Vadonatúj jelenetek a Solo-film nemzetközi előzetesében

A Walt Disney és a Lucasfilm soron következő szuperprodukciója, a Solo: Egy Star Wars-történet új hivatalos posztert és előzetes kapott, amely az eddig megjelent előzetesek figyelemfelkeltő mash-upja.

A film Han Solo fiatalkorára koncentrál, azon belül is azokra a szálakra, ahogy Han megismeri jövőbeli pilótatársát, Chewbaccát, illetve a galaxis egyik legnagyobb hóhányóját és szerencsejátékosát, Lando Carlissiant.

A történetben természetesen kiemelt szerepet kap a Star Wars-saga legendás hajója, az Ezeréves Sólyom, ami még meghatározó fazonátalakításokon is átesik.

A Solo: Egy Star Wars-történet nem fukarkodik a sztárokkal: Solot az Ave, Cézár!-ban megismert Alden Ehrenreich alakítja, Chewbaccát Joonas Suotam, míg Landot Donald Glover. Beckett, Solo mentorának bőrébe Woody Harrelson bújik, és a filmben feltűnik még többek között a Trónok harca szexistennője, Emilia Clarke, a jelenleg a Westworldben szereplő Thandie Newton, és az Bosszúállók: Ultron kora-film sztárja, Paul Bettany.

Miután Phil Lord és Christopher Miller rendezők kiszálltak a projektől, a Lucasfilm Ron Howard (Egy csodálatos elme, Angyalok és démonok) kérte fel a film befejezésére. Az még kérdéses, hogyan szerepelnek majd a nevek a stáblistán, hiszen a film 2/3-a már kész volt, amikor Howard átvette a stafétabotot.

A film május 25-én kerül a mozikba.