Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21201

50 Oriana  (2015)

életrajzi

Oriana Fallaci olasz író botrányokkal kísért sikeres újságírói pályát futott be. Oriana világszerte híres volt a háborús övezetekben és a forradalom területéről adott... több»

#21202

dokumentum | életrajzi

A dokumentumfilm Orbán Viktor hatalmi rendszerének kiépülését követi nyomon, amely a demokrácia és a jogállamiság megingásának problémáit veti fel. több»

#21203

dráma | vígjáték

Nagyanyja halála után Jeannak, az egyetemi professzornak el kell adnia minden ingóságot, beleértve a házat is. Az életében kialakult hatalmas zűrzavar közepette egy régi szerelem is... több»

As Far as the Eye Can See
#21204

dráma | zenés

Egy korábbi zongoratehetség, Jack egy farmon él, de még mindig a múlt emlékei között. A visszatérésre készülődik, miközben megsérül a keze. több»

#21205

50 Pridyider  (2012)

horror

Évekkel ezelőtt Tinát a szülei az Egyesült Államokban élő nagynénjéhez küldték. Tina egy új kezdet reményében tér haza a Fülöp-szigetekre, ám nincs egyedül a házban... a... több»

#21206

családi

Telekom TVGO

A romantikus komédia egy jegyben járó párra koncentrál, akik örökbe fogadnak két kutyust. több»

#21207

akció | fantasy | kaland

Netflix

Amikor egy titokzatos alak elkezdi célba venni az állami alkimistákat az Isten ellen elkövetett bűneik miatt, Edward Elric alkimista és testvére, Alphonse a legsebezhetőbbek. Eközben a... több»

A japán anime valahogy jobb, mert a 2D-s rajzokból hiányzik az érzelmi mélység, így a néha nevetséges párbeszédek nem tűnnek rossznak, mert nem párosulnak nevetséges színészi játékkal. Másrészt, a japán élőszereplős sorozatokban gyakran nevetséges színészi alakítások... több»
#21208

50 Black Tape  (2015)

dokumentum

Egy dokumentumfilm az első német rapper utáni keresésről.

#21209

thriller

Lindsay élete a feje tetejére áll: éppen álmai férfiához készül hozzámenni, amikor minden kicsúszik az irányítása alól. Nemsokára azonban rájön, mi is áll a háttérben,... több»

Drámának gyenge, thrillernek nem elég feszes és izgalmas, megáll a közepes tévéfilm szintjén. Két csillagnál többet nem ér.
#21210

50 Felfordulás  (2019)

(2)

dráma

Netflix

Barátja rejtélyes halála után Stefan, a sikeres üzletember megpróbál új életet kezdeni. Mindeközben rájön, mit is jelentett számára valójában az elhunyt férfi. több»

Nem értem, miért vesszőparipája a román filmeknek a minimalizmusnak az a fajtája, ami felesleges.
#21211

50 Lajka  (2017)

(1)

animáció | családi | fantasy | musical | sci-fi | vígjáték

1957 november 3-án Lajka lett az első élőlény, aki földkörüli pályára állt. A Szputnyik 2 visszatérése nem volt része a terveknek. Ebben a bábanimációban azonban Lajka túléli az... több»

A Lajka egy bábanimációs/musical/sci-fi, bármennyire is hülyén hangzik ez így.A film ugye azzal a gondolattal játszik el, hogy Lajka nem halt meg az űrben, hanem beszippantotta egy Fekete Lyuk és egy általunk nem ismert bolygóra keveredett.Érdekes felvetes amiből egy elég vicces,... több»
#21212

vígjáték

Igaz történet egy japán férfiről és egy tajvani nőről akik a facebookon találkoztak, majd összeházasodtak.

#21213

akció | thriller | vígjáték

Mike-nak és Ed-nek, a két régi jó barátnak most még inkább össze kell tartaniuk, ha túl akarnak élni az erőszak és gyilkosságok világában.

#21214

50 Adáshiba  (2021)

(4)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

A kilencvenes évek végén egy videoarchívumban dolgozó férfi feltárja a kalózmásolatok készítőinek hálózatát, rövidesen pedig egy mindenre kiterjedő összeesküvés-elmélet... több»

Szörnyen lassan, már-már kibírhatatlanul lassan halad a történet előre. Dráma, horror, krimi - mindhárom akar lenni, de egyiket sem tudja jól hozni.
#21215

50 Alienween  (2016)

horror

Halloween éjszakáján egy idegen invázió pokollá változtatja a bulizó fiatalok életét. több»

#21216

vígjáték

Összegyűlik az egész család, hogy megünnepeljék Sara Nagyi nyolcvanadik születésnapját. Gyönyörű nyár ez a 9 éves Hugo számára, legalábbis egészen addig, míg Sara Nagyi meg nem... több»

#21217

dokumentum

Netflix

Tapasztalja meg az evolúció csodáit úgy, mint eddig még soha. több»

#21218

akció | családi | kaland

David előtt csak egy cél lebeg: autóversenyző akar lenni. Annak érdekében, hogy saját gokartot vehessen, munkát vállal nyári vakációját feláldozva. Az egyetlen zavaró tényező a... több»

#21219

50 Ouroboros  (2017)

dokumentum

Kísérleti film Gáza elpusztításáról.

#21220

dokumentum

Egy férfui nemrég elhunyt barátjára emlékezvén sétálni indul Bécsben, egy valaha pompás birodalom fővárosának megmaradt emlékei között.  több»

Rendező: Gastón Solnicki

Szereplők: Gastón Solnicki