Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21181

50 Le verità  (2017)

thriller

A film a fiatal üzletember, Gabriele Manetti történetéről szól, aki egy indiai üzleti útról hazatérve és megvilágosodva úgy érzi, hogy élete más irányba fog fordulni - társadalmi... több»

#21182

50 Treason  (2020)

dráma | vígjáték

Grant Wilson tárgyakként bánik a családtagjaival, de egy idő után minden megkérdőjeleződik.

#21183

vígjáték

Netflix

Egy perzsa menekült menedékjogot kérve érkezik Norvégiába, és egy furcsa, eldugott akadémián köt ki, ahol egy sor próbát kell kiállnia ahhoz, hogy maradhasson. több»

A náci aranyvonat nyomában
#21184

dokumentum

Két amatőr kutató úgy véli, hogy talált egy eltemetett vonatot Lengyelországban, amiről azt gondolták, hogy egy nácik által hátrahagyott, kincseket tartalmazó eszköz. Dan Snow... több»

#21185

dokumentum

A film története szerint Valentín Fusternél kialakulóban van egy komoly szívbetegség, ezért orvosi segítséghez fordul. Egy csaptnyi doktor fog össze, hogy megfékezzék a kórt a... több»

#21186

50 A roncs  (2019)

dráma

Netflix

A 30 éves, állástalan Firu Dorileanu megpróbál megoldást találni anyagi helyzetére. Amikor úgy dönt, hogy pénzzé teszi elhunyt édesanyja holmiját, köztük egy nagybőgőt, egy... több»

#21187

50 Gensani ütések  (2021)

(2)

dráma

HBO Max

A díjnyertes rendező, Brillante Mendoza Gensani ütések című filmjét egy lábprotézissel élő japán férfi igaz története ihlette, aki a Fülöp-szigetekre utazott, hogy profi... több»

Egy meglehetősen magával ragadó film, amely egy szimpatikus ember portréján keresztül reálisan mutatja be az amatőr ökölvívás világát.
#21188

dráma | horror | thriller

A közeli jövőben a zombikat védett, veszélyeztetett fajnak nyilvánítják, akik a saját elzárt területükön szabadon mozoghatnak, anélkül, hogy az élők veszélyt jelentenének... több»

#21189

vígjáték

Nina von der Heyden a polgármester felesége. Ez jól hangzik, de a helyzet mégsem rózsás. Nina a családért feladta karrierjét, a férje pedig el van foglalva a pozíciójából adódó... több»

Számomra nagyon élvezhetetlen volt ez a film. Ráadásul szemmel láthatóan volt költségvetés arra, hogy ez a történet igazán jól meg legyen írva, de sajnos a szerzők eléggé trehány munkát végeztek. Nem tudom ajánlani senkinek sem. :/
#21190

animáció | családi | rövidfilm

Netflix

Halottak napja Mexikóban? A kis szuperszörnyiknek természetesen ott a helye, hogy Vida szülővárosában ünnepeljék meg, és közben megismerkedjenek Vida szokatlan családjával, új... több»

Klasszikus esete annak, amikor valamit, ami nagyon nem gyerekeknek való amúgy, gyerekesítenek, ezért nagyon idegesítően negédes.
Szuperapu
#21191

50 Szuperapu  (2015)

vígjáték

Mark bártulajdonos, az életébe nem férnek bele a gyerekek és ezt a tényt barátnője, Greta is elfogadta. Hirtelen azonban minden megváltozik, mert Mark múltjából felbukkan 99 gyermek,... több»

#21192

dráma

Netflix

Miguel a társadalomtól elszigetelt koldus, aki anyja halála után az utcán tengeti életét. Kisebbik húga, Irene az egyetlen, ami megmaradt neki, de gyűlöli őt az összes hibáért, amit... több»

Katie Fforde: New York-i románc
#21193

dráma

Jessica tőzsdeügynökként dolgozik és emellett fiatal öccsére is vigyáz, aki ritka betegségben szenved. A fiúnak havonta vérátömlesztésre van szüksége, ám a donor nem érkezik meg... több»

#21194

romantikus | thriller

Egy asszony korábban Lagosban, Nigériában élt, ahol ipari kémkedéseket végzett. Most azonban egy unalmas házasságban él. Váratlanul volt cége azonban visszahívja őt egy újabb... több»

#21195

horror

Egy ördögi nőszemély egy olyan morbid bordélyházat vezet, ahol eltűnt lányokat alkalmaznak... több»

Lilly Schönauer: Két pasi meg egy nagyi
#21196

dráma

Az életben nem minden történik úgy, ahogy az ember eltervezi. Jenny, a müncheni operaház műszaki igazgatója megtudja, hogy exe, Erik, fontos díszletre kap felkérést. Amikor Jenny... több»

#21197

50 Amazing Ape  (2016)

családi | dráma | sci-fi | vígjáték

A fiatal Albertnél rákot diagnosztizálnak, és csak néhány hetet adnak neki. A fiú a kezelés során összebarátkozik egy laboratóriumi csimpánzzal.

#21198

50 Laia  (2016)

(1)

dráma

Netflix

A "Laia" a képzeletbeli Sinera faluban játszódik, egy halászfaluban, ahol egy sor szélsőséges karakter lakik, akiket válogatás nélkül eltérítenek a sors viszontagságai. Ott él Laia,... több»

Ez film nem tudott megnyerni magának. Egy cseppnyi érzelmet nem tudott kicsikarni belőlem. Nem igazán tudom, mit akart kifejezni a rendező, de túl sok volt benne a megkeseredett ember, mindenki csak önmagát sajnálta, és ez nagyon lehangoló volt. Laiát sem tudtam megkedvelni, sajnos. A... több»
#21199

50 Plurality  (2021)

akció | sci-fi | thriller

Egy férfi arra eszmél a kómából ébredve, hogy egy sorozatgyilkos agyába töltötték fel a tudatát, így részt kell vennnie egy lezáratlan ügy nyomozásában. több»

#21200

dokumentum | fantasy

Az állatok rabszolgasorba taszították az embereket, és átvették a világuralmat. A múlt szobrai eltűntek, helyükre újak emelkedtek, az emberi akarat pedig úgy tűnik, örökre elnyomás... több»

Rendező: Rithy Panh