Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21161

akció | horror

Giko Nokomura középiskolás lány, aki kénytelen felvenni a harcot zombivá vált osztálytársaival. több»

#21162

50 Cradle of Lies  (2016)

(1)

misztikus | thriller

Haley feleségül megy egy sikeres ügyvédhez, azonban hamarosan rádöbben férje sötét titkára. A férfinak ugyanis fiúutód kell ahhoz, hogy megszerezhesse a családi vagyont, és úgy... több»

#21163

50 Greenlight  (2020)

thriller

Egy rendező álommelója rövidesen valóságos rémálommá válik, amikor arra kényszerül, hogy egy gyilkosságot vegyen filmre.

Karácsonykor is együtt a nagycsalád
#21164

családi | vígjáték

Netflix

M'Dear és nővérei mindent elkövetnek, hogy karácsonyig együtt tartsák kis zenés társulatukat, ám ez nem könnyű. Nagyapjuk azonban fontos és tanulságos leckét ad számukra. több»

#21165

50 Anyák napja  (2018)

(4)

dráma | vígjáték

Az anyaság a legszebb és egyben legnehezebb kaland, melyre senki sem tud igazán felkészülni. A kis csomag érkezése foglalkozástól, hivatástól, habitustól függetlenül gyökerestül... több»

Kiszámítható, sablonos vígjáték, ehhez hasonló tucatjával készül a franciáknál (persze rengeteg jó filmjük van, nem általánosítani akarok). Maga téma rendben is lenne, az anyák minden tiszteletet megérdemelnek, de a megvalósítás valahogy gyengécske lett. Maradjuk abban, hogy... több»
#21166

akció | dráma | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy taxasi fickó Kínában próbálna ismét szerencsét, mint cowboy, ám hamar amerikai bevándorlók markában találja magát.  több»

#21167

50 Höre die Stille  (2016)

(3)

akció | dráma | háborús

A II. világháború folyamán egy csapat német katona egy ukrajnai faluban reked, amelyet oroszországi németek laknak. több»

#21168

50 The Id  (2015)

horror | thriller

Meredith és az apja nagyon hasonlítanak. Mindketten egy kicsit szenilisek. Kapcsolatuk egyre inkább megromlik, miután a férfi kezd erőszakosabbá válni. Évekig élnek együtt egy... több»

#21169

50 We Blew It  (2017)

dokumentum

Hogyan jutott el Amerika az Easy Ridertől Donald Trumpig? Mi történt a hatvanas-hetvenes évek álmaival? Mit gondolnak ma az emberek az "aranykorról"? Már tényleg lőttek a nagy amerikai... több»

#21170

vígjáték

Milou, a megszállott focirajongó egy nap találkozik Martine-val, aki egyáltalán nem rajong a fociért. Lassan megváltozik hősünk hozzáállása a dolgokhoz, s belátja, hogy makacsul... több»

#21171

animáció | családi

Netflix

Kókusz falva kincse nyomtalanul eltűnt, mely alaposan felbolygatja az ottaniak életét. Kókusz Kokó magára vállalja a feladatot, hogy visszaszerzi az értékes tárgyat, és bebizonyítja,... több»

Őszintén szólva nem vágtam maga hanyatt ettől a filmtől. A gyerkőc még viszonylag elvolt rajta, de nagyon messze van ez az amerikai társaitól. Nem azt mondom, hogy a hollywoodi animációs filmek a legjobban (nagy kedvenc a Chihiro, vagy a Tenger dala), de színvonalban ez a mese messze... több»
#21172

családi

Egy kiégett író az ihletet keresi, amikor megismerkedik egy macskával. több»

#21173

dráma | romantikus | vígjáték

Posztmodern romantikus vígjáték a szerencséről, a jó időzítésről, a rossz időzítésről, a kapcsolatokról, a váratlan szerelemről és arról, hogy a szomsződ fűje mindig zöldebb. több»

#21174

horror

Egy baráti társaság a brazíliai kis szigetre utazik, hogy megünnepeljék a középiskola befejeztét.  A vidám hangulatnak azonban egy környéken tanyázó rémség vet véget, aki... több»

#21175

dráma | thriller

HBO Max

Emilio (Daniel Grao) és Rosa (Ariadna Gil) tökéletes családot teremtettek együtt. Az 1970-es években a Kanári-szigetek egy kietlen vidékén építettek egy szeretettel teli házat öt... több»

Engem már alapvetően a hangualta is bevonzott, de aztán a sztori valahogy nem volt annyira ütős. Érdekesek a karakterek, de nagyjából ennyi, amit el lehet mondani róla. Egy erős közepes.
#21176

thriller

Egy tinédzser, aki hírhedt a hazugságairól és bajkeveréseiről, szemtanúja lesz, amint újdonsült mostohaanyja egy üres parkolóban meggyilkol egy férfit. A lánynak most meg kell... több»

#21177

50 Lot Lizard  (2016)

dokumentum | dráma

A dokumentumfilm az Egyesült Államok kamionparkolóiban dolgozó szexmunkások mindennapjairól szól.

Rendező: Alexander Perlman

#21178

dráma | vígjáték

Hugo, Stan és Bérénice együtt nőttek fel, az élet azonban más utakra tereli mindhármójukat. Tizenöt évvel később újra találkoznak Hugo testvérének temetésén, ez a találkozás... több»

#21179

vígjáték

A Hallyu sztárja, Ma Joon-Gyu felszáll egy repülőgépre, amely Tokióból Szöulba viszi, de a gépet hamarosan tájfun sodorja el, és veszély fenyegeti. több»

#21180

családi

Egy karácsonyi kaland, amely garantáltan melegséget csempész az egész család szívébe.