2019.03.06   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár egy jól sikerült előzetes még semmire sem garancia, de jobb esetben másfél perc is elegendő, hogy rohanjunk a mozi pénztárakhoz. Lássuk a legjobb horror trailereket!

TOPLISTA: Minden idők legjobb horrorfilm előzetesei

Milyen egy jó horrorfilm előzetes? Kezdésnek legyen hátborzongató, de fontos, hogy eközben ne lője le a film legerősebb jeleneteit. Másfelől vonzónak kell lennie a közönség számára, ezért mértéket kell tartania, hogy ne csak a hardcore horror rajongókat vonzza be a mozikba. Harmadrészt pedig, ezt a kettőt másfél-két két percben kell úgy vegyítenie, hogy a trailer nézőit becsábítsa a vetítőtermekbe. Azt kell éreznünk, hogy többet akarunk, még akkor is, ha tudjuk, hogy ez a több a frászt fogja hozni ránk.    

Természetesen elkerülhetetlen, hogy egy jól sikerült trailer ellenére csalódottan távozzunk a moziból, de szerencsére bőven akad ellenpélda is. Listánkban ezúttal a legjobb horrorfilm előzeteseket gyűjtöttük össze. (Fontos, itt most nem a végleges filmet, hanem csak a kedvcsinálót vettük figyelembe.) Nektek melyik hozta meg a kedveteket egy jó kis horrorhoz?

#12

55 Mi  (2019)

horror | thriller

A 2017-es év horrorjának, a Tűnj el! rendezőjének új filmje.   több»

#11

63 Hívatlanok  (2008)

horror | misztikus | thriller

A fiatal pár romantikus éjszakája rémálomba fullad, mikor három ismeretlen, maszkos alak jelenik meg az ajtójukban. Az idegenek üldözőbe veszik a párt, akik minden erejükkel azon... több»

#10

67 Örökség  (2018)

dráma | horror | misztikus

Amikor Ellen, a Graham család matriarkája meghal, lánya családja egyre több titokzatos és rémisztő részletet fedez fel az asszony hagyatékában. Minél több dologrra jönnek rá,... több»

Rendező: Ari Aster
Forgatókönyvíró: Ari Aster
Szereplők: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Ann Dowd, Zachary Arthur
#9

71 Jó éjt, anyu!  (2014)

horror | misztikus | thriller

Egy erdőszéli családi ház mellett játszanak az ikrek, mikor anyjuk hazatér egy plasztikai műtét után, teljesen bekötözött arccal. A gyerekek alig ismerik meg az édesanyjukat és... több»

#8

72 Ideglelés  (1999)

horror | misztikus

1994-ben egy októberi napon három egyetemista elhatározza, hogy filmet készítenek a hírhedt Blair-i boszrokányról, azonban nyom nélkül eltűnnek az erdőben. A kézkikamerájuk egy... több»

#7

83 Fekete karácsony  (1974)

horror | misztikus | thriller

A karácsonyi szünetben egy lánykollégium ott maradt lakóit egy ismeretlen férfi hívogatja és obszcén szavakat suttog. A pszichopatának azonban ennyi nem elég és elkezdi... több»

Rendező: Bob Clark
Forgatókönyvíró: Roy Moore
Szereplők: John Saxon, Olivia Hussey, Keir Dullea, Margot Kidder, Andrea Martin
#6

akció | fantasy | horror

Hét tinédzser kerül a zártosztályra kínzó rémálmokkal. Hamarosan kiderül, hogy mindannyian ugyanazt álmodják, melyben egy elmebeteg gyilkos, Freddy Krueger meg akarja ölni... több»

#5

87 Démonok között  (2013)

horror

Ed és Lorraine Warren feljegyzéseiből ismert annak a családnak a története, akik egy világtól elzárt, tanyasi házban éltek, és egyre félelmetesebb paranormális eseményeknek... több»

#4

89 Hatodik érzék  (1999)

dráma | misztikus | thriller

Malcolm Crowe (Bruce Willis) kiváló gyermekpszichológus. Azonban egy este gyilkossági kísérlet áldozatává válik, mikor egy korábbi betege, akit nem sikerült meggyógyítania,... több»

#3

88 Az ördögűző  (1973)

horror

A fiatal Regan testét megszállja az ördög. Édesanyja, Chris értetlenül áll a dolog előtt, és az orvosok segítségét kéri lánya gyógyításában, akik minden lehetséges... több»

#2

88 Ragyogás  (1980)

dráma | horror

Jack Torrance (Jack Nicholson) író elvállal egy nyugalmasnak ígérkező munkát: családjával télire az Overloook Hotelbe költözik, hogy ellássa az épület gondnoki teendőit. Az... több»

#1

horror | sci-fi

Az éppen hazatérő Nostromo űrhajó legénysége egy váratlan küldetést kap: ki kell vizsgálniuk egy ismeretlen eredetű vészjelzést. Eljutnak egy lakatlan bolygóra, ahol egy... több»