Sztriptíz, kokain, világvége és Marvel: 8 film, amit látnod kell februárban!

Sorozatokat már ajánlottunk a napokban februárra, de gondolunk azokra is, akik inkább egy-egy egész estés filmre vágynak. Szerencsére ők sem fognak unatkozni februárban. Íme nyolc film, amely ebben a hónapban kerül a mozikba és szerintünk mindenképpen megéri jegyet váltani rájuk.

#8

70 TÁR  (2022)

(5) (6)

dráma | zenés

SkyShowtime | Telekom TVGO

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy... több»

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, az ikonikus zenész, akit széles körben a legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tekintenek, és aki a világon az első női vezető karmestere egy német zenekarnak.
#7

75 A bálna  (2022)

(19) (7)

dráma | vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»

A történet egy apa-lánya kapcsolatot állít középpontba. Charlie egy 270 kilós középiskolai angol tanár, akinek élete nagyot fordul, mikor elhagyja családját férfi szeretője miatt, megromlik a kapcsolata tinédzser lányával, Ellievel is. A férfi depressziója és kóros elhízása miatt régóta nem hagyta el az otthonát, online tartja meg óráit is. Egyetlen barátja Liz megpróbál neki segíteni, amiben csak tud. Egy nap Charlie úgy dönt, szeretne kapcsolatot teremteni elhidegült 17 éves lányával.
#6

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát.
#5

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»

Scott Lang és Hope van Dyne, valamint Hope szülei, Hank Pym és Janet van Dyne, valamint Lang lánya, Cassie egy új kalandra indulnak a Kvantumbirodalom felfedezésére, amely a határaikat feszegeti, és Kang, a Hódító ellen veti őket.
#4

50 Simlis  (2023)

(5)

dráma

Apple TV+

Senki sem az, akinek látszik a Simlisben, a New York-i hálószobák, bárok és tárgyalótermek között játszódó, titkokkal és hazugságokkal teli neo-noir thrillerben. A szereplők... több»

Egy izgalmas pszichothriller, amelynek főhőse egy teljesen átlagos fiatalember. Mivel nem fogadja el a családja olyannak, amilyen, ezért bosszút esküszik, de közben rájön, hogy a luxus életet is biztosíthatja magának, ha New York leggazdagabb embereit is átveri.
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Két távkapcsolatban élő jóbarát megváltoztatja egymás életét, amikor a lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy... több»

Debbie és Peter legjobb barátok és egymás tökéletes ellentétei. A nő rutinra vágyik a fiával Los Angelesben, a férfit a változás élteti New Yorkban. Amikor egy hétre házat és életet cserélnek, rájönnek, hogy amire saját maguk szerint vágynak, talán mégsem az, amire valóban szükségük van.
#2

56 Kopogás a kunyhóban  (2023)

(24) (9)

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.
#1

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

Hamarosan a mozikba kerül a félig-meddig valós eseményeken alapuló film, amelynek előzetese múlt héten debütált. Egy drogcsempész repülője lezuhan az erdőben, a kábítószert pedig egy fekete medve falja fel. A szertől teljesen megvadult állat ámokfutásba kezd a környéken.