Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22721

horror

Telekom TVGO

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott ártani.  De... több»

Most komolyan? Ez valami borzalom a köbön, amit ez a fickó összerakott nekünk unalmában. De most komolyan. Meséljem el a sztorit? A Százholdas Pagonyról? Malackáról, Micimackóról, Tigrisről, Fülesről, a nyusziról, és magáról Róbert Gidáról? A fenéket, olvassátok el! Inkább... több»
#22722

dráma | horror | thriller

Marco Vasquez és családja tragikus események tanúi voltak egy gonosz lény tevékenysége okán. Marcus saját családot szeretne alapítani, de vissza kell térnie gyermekkori otthonába,... több»

#22723

dráma

A bécsi fotóriporter, Verena ígéretes karrier előtt áll. Felettesével, Paullal él kapcsolatban, de egy állatkerti fotózás során megismer egy titokzatos férfit, Chalidot, és... több»

#22724

thriller

Charly és Anika riválisok az ellenfél röplabdacsapatokban. több»

#22725

49 Strangers  (2017)

akció | dráma | krimi

A film története szerint két idegen sorsa összefonódik, amikor Peking utcáin balsetet szenvednek. Yu Miao bosszúra szomjas férje rátámad a másik párra és megöli a nincstelen Xu Tian... több»

#22726

kaland | romantikus | vígjáték

A világjáró Akpos felejthetetlen utazásra viszi barátnőjét. több»

#22727

vígjáték

Mario Guarrazzi, egykori futóbajnok, aki soha nem tudott részt venni az olimpián, minden reményét fiában,Tommasóban látja megtestesülni: keményen edzi, hogy kijuttassa a 2012-es londoni... több»

Szerintem a film néha nagyon mű és túlzásokba esik, de nem a legrosszabb.
#22728

dráma | rövidfilm

20 évvel a kitörés után Joel úgy dönt, hogy Ellie-t testvére, Tommy gondjaira bízza.

Halálos családi hétvége
#22729

thriller

Sloane sötét családi titkokra derít fényt, amikor meghal mostohaanyja, és rejtélyes halálesetek történnek a rokonok körében. több»

#22730

dokumentum | romantikus

A dokumentumfilm Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát dolgozza fel: a rejtélyes megismerkedésüktől a gyors eljegyzésig, és tovább. több»

#22731

családi

Miután Szent Miklós megengedte egy kislánynak, hogy megülhesse a lovát, elveszítette az aranypatkóját. Így nem képes a háztetőkön vágtatni. Vajon sikerül-e kincsét megtalálnia,... több»

#22732

dráma | romantikus

Ben, a munkamániás építési vállalkozó gyakran van távol családjától. Marokkói hotelprojektjét szakítja félbe, hogy feleségével végre kettesben nyaralhassanak, ám nem érkezik... több»

#22733

49 NY84  (2016)

dráma | romantikus | zenés

Három fiatal művész kalandjai a 80-as évek elején, melyek során ketten közülük elkapnak egy rejtélyes betegséget.

#22734

vígjáték

Netflix

Egy perzsa menekült menedékjogot kérve érkezik Norvégiába, és egy furcsa, eldugott akadémián köt ki, ahol egy sor próbát kell kiállnia ahhoz, hogy maradhasson. több»

#22735

dráma | krimi | thriller

Egy különös feszültségekkel és kötelékekkel teli utazás két, olykor három érdekes emberrel, akik mindannyian a saját útjukat járják. több»

A náci aranyvonat nyomában
#22736

dokumentum

Két amatőr kutató úgy véli, hogy talált egy eltemetett vonatot Lengyelországban, amiről azt gondolták, hogy egy nácik által hátrahagyott, kincseket tartalmazó eszköz. Dan Snow... több»

#22737

49 Bollywood Beats  (2012)

(1)

vígjáték

Raj, a fiatal indiai fiú élete kissé összekuszálódott: barátnője dobta, nincs munkája és szülei is megfenyegetik, hogyha nem hozza egyenesbe végre életté, kiteszik a szűrét... több»

Untam a filmet, végig se néztem, de fogalmam sincs miért. Általában kitartok a filmek végéig, hogy legyen véleményem róla, de ezúttal ez nem sikerült, és nem is emlékszem a sztorira sem.
#22738

romantikus | vígjáték

Gabriel és Luiza tizenhat éve nem találkoztak egymással. Mindketten boldog párkapcsolatban élnek. Amikor váratlanul összefutnak, fellobban közöttük a mindent elsöprő szerelem és... több»

#22740

animáció | családi

Netflix

Amikor a Télapó munkájáról, a sínvárosi gyerekek boldogságáról és a karácsony megmentéséről van szó, semmi sem állhat a Mighty Express útjába, ami egy új családtaggal... több»

Teljesen ártalmatlan mese, a gyerek egyedül is nézheti, nem lesznek tőle álmatlan éjszakái és furcsa keresztkérdései.