Mit streamelj áprilisban? 14+1 kihagyhatatlan új film és sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod (Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime...)

Rengeteg néznivalónk lesz a következő hetekben, még akkor is, ha úgy döntünk, hogy a mozikat most egy picit hanyagoljuk. Szerencsére a nagyobb streaming szolgáltatók így is bőséggel ellátnak majd minket újdonságokkal, legyen szó filmekről vagy sorozatokról. Mik azok, amiket szerintünk nem érdemes kihagyni áprilisban? Máris mutatjuk! Az alábbbi listán tizenöt vagy épp tizennégy plusz egy filmet és sorozatot találtok. Plusz egy azért, mert az egyik esetében még nem hivatalos, hogy melyik platformon lesz elérhető.

#15

37 Pán Péter és Wendy  (2022)

(7) (3)

akció | családi | fantasy | kaland | romantikus | thriller

Disney+

J.M. Barrie klasszikus történetének élőszereplős feldolgozása, melyben egy fiú, aki sosem akar felnőni és három testvére egy varázslatos utazásra indul Sohaországba.

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét. Premier április 28-án a Disney+-on.
#14

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Két templomba járó pár maradéktalanul élvezi kisvárosi életét Texasban addig a pillanatig, amíg valaki kezébe kerül a fejsze. több»

A megtörtént eseményeket feldolgozó minisorozat egy texasi nőről szól, akit megvádoltak, hogy 41 baltacsapással meggyilkolta egy barátját. A nő önvédelemre hivatkozott és felmentették. A sorozatban Elizabeth Olsen alakítja a gyilkossággal megvádolt Candy Montgomeryt. Premier április 27-én az HBO Maxon.
#13

dráma | romantikus

Netflix

Tully és Kate 1974-ben találkoztak, és azóta különös kapcsolat köti össze őket. Kate meglehetősen félénk és visszahúzódó, míg Tully inkább a menő csajok klubját... több»

Mi vethetett véget Tully és Kate harmincéves barátságának? A választ ebben az évadban megtudjuk - de előbb Kate megküzd Johnny szerencsétlenül végződött iraki útjának fájdalmas utóhatásaival, míg Tullynak perrel kell szembenéznie, miután kilépett a talkshow-jából, és újra kell kezdenie a karrierjét az alapoktól. A második évad első epizódjait már tavaly decemberben bemutatták, de április 27-től a többi epizódot is megnézhetjük a Netflixen.
#12

62 Ghosted  (2023)

(7) (3)

akció | kaland | romantikus

Apple TV+

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és... több»

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és Sadie egy nemzetközi kalandba keveredik, ahol legfőbb feladatuk, hogy megmentsék a világot. Április 21-től az AppleTV+-on.
#11

dráma | horror | thriller

Amazon Prime Video

A tetőtől talpig egyforma Mantle ikrek küldetése, hogy megváltoztassák a nők szüléseinek módját, kezdve Manhattanben. több»

A tetőtől talpig egyforma Mantle ikrek küldetése, hogy megváltoztassák a nők szüléseinek módját, kezdve Manhattanben. David Cronenbert 1988-as thrillerjének újragondolt, sorozat változata. Április 21-től az Amazon Prime-on.
#10

55 A diplomata  (2023)

(2)

dráma | politikai | thriller

A hatrészes sorozat Laura Simmondst és barcelonai kollégáját és barátját, Alba Ortizt követi nyomon, akik a katalán városban bajba jutott brit állampolgárok védelmében... több»

A hatrészes sorozat Laura Simmondst és barcelonai kollégáját és barátját, Alba Ortizt követi nyomon, akik a katalán városban bajba jutott brit állampolgárok védelmében küzdenek. Április 20-től a Netflixen.
#9

akció | családi | kaland

Netflix

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. több»

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. Premier április 19-én a Netflixen.
#8

83 Barry  (2018)

(5) (6)

dráma | krimi | vígjáték

HBO Max

Az HBO saját gyártású sorozatának középpontjában az olcsó bérgyilkosságokból élő ex-tengerészgyalogos áll. Ám Barry magányos és elégedetlen az életével. Amikor... több»

Barryt őrizetbe vették, és vádat emelnek ellene Janice meggyilkolásáért, a Jim elleni gyilkossági kísérlet miatt és valószínűleg más bűncselekményekkel kapcsolatban is. Védelmét feltételezhető elmebaj köré szeretné építeni, ezért jogi tanácsadóhoz fordul. A negyedik évad április 16-tól az HBO Maxon.
#7

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A ötvenes évek Amerikájában egy átlagos háziasszony úgy dönt, hogy stand up komikus lesz. Miriam "Midge" Maisel egy eszes, szép és életteli zsidó lány, aki előtt egyenes pálya... több»

A 4. évad fináléjában a Carnegie Hallból kilépő Midge Maisel új erőre kapott, mindenre készen állt. A Gordon Ford Show havas hirdetőtáblája előtti kinyilatkoztatás után Midge éles eszével és éles nyelvével felfegyverkezve készen áll arra, hogy továbblépjen, és kiharcolja a sztárság felé vezető utat. Már nincs vesztenivalója. Az ötödik évad április 14-től az Amazon Prime-on.
#6

72 Az utolsó szavai  (2023)

(2)

thriller

Apple TV+

Egy nő váratlan kapcsolatot alakít ki 16 éves mostohalányával, miközben az igazságot keresi arról, miért tűnt el rejtélyes módon a férje. több»

Egy nő váratlan kapcsolatot alakít ki 16 éves mostohalányával, miközben az igazságot keresi arról, miért tűnt el rejtélyes módon a férje. Premier április 14-én az AppleTV+-on.
#5

62 Rennervációk  (2023)

(1)

dokumentum

Disney+

Kövesse Renner útját, amint a világot járva közösségeknek segít egyedi, célzottan épített járművek újragondolásával. több»

Rendező: Zach Merck
Szereplők: Jeremy Renner
Kövesse Renner útját, amint a világot járva közösségeknek segít egyedi, célzottan épített járművek újragondolásával. Premier április 12-én a Disney+-on.
#4

dráma

Disney+

Egy nőt követhetünk nyomon, aki vonakodva tanácsadóvá válik. Névtelenül tisztelt rovatvezető lesz, még akkor is, amikor a saját élete darabokra hullik. több»

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült sorozat főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra... pedig talán pont erre termett. Április 7-től a Disney+-on.
#3

76 Balhé  (2023)

(10) (2)

dráma | vígjáték

Netflix

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»

Egy anyagi gondokkal és családi problémákkal küzdő férfi és egy túlságosan is zárkózott nő egy parkolóban egymás útjába kerül és vitába keveredik. Egyikük sem képes elengedni a sérelmét és a kezdeti bosszúhadjáratból egymás életének elengedhetetlen részévé válnak. A fekete humorú sorozat április 6-án debütál a Netflixen.
#2

69 Mrs. Davis  (2022)

(5)

dráma

HBO Max

Egy apáca harcba száll a Mrs. Davis nevű, mindenható mesterséges intelligencia ellen. több»

Egy mesterséges intelligencia, amely látszólag tényleg szuperintelligens és szuper kedves, lassan isteni státuszba kerül az emberiség körében. Egy szkeptikus apáca viszont attól tart, hogy a Mrs. Davis névre keresztelt MI egyszer ámokfutásba kezdhet, ezért harcot hirdet ellene. Április 25-től az HBO Maxon.
#1

dráma | erotikus | thriller

SkyShowtime

Beth Gallagher, a hűséges feleség, szerető anya és sikeres kisvállalkozó története, akinek világa felborul, amikor férje, Dan botlásai azzal fenyegetnek, hogy tönkreteszik... több»

Beth Gallagher, a hűséges feleség, szerető anya és sikeres kisvállalkozó története, akinek világa felborul, amikor férje, Dan botlásai azzal fenyegetnek, hogy tönkreteszik közös életüket. Ez a plusz egy sorozat, ugyanis egyelőre nem tudni, melyik platformon debütálhat. A legnagyobb esély a SkyShowtime-ra van április 30-án.