Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
A kis gézengúzok 2
#30721

vígjáték

A kalamajkák középpontjában ezúttal a banda mindenki kedvenc kópéja, Spanky áll. Csatlakozz hát te is hozzá, no meg a kis gézengúzokhoz, ahogy jószándékú cimborájukat a sárfoci... több»

Démonrádió
#30722

horror

A középiskolás Angelica összetűzésbe kerül az anyjával, miután az új barátnője, Staci hatására – első alkalommal az életében – megszegi a szabályokat. Nem sejti, hogy... több»

#30723

animáció | családi

Tinky Vinki, Dipszi, La-La és Po egy elvarázsolt világban élnek, ahol bármi megtörténhet és velük meg is történik.

Flintstones - Viva Rock Vegas
#30724

vígjáték

Jabadabadúú! Ismét itt vannak a kőkorszaki szakik, Frédi (Mark Addy) és Béni (Stephen Baldwin), Vilma (Kristen Johnston) és Irma (Jane Krakowski), még a kőkorszaknál is korábbról,... több»

A Way with Anger
#30725

dráma

Egy férfi kénytelen szembenézni a múltjával, miután túszul ejti a városka lelkipásztorát.

Pandamentés a földrengés után
#30726

dokumentum

A pandák megmentésére létrehozott kínai központ a 2008-as földrengés közelében volt. Vajon mi történt a központ pandáival? A kínai Wolongban kialakított, és az óriáspandák... több»

Hátborzongató gyilkosok
#30727

dokumentum

Óriás pókok, rejtélyes foltok, nyálkás dolgok − mindezek elkerülhetetlen kellékei egy horrorfilmnek. Ám néha ezek a jelek valóban hátborzongató gyilkosságokra utalnak. És sokszor... több»

Columbo – Halálos lelkiállapot
#30728

krimi

Dr. Marcus Collier egy pszichiátriai intézet vezetője, ám miközben Nadia Donner a páciense, szerelmi viszonyt is folytat vele. Amikor Nadia férje értesül a viszonyról, azzal fenyegeti... több»

A világ leghalálosabb krokodiljai
#30729

dokumentum

Melyik a világ leghalálosabb krokodilfaja? A film erre keres választ az egyes fajok viselkedését, vadászati szokásait és testfelépítését összehasonlítva, meghökkentő támadásokat... több»

#30730

horror | sci-fi

Lily influencer, és bármit megtenne a követőkért, akár barátja józan eszét is kockáztatja. Amikor éppen következő projektjét reklámozza, kap egy rejtélyes szobrocskát. Megkéri a... több»

#30731

horror

A dokumentumfilm betekintést biztosít a hatalmas siker mögé, ami megrázta a filmvilágot, amikor egy rendező a saját otthonában mindössze 15 000 dollárért leforgatta az első... több»

#30732

háborús | horror | thriller

Egy fiatal amerikai lány Európába utazik, hogy felkutassa a dédszülei meggyilkolásáért felelős náci őrt.

Csodálatos bolygó: A láva hatalmában
#30733

dokumentum

A láva egy jótékony teremtő erő, melynek a Föld mai arcát köszönhetjük – de egyúttal egy rettegett pusztító elem, mely rendszeresen vulkánkitöréseket, földrengéseket és... több»

#30734

Két munkás egymásba szeret, miután váratlanul bezárják azt az üzletet, ahol dolgozni szerettek volna.

Kardszárnyú delfinek: A mélység urai
#30735

dokumentum

A kardszárnyú delfinek – más néven orkák – a tengerek és óceánok vitathatatlan csúcsragadozói. Prédáikat csoportosan követik és támadják meg, így még a hatalmas bálnákkal,... több»

#30736

NA All Walks of Life  (2020)

(1)

dráma

A film néhány tinédzser sorsát követi nyomon, akik kénytelenek megbirkózni társadalmi, testi és lelki problémáikkal. több»

Emlékezetes téli olimpiai pillanatok
#30737

sportfilm

A téli olimpiákon a világ sportolói lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak. Éljük át újra a téli olimpiák történetének 50 legemlékezetesebb pillanatát. több»

#30738

NA Habit  (2021)

akció | dráma | thriller | vígjáték

Egy fiatal lány véletlenül egy kábítószer ügyletbe keveredik, amelyből csak úgy talál kiutat, hogy apácának álcázza magát. több»

Celeb cápák
#30739

dokumentum

A Föld óceánjaiban élő sok millió cápa túlnyomó többségét nem ismerjük személyesen – vannak azonban olyan különleges példányok, melyek mára valóságos celebekké váltak... több»

Córdoba eltemetett titkai
#30740

dokumentum

Fabio Amador régész-felfedező egy tudóscsoport társaságában egy egészen különleges helyre látogat: Córdoba utcái alá, ahol a meggyőződése szerint ősi titkok lapulnak. Vajon... több»