alakította.

2009-ben csatlakozott a nagysikerű A nagy svindli stábjához. A sorozatba Mozzie, Neal Caffrey (Matt Bomer) barátjának szerepében láthattuk. 

További ismert filmjei: Idétlen időkig, A John Malkovich menet, Keresd a nőt! illetve a Nem férek a bőrödbe.

Nyugodjék békében!

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nathen Garson (@nathen_garson) által megosztott bejegyzés