Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22241

NA Intrinsecus  (2017)

(1)

rövidfilm | thriller

Két jóbarát vitája egy hotelszobában, amely során kiderül, hogy a történetek és az emlékek nem ugyanazt a verziót mondják el a közelmúlt eseményeiről.

Kalácsok, piték, sütik - Húsvéti varázslat Európában
#22242

dokumentum

Milyen ételekkel ünneplik a húsvétot, Krisztus feltámadását Németországban, az Elba partján, Lengyelországban, Ausztriában, Szlovéniában vagy Olaszországban? Melyek a... több»

Klasszikus mesék - A kiskondás
#22243

családi

Augustin herceg nagyon szegény birodalmat örökölt édesapjától. Édesanyja tanácsára gazdag feleséget keres, így jut el a császár elkényeztetett lányához. Victoria hercegkisasszony... több»

#22244

akció

Buck North-nak, a Kanadai Nindzsa főszereplőjének egyetlen igazi kasszasikere volt életében. Legjobb filmje, A Szélharcos kódja Észak-Amerika legnagyobb kasszasikere volt. Bucknak mindene... több»

Rendező: Timothy Tracey

#22245

NA Film Farm 2  (2018)

játékfilm | rövidfilm

Cinego

Ez már a második rövidfilm-válogatás, hiszen az első rész bebizonyította, hogy a jó dolgok működnek. A Film Farm 2 válogatásában pedig több dolog is jól tud működni együtt: az... több»

Dipendenza
#22246

NA Dipendenza  (2012)

animáció | dráma

A film főhőse Bubu, a tagbaszakadt halpiaci munkás, szerelmi rabszolgája a külsőre törékeny, de lélekben erős kolléganőjének, Angélának. Míg Bubut szenvedélyes szerelem fűti,... több»

#22247

dokumentum

A Greenpeace sztori a hatvanas évek végén kezdődött, Vancouverben. Fiatalok kampányoltak az Egyesült Államok és a Szovjetunió nukleáris fegyvertesztelései ellen a hidegháború... több»

Kepler 22, a Föld ikertestvére
#22248

dokumentum

Nem csupán sci-fi írók állítják, hogy bolygónkon kívül is létezhetnek idegen életformák. Számos nagy tekintélyű tudós véli úgy, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. 2011... több»

#22249

dráma | életrajzi | zenés

George Jones minden idők egyik legünnepeltebb country zenésze, az ő életét és munkásságát mutatja be az biográfiai ihletésű film. több»

#22250

NA Kristel  (2018)

dráma | thriller

A film története szerint egy nő beveti minden vonzerejét, hogy anyagi haszonhoz segítse magát. A történet megkérdőjelezi azokat a határokat, amiket a hétköznai élet során be... több»

#22251

NA Boomerang  (2014)

dráma | fantasy

Jeremy Rollins, egy félénk és alulfejlett fiatal férfi kénytelen megtanulni, hogyan birkózzon meg élettel egy korrupt kisvárosban. több»

The Dust Storm
#22252

dráma | musical | romantikus

Brennan üzleti úton van Nashville-be, amikor újra találkozik a lánnyal, aki korábban összetörte a szívét. A fiú szíve ismét lángra lobban, ezúttal azonban talán van esély egy... több»

Ember a gepárdok között
#22253

dokumentum

Bob Poole természetfilmes Kenya egyik legvadabb és legfestőibb szegletébe utazik, hogy ritka pillanatokat örökítsen meg a világ leggyorsabb ragadozójának életéből. Filmje... több»

Rendező: Kim Wolhuter

Szereplők: Kim Wolhuter

#22254

thriller

Egy spanyol csaló filmekbe akar fektetni, hogy elrejtse a kicsalt pénzhez vezető szálakat.

Rendező: Harvey Lowry

#22255

NA Ping Pang  (2016)

dráma | rövidfilm | sportfilm | thriller

Egy asztalitenisz-játékos fiatal lány élete új fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kínai bűnözőlánnyal. több»

#22256

NA The Depths  (2019)

családi | fantasy | misztikus | rövidfilm

Justin elhunyt édesanyja lakásában kutakodva keres enyhülést fájdalmára. Egy öreg búvárruhát talál és úgy dönt, felfedezi a mélységet.  több»

D-nap: az eltitkolt tragédia
#22257

dokumentum

A normandiai partraszállásra készülve egy rutinszerűnek indult hadgyakorlat borzalmas vérfürdővé vált, melyben sok száz szövetséges katona életét vesztette. Mi okozhatta a... több»

Rendező: Matt Richards

Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#22258

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

Olasz - magyar örökség
#22259

dokumentum

A dokumentumfilm Charles de Tolnay, azaz Tolnay Károly művészettörténész életútját követi végig. A neves művészeti szakember évekig volt a firenzei Casa Buonarroti Múzeum... több»

Leopárdok birodalma
#22260

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»