Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
Az utolsó bástya
#24761

történelmi

Az utolsó bástya központi története a magyar történelem egyik legfényesebb korszakában, a sorsdöntő nándorfehérvári diadal idején játszódik. Az alkotók a vár hősi védőinek... több»

Rendező: Szász János

#24762

Egy anya és fia mérgező kapcsolatát követi nyomon, párhuzamot vonva az észak-koreai diktatúra és az emberek kapcsolata között. több»

Crève coeur
#24763

Egy kelet-franciaországi kisváros külterületén áll egy ház, amelyben négy férfi él. Az egyikük teljesen apatikussá válik, szobáról szobára vándorol.

The Wonder
#24764

NA The Wonder  (2015)

családi | fantasy | kaland

Néhány kisiskolás követi a szivárványt, ami az egyik pillanatról a másikra Kínába varázsolja őket. Az igazi kaland azonban csak most kezdődik, ugyanis rá kell döbbenniük, hogy... több»

Rendező: Peter Hewitt

Szereplők: Karl Urban, Willow Shields

Famous
#24765

NA Famous  (2015)

dráma | thriller

Egy fiatal, küszködő színész a manhattani gazdag hölgyek legkedveltebb "kísérője" lesz. De vajon milyen árat kell fizetnie a kétes hírnévért cserébe? több»

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#24766

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»

#24767

NA The Burning  (2015)

Amikor egy tűzvész söpör végig egy esőerdőn, a szegény dohánytermesztő család élete komoly veszélybe kerül. A család feje, João (Chico Díaz) meggyanúsít egy könyörtelen... több»

Szereplők: Gael García Bernal

#24768

Három összetartó fivér édesanyjuk temetésén szembesül azzal, hogy egyikük törvényen kívüli gyermek, akinek az apja egy náci SS tiszt. A gond csak az, hogy nem tudják melyikük a... több»

#24769

dokumentum

A Náci szuperágyú című dokumentumfilm egy olyan titkos fegyver történetét ismerteti, melynek kidolgozásával a németek kísérleteztek a második világháború alatt. A hatalmas ágyú... több»

Én és a depresszió
#24770

dokumentum

Alastair Campbellt leginkább Tony Blair nagy tiszteletnek örvendő PR-osaként ismerik, de a nyilvánosságtól távol bénító depressziós rohamok gyötörték. A terápia és az... több»

#24771

sci-fi

Miután bányászok egy csoportja bejut az IdaBelle nevű, az 1940-es években bezárt és újonnan megnyitott ezüstbányába, lepecsételt robbanóanyagokkal és olyan őskori lényekkel... több»

Rendező: Tommy G. Warren

#24772

horror

Egy férfi csatlakozik egy elit vámpírölőkből álló csoporthoz, ám miközben a vámpírok ellen harcol egyre inkább elveszíti a győzelembe vetett hitét. több»

#24773

dokumentum

A 2015 áprilisában a Himalája térségében kipattant földrengés súlyos károkat okozott Nepálban: több ezren meghaltak, több százezer lakóház összedőlt, az utak jelentős része... több»

#24774

horror | rövidfilm

A filmet egyiptomi mítoszok ihlették. A Boogeyman egy legendás lény, akiben ha valaki elkezd hinni, akkor átveszi a hatalmat az egyén felett, és áldozatával megismerteti, hogy mi az igazi... több»

Rendező: Akram Lewiz

A komáromi hős
#24775

dokumentum

A dokumentumfilm Klapka György honvédtábornok életét dolgozza fel az 1848-49-es szabadságharcban betöltött szerepétől az emigrációban töltött éveken át a kiegyezés utáni... több»

Rendező: Simon Judit

Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#24776

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

Inspiráló Nők Klubja
#24777

Keressük az ország leginspirálóbb nőit! A femcafe.hu már korábban is kutatta azokat az ösztönző női példaképeket, akik pályájuk, tetteik és személyiségük miatt követendők.... több»

Kína Schindlerjei
#24778

dokumentum

Dr. Feng Shan Ho kínai diplomata az 1930-as évek végén Bécsben volt szolgálatban, amikor a nácik elkezdték az osztrák zsidóság üldözését és deportálását. Az emberséges... több»

Repülj, madár, repülj
#24779

dokumentum

A magyar Táncházmozgalom – Történelem, politika és zene Simon Broughtonnal. Simon Broughton, a Songlines világzenei újság főszerkesztője, neves londoni újságíró mutatja be a magyar... több»

#24780

dokumentum

Egy orosz rock and roll banda sokat turnézott országszerte, mígnem egyszer lehetőség adódott a nyugati szereplésre is. több»