Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Filmek

Legjobb valóságshow filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
#1

valóságshow

A vetélkedő során két csapat mérkőzik meg egymással, melynek négyfős tagjai között három ismert televíziós személyiség és egy civil személy található. A nyertes csapat... több»

Szereplők: Sebestyén Balázs

Kedvelhető a műsor, bár sokban függ a meghívott vendégektől. Általában ugyanaz a 8-10 celeb vendég szerepel, én az utolsó játékot szeretem figyelni, hogy ki hogyan oldal meg. Tök komolyan veszi vagy elhülyéskedi az egészet.
#2

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

A tökéletes szexjáték nyomában
#3

valóságshow

Egy szexuális kiegészítőket gyártó cég új eszközeik fejlesztéséhez 8 nőből álló csapatot hoz létre, hogy tapasztalataik és ötleteik által segítsék munkájukat. A folyamat... több»

Rendező: Colin Rothbart

Szereplők: Chrissie Wunna

#4

NA Extrém Activity  (2016)

(4)

valóságshow

A játék alapszabályai nem változtak, ám a műsor címe nem véletlen egészült ki az Extrém jelzővel. A sztárjátékosoknak ugyanis olykor nehezített terepen kell mutogatniuk,... több»

Szereplők: Ábel Anita

Egészen viccesnek számíthatott volna, de nagyon elcsépelt volt. Egyszerűen idegesített, hogy nem normális szereplőket hívtak meg, hanem idiótákat. Sajnos itt sem a minőségre mentek rá.
Stílusom a lakásom
#5

valóságshow

Üdvözöljük! Kérem, fáradjon be Észak-Amerika legfényűzőbb, legkáprázatosabb és minden bizonnyal legstílusosabb otthonaiba! Ezen egyedi tervezésű lakások a tulajdonosaik igényei... több»

Egzotikus ízek nyomában
#6

valóságshow

A híres holland sztárséf, Rudolph van Veen ezúttal utazással egybekötött gasztronómiai kalandozásra invitál bennünket! több»

Újragondolt lakoma
#7

családi | valóságshow

Joel Gamoran séf lenyűgöző lakomákat varázsol Amerika lélegzetellállító és meglepő helyszínein olyan meglepő alapanyagok felhasználásával, amelyeket a legtöbb ember egyszerűen... több»

Bollywoodi álomesküvők
#8

valóságshow

3 különleges szerelmespár házasságot köt. De vajon lehetséges egyensúlyba hozni a több ezer éves indiai hagyományokat a modern amerikai szokásokkal?  több»

Szeret, vagy nem szeret?
#9

valóságshow

Három pár életén keresztül próbáljuk megérteni, hogy mi történik, amikor a kapcsolatukban egy-egy nagyobb lépést tesznek meg – például összeköltöznek. Kifejezetten számunkra... több»

Házasság és balítélet
#10

valóságshow

Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat. Samantha és Eugene... több»