Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#38041

dokumentum

A dokumentumfilm azt mutatja be, mi történt, amikor Ausztrália megállította a menedékkérők hajóit. több»

Rendező: Jolyon Hoff

In memoriam Somogyi József - Somogyi József szobrászművész, tanár
#38042

életrajzi

A portréfilmből Somogyi József mindhárom arcát, a kiemelkedő művészt, generációk szeretett mesterét és az önzetlen, elkötelezett közösségi embert egyaránt megismerhetjük. több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Békéssámson hősei
#38043

dokumentum

A Békéssámsoniak története, egy nagyon fontos nemzeti motívum, mivel hozzájuk hasonlóan sok korszaknak megvoltak az adott rendszertől eltérő gondolkodású szereplői és ők voltak... több»

#38044

dráma | rövidfilm

Egy nőre kezelés vár a pszichiátriai klinikán, előtte azonban még eltölt néhány napot a fiával. több»

Rendező: Darya Molchanova

Táborfalva, a természetes lőtér
#38045

dokumentum

Budapesttől alig karnyújtásnyira, az Alföld északi részén működik az ország második legaktívabban használt katonai lő- és gyakorlótere. Bár ropognak a fegyverek és robbannak a... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

Katie Fforde: Szívügyek
#38046

romantikus

Adott egy megtört szívű édesanya, aki család nélkül maradt, és egy szívműtéten átesett srác, akinek széthullóban van a családja és az egész élete. Egy szerencsés véletlen és... több»

Evolúció
#38047

NA Evolúció  (2017)

dokumentum

Az óceán. Az élet táptalaja, megszámlálhatatlan faj otthona, mégis, alig ismerjük. Több száz millió évvel ezelőtt itt alakultak ki a legelső életformák. Egyszerű, egysejtű... több»

Magyar bajusz
#38048

dokumentum | vígjáték

Tíz éve német nyeri a magyar bajusz kategóriát a Bajusz Európa Bajnokságon! A magyarok elindulnak, hogy megmutassák, milyen is az igazi magyar bajusz, és megszerezzék a trófeát. Mert... több»

Rendező: Lakos Nóra

#38049

dokumentum

I. Jakab angol király paranoiás volt: meg volt győződve róla, hogy léteznek boszorkányok, sőt nemcsak hogy léteznek, de egyenesen az életére törnek. Ezért átfogó hadjáratot... több»

The Bends
#38050

NA The Bends  (2018)

akció | thriller

Cole-nak, az egyikori tengerészgyalogosnak sötét hivatása van. Az óceán mélyére merülve elsüllyedt csempészárukat hoz a felszínre, hogy visszafizessen egy adósságot, mely mélyen... több»

#38051

dokumentum

Chuck Workman  dokumentumfilmje a legendás Orson Welles fénykoráról... több»

Rendező: Chuck Workman

Szereplők: Orson Welles

#38052

dráma | fantasy | kaland

Valentina, a tehetséges fiatal írónő legújabb könyvének megírása közben nemcsak a saját múltjával kénytelen szembenézni, hanem egy ősi kultúrát is megismer. több»

Kolma
#38053

NA Kolma  (2018)

dráma | fantasy | thriller

Egy újraházasodott özvegy kap az élettől egy újabb esélyt: újraélheti első szerelmének gyönyörűségeit, mielőtt meghal. több»

Szereplők: Daisy Ridley

Astro Boy
#38054

akció | kaland | sci-fi

A népszerű japán animációs sorozat élőszereplős feldolgozása. Hősünk egy robot fiú, aki felveszi a harcot a bűnözés ellen. több»

#38055

dráma

A film története szerint egy Harlmeből származ afroamerikai kemény munkájának köszönhetően a Wall Street egyik legbefolyásosabb emberévé küzdi fel magát, de sajnos a múltja miatt... több»

#38056

dráma

Egy férfi egyre inkább tart a vírustól, miközben a felesége egészségügyi dolgozóként küzd a járvány ellen. több»

#38057

akció | thriller

Daniel Léger azt gondolta, végleg leszámolt a kábítószerekkel, ám egy új ügyletbe keveredik. Miután elfogják, 100 év börtönbüntetéssel kell szembenéznie. több»

#38058

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#38059

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

Byrd and the Bees
#38060

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»