Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22741

dokumentum

HBO Max

Két édesanya sorsát követhetjük nyomon, akik kénytelenek voltak elhagyni szülőföldjöket, és az Egyesült Államokban kérvényeztek menedékjogot. Egyúttal szembesühetünk azzal a... több»

Rendező: Ellen Goosenberg Kent

Szereplők: Elizabeth Selby

#22742

horror | vígjáték

Jessica egy vámpírokból álló társaság része lesz, akikkel az élet csakis az őrület, a szex és a vérszívás körül forog.

#22743

családi

Egy tizenéves fiú és a húga egy nagyon izgalmas kalandba keverednek, amikor megtudják, hogy a bébiszitterük valójában az Agent-Action néven ismert legendás szuperhős.

Lehet benne némi nosztalgiafaktor és ezért megértem, hogy valakinek még tetszhetne is, de wao, ez aztán egy nagy rakás szemét. Süt róla, hogy olcsó.
#22744

animáció | dráma | romantikus | rövidfilm

A rövidfilm azt mutatja be, hogy a fájdalmas események idővel emlékekké változnak. több»

Rendező: Sawako Kabuki

#22745

49 Mazeppa  (2017)

dráma | rövidfilm | vígjáték

Johan egy ifjú, tehetséges zongorista, akinek a legnagyobb gondja, hogy önbizalomhiányban szenved. A fiatalember éppen egy fontos zenei megmérettetésre készül fel, azonban tele van... több»

#22746

49 The Cliff  (2016)

akció | dráma | krimi | thriller

Egy fedett rendőrtiszt egy kábítószert áruló férfi után nyomoz. több»

Englischer Wein
#22747

dráma | romantikus

Hannah, a sikeres borász hazatér Angliába, hogy felvirágoztassa Lady Kate hanyatló borászatát. De az üzlet vezetését meg kell osztani a Lady léha unokaöccsével, Jonathannal, aki... több»

#22748

romantikus

A híres, de nem túl fiatal, divattervezőt. Aliciát (Fanny Ardant) elhagyja párja, ezért úgy dönt, nem fejezi be a cég régóta várt kollekcióját. Hélénének, az asszisztensének... több»

#22749

vígjáték

Évekkel ezelőtt Paula nem kisérte külföldre nagy szerelmét, Maxet, mert nem akarta egyedül hagyni apját és a családi fogadót. Egy gazdag befektető 18 millió eurót ajánl Paula... több»

#22750

49 Egy nemzet  (2021)

dráma | vígjáték

Netflix

Lengyel nők és férfiak az élet különböző szegleteiből olyan események résztvevői, illetve szemtanúi lesznek, amelyektől teljes mértékben kiakadnak. több»

#22751

dráma

Egy író alkotói válságának kellős közepén rádöbben, hogy az általa teremtett karakterekkel él együtt.

Cecelia Ahern: Egy pillanat az életért
#22752

dráma | romantikus

Lucy Silchester, a szerelmével való szakítás óta, nagy bánatában szinte megszűnt létezni. A saját „élete” kopogtat be hozzá egy idegen férfi képében, és szembesíti azokkal, a... több»

#22753

49 De l'autre côté  (2020)

(3)

dráma | krimi

Amikor a svájci határ közelében fekvő rangos óragyártó iskola ígéretes fiatal diákját, Manont holtan találják, mindenki öngyilkosságra gyanakszik. De Jeanne, a hallgatók... több»

Nem ismertem a szinésznőt, de gyorsan utánanéztem, és megvan, szóval Alix Poisson baromi erős alakitást hozott, a film maga pedig elég izgalmasan csepegteti az infókat a fináléig. Teljesen okés, váratlan de kellemes meglepetés a franciáktól.
#22754

akció

Bruce és Luigi felfedezi, hogy az emberek között idegenek élnek, s ketten próbálják megakadályozni az emberiség pusztulását. több»

Tavaszi suttogás
#22755

dráma

Katja, a falugondnok foglalkozik Aignerékkel és négyéves kislányukkal. A kislány anyja következő gyermeküket várja, az apa pedig egy autósiskolát vezet. Katja hamarosan szemtanúja... több»

#22756

dokumentum

A Merkel című dokumentumfilm napjaink egyik legkarizmatikusabb politikusának élettörténetét ismerteti. Andrew Marr igyekszik felkutatni Angela Merkel gyermekkorát és megpróbálja a... több»

Rendező: Mark Radice

Szereplők: Andrew Marr

#22757

49 Le Horla  (2023)

dráma

Egy férfi családjával új lakásba költözik, és furcsa jelenlétet kezd érezni maga körül. Csak a képzelete játszik vele, vagy tényleg van ott valami?

#22758

49 Ogre  (2021)

dráma | fantasy

A hatéves Jules és édesanyja, Chloé egy elhagyatott francia vidékre költözik, hogy új életet kezdjenek. Chloé elvállalja a falu iskolájának vezetését. Nem sokkal érkezésük után... több»

#22759

dráma

Egy fogyatékos férfi története, aki szintén fogyatékos fiával él egy távoli iráni faluban. több»

#22760

39 A pusztaság  (2022)

(11)

dráma | horror

Netflix

Egy család elvonultan él a társadalomtól, viszont nyugalmukat megzavarja egy félelmetes teremtmény, ami félelemmel táplálkozik és próbára teszi a kötelékeket, amelyek összekötik... több»

Vannak lélekromboló filmek a palettán..... Mint például ez a mozi! De miről is beszélek? Mi a történet dióhéjban? A háború sújtotta ország arra kényszeríti az életüket féltő lakosság nagy részét, hogy a legkietlenebb, legsivárabb, kopasz, és szikár síkságon telepedjenek... több»