Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21581

dráma

Egy 19. századi romantikus regény aktualizált változata, amely a finn szigetvilág egyik szigetén játszódik. több»

#21582

NA Variant  (2019)

sci-fi

Hosszas keresgélés után végre sikerül elfogni az ismeretlen lényt, aki a Baal nevet kapja. A tartályba zárt szörnyeteg menekülés közben megöli Jamie szüleit, a fiatal fiú pedig egy... több»

Nem szabad egyedül utazni – Márai Sándor
#21583

dokumentum

Márai Sándor írásain, naplóbejegyzésein keresztül mutatja be Kassa lelkületét, szellemiségét, illetve állítja szembe az író korának városát a maival. A filmben kizárólag... több»

A beszéd – Apponyi a magyar ügy védelmében
#21584

dokumentum | játékfilm

1920 januárjában, Párizsban szembesült a magyar békedelegáció az Antanthatalmak békefeltételeivel. A Történelmi Magyarország számára a modern korban ismert legsúlyosabb büntetést... több»

#21585

NA Szabadok  (2019)

dráma | musical | rövidfilm

Filmio

1956-ban egy magyar fiatalember, Antal, aki az Államvédelmi Hatóság munkatársa, csatlakozik a szovjetekhez a forradalom letörésében. Egy régi kedvenc dallam, amelyet Sára, Antal... több»

Rendező: Bernáth Szilárd

Szereplők: Vilmányi Benett

#21586

dráma | krimi | thriller | vígjáték

A nagysikerű Tőrbe ejtve franchise harmadik felvonása benne egy vadonatúj rejtéllyel. több»

Cápák Amerikája
#21587

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

A holdra szállás: A világ legnagyobb megtévesztése?
#21588

dokumentum

Az első holdra szállások után 1969-ben voltak, akik elhitték, hogy az megtörtént, mások pedig nem. A döntő válasz után kutatunk, hogy egyszer s mindenkorra pontot tegyünk a vita... több»

Harry herceg esküvője
#21589

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

A veszteségből nem lehet megélni
#21590

dokumentum

Egy holland kisvárosban élő nagyon idős zöldséges házaspár küzdelmes mindennapjai. Adrie Trimpe saját kis zöldségesboltot üzemeltet, kiváló árukkal, napi megrendelésekkel,... több»

A sötétség titkai – Halálos Annie
#21591

horror

Halloween éjszakáján egyetemi hallgatók csapdába esnek egy titokzatos társasjátékban, amely életre kelti a legsötétebb titkaikat és félelmeiket. Játszaniuk kell, hogy... több»

A Velež szíve
#21592

dokumentum

A Velež-hegy Bosznia-Hercegovina déli részén, a Szlovéniától Albániáig húzódó Dinári hegység tagja. Délről nézve lehetetlen nem észrevenni a Mostartól Nevesinjéig magasodó... több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21593

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21594

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21595

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21596

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21597

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»

Egy darabka Erdély
#21598

dokumentum

Elbeszélés az Ojtozi-szorosból, a Keleti-Kárpátokban, Erdélyben élő Rózsa család három generációjáról, hagyományőrzésről, mentésről, mai életről, jövőről a kisebbségi... több»

#21599

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

A tengerek királynője
#21600

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman