Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Facing North
#22701

dráma | rövidfilm

A falu majdnem minden férfija elment, hogy megkeresse Európa zöldebb legelőit. Egy menyasszonynak választania kell két lehetséges jövő között, és nem tudja biztosan, melyik a jobb.  több»

#22702

49 Sweet Caroline  (2018)

(3)

dráma | thriller

Miután egy boldog párt egy nagyon súlyos csapás ér, az életük fokozatosan rémálommá változik. több»

#22703

zenés

Az egyik legelismertebb és leginkább lenyűgöző koncert a világon. Világhírű énekes, dalszerző és előadóművész, a legendás Elton John nagy sikerű koncertje " Million Dollar Piano"... több»

Szereplők: Elton John

#22704

49 Kimya  (2021)

(1)

dráma

Netflix

Egy ötvenes éveiben járó férfi és egy húszas éveiben járó nő annyira különböznek, hogy szinte szöges ellentétei egymásnak. Véletlen találkozásuk után néhány órát töltenek... több»

Nagyon sokáig tart, amíg belekezdünk a történetekbe, a karakterek bemutatása rettenetesen szegényes, van hogy találgatnom kellett. A rendezőnek sajnos problémai vannak a narratívával, ennek ellenére az eredeti forgatókönyv érdekes lehet.
#22705

49 The Victim  (2011)

thriller

Egy titokzatos férfi egyedül, remeteként él az erdőben, ahol áldozatait várja. több»

#22706

vígjáték

Netflix

Jack Whitehall a londoni O2 Arénában lép színpadra, hogy a kutyákról, az ivásról, a magányos vacsorákról és végül a megállapodásról és az apaságról beszéljen. több»

Rendező: Chris Howe

Szereplők: Jack Whitehall

#22707

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy felejthetetlen találkozás után egy reménytelenül romantikus nő egy applikációhoz fordul, hogy megkeresse a férfit, akivel éppen csak találkozott; de vajon tényleg ő az, akit keres? több»

#22708

48 A vasöklű férfi  (2012)

(1) (3)

akció

A feudális Kínában a mesés kincsek nyomában járó harcosokból, bérgyilkosokból és brit katonákból álló csoport fenyegeti egy apró falu békéjét. A helyi kovács úgy dönt,... több»

Soha jobbat mint a Kung fu!
#22709

48 Nevetséges hatos  (2015)

(1)

vígjáték | western

Netflix

Mikor rég eltűnt törvényenkívüli apja hazatér, Tommy 'Hosszúkés' Stockburn öt fivérével útra kel a vadnyugaton keresztül.

Tipikus Adam Sandler film, illetve attól egy kicsit jobb. Aki kedveli a munkásságát, az nem fog csalódni.
#22710

dráma | horror | kaland | misztikus | thriller

A film története szerint egy farkasvadász egy eltűnt gyermek nyomára bukkan Alaszka vadonjában. több»

A történet lassan indul be és lassú is marad végig, azonban a katartikus jelenetek adják meg ennek a filmnek a fűszert és a feszült hangulatot. Láttunk már ilyet a hómezőn. Vörösre színezett fájdalmak, elborult elmék. Miért is lenne mindenki normális, amikor a világ sem az.... több»
#22711

48 American Mary  (2012)

(2)

dráma | horror

Az orvostanhallgató Mary Mason egyre inkább kiábrándul a sebészi világból, amit nemrég még rendkívül izgalmasnak talált...

Hát, ez a film, valami elképesztő módon alpári volt. Nem igazán ment ki a játék többre, mint az undor kiváltására, és nem tudtam meg többet az ember pszichéről semmit sem. Gyakorlatilag nincs motivációja a karaktereknek. Kár ezért a koncepcióért.
#22712

48 Silent House  (2011)

(1) (1)

dráma | horror | misztikus | thriller

Gustavo Hernández rendezése, a The Silent House horror igaz történeten alapszik. Azaz volt ilyen egyszer valamikor, megírták az újságok és a filmesek még hozzáadtak ezt-azt, hogy... több»

Nagy meglepetés volt számomra, nem gondoltam, hogy ennyire hatásos lesz. A vágatlan stílusban ott volt a rizikó, hogy elrontják, de végig fent tudták tartani a feszültséget, a történet végén lévő fordulat pedig szerintem valóban megdöbbentő. Elisabeth Olsen kimondottan jól... több»
#22713

akció | fantasy | horror | kaland | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Batman kénytelen felkeresni régi szövetségeseit, hogy együtt mentsék meg Gotham City-t a Madárijesztőtől és szörnyű hadseregétől. Feltűnik egy régi ismerős arc is, aki olyan... több»

Ahhoz képest, hogy ez egy viszonylag alacsony költségvetésű film, nem volt rossz. De lehetett volna jobb is. A jelenetek túltoltak, a párbeszédek is, és viszonylag kevés benne a valós színészi alakítás, meg a cselekmény.
#22714

krimi | vígjáték

Disney+

Az Absolutely Fabulous: The Movie című filmben Edina és Patsy a gazdagok előkelő és csillogó világát éli, amely nem áll másból, mint vásárlásból, bulizásból, ivászatból és... több»

Ez tipikusan egy fun film, olyan sziinten réteg film, hogy adot a rajongótábora. Nem állítom, hogy mindnkinek tetszeni fog film, de nyomjátok csajok, mi imádunk titeket!
#22715

48 Kivétel és szabály  (2016)

(2) (4)

dráma | romantikus | vígjáték

Egy történet a néhai Howard Hughesról és időskori – egy nálánál sokkal fiatalabb nő iránt érzett – szerelméről. több»

Egy gyönyörű kapcsolat- és karakterrajz. Mr. Beatty még mindig különleges alkotó.
#22716

48 Emergo  (2011)

(3)

horror | thriller

Egy parapszichológus csoport, rendkívül különös jelenségekre próbál magyarázatot találni.

Próbálja ráhozni a frászt az emberre a film, de sajnos ez nem igazán megy neki. Főként azért is, mert teljesen kiszámítható a cselekmény, az ember szinte mindig tudja mi fog következni, és hogy eleve merre is tart a történet. Minden esetre szerintem érdekes kísérlet, próbál... több»
#22717

48 Come and Find Me  (2016)

(2)

thriller

David barátnője nyomtalanul eltűnik és a férfi mindent megtesz, hogy előkerítse. Nyomozása során azonban rájön, hogy a lány lehet, hogy nem is az, akinek hiszi. több»

Nagyon amatőr. Hihetetlenül hosszú, és emiatt a végére minden feszültség és izgalom kiveszik belőle, pedig nem teljesen akciómentes. Próbálták titokzatossá tenni és emocionális töltetet csempészni bele, de sikertelenül.
#22718

dráma | zenés

A film története szerint Violet, a félénk tinédzser Kelet-Európában lakik, és híres pop csillag szeretne lenni. Furcsa mentorának segítségével jelentkezik egy nemzetközi... több»

#22719

dráma | thriller

Netflix

Egy galériatulajdonos kockáztatja a családját és a virágzó karrierjét, amikor viszonyba bonyolódik egy tehetséges festővel. Szép lassan kicsúszik kezei közül az élete. több»

A szexfüggőség kényes témáját dolgozta fel az erotikus thrillerként emlegetett, közönségcsábító film szerzője. Zane legkelendőbb erotikus regényének ebben az adaptációjában – ami nem egy mai produkció – igen felületes, meglehetősen lanyhán és sematikusan mozgathatja a... több»
#22720

48 Istenek kalapácsa  (2013)

(2) (1)

akció | kaland | történelmi

Egy fiatal férfi átváltozik egy brutális harcossá, ahogy könyörtelen tájakon utazik. Az elveszett testvérét keresi Hakant, akinek az a végzete, hogy helyreállítsa a rendet a... több»

Kellően hullámzó film, ami az igazán jó szintet azonban sosem éri el. Az első tíz perc nagyon kínos a maga mesterkélt harcával és kiabálásaival. Aztán mikor elindulnak a testvér felkutatására ott többségében nézhető a film, bár gyakran megmosolyogtató. De mikor rátalál a... több»